Молба за информация

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Len » 12 Сеп 2010, 11:40

Здравейте
Преди години тука намерих помощ и сега отново моля за такава. Трябват ми координати на ходжа или човек от Североизточна България,който е вещ в окултните науки.Преди време по съвет на Rain се обърнах към такъв,но този,който ме заведе вече не е в България а и човека който ми помогна беше на преклонна възраст.
Той беше ходжа и ме предупреди,че след време пак ще си имам проблеми и пак ще се наложи да търся помощ.За мое голямо съжаление неговите координати ги изгубих а сега отново имам проблеми - здравословни,на работа и в семейството.Моля за координати на човек или ходжа който наистина би ми помогнал - ако някой познава такъв - моля да пише на лични. За съжаление такива хора не се намират лесно...
Аватар
Len

Мнениеот ka6alotka » 26 Сеп 2010, 10:27

Здравйте, трагедиите в моя живот следваха твърде на често, сега започнаха неудачите , от една година съм без работа , не мога да си намеря , може би защото считам ,че тук без връзки и приятелства е невъзможно това да се случи. А почвам да губя и надежда за това . В този момент се заинтересувах от магията , започнах да изучавам някои техники. Случи се така , че се заинтересувах като начало от манускриптите-рунната магия , талисмани и т. н.Струва ми се много интересно, защо да не опитам да си помогна и по този начин , щом като по друг не става? Все още съм в началото и не знам дали ще направя това правилно. Вие как бихте ми помогнали и какъв съвет бихте ми дали?Времето върви , а работа не се намира , какво да правя , къде да търся, как да си помогна. А с магия определено смятам да се занимавам, тя наистина е едно предизвикателство и прелюбопитна страна на човешкото знание. С удоволствие ще следя вашите съобщения и публикации.
Аватар
ka6alotka

Мнениеот degagement » 29 Сеп 2010, 19:56

Руните не са най-безопасния вариант, но щом те влекат, може да са подходящи за същността ти.
Необходима ти е добра хармония с природата, иначе ще забележиш отпадналост след работа с тях. Т.е. усещай природата около теб, наблюдавай я, разхождай се често на открито и т.н.

С руните е хубаво да започнеш да медитираш с тях една по една, усещай ги. Опитвай да гадаеш. Като за начало и можеш и картонени плочки с руни да си направиш, но е добре след време да си направиш нещо от естествен материал.

Сайта е доста богат на информация, разгледай го.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот ka6alotka » 29 Сеп 2010, 20:36

Благодаря за отговора , наистина не бързам да започна истинската работа с руните , макар че времето напредва , а въпросът с намирането на работа не помръдва. Живеем от няколко години на вилата и природата заедно с морето са до мен. А руните наистина се опитвам да опозная-една по една и постоянно търся за четене по въпроса. Откривам много интересни мнения , но в руската литература ме впечатли едно ,че голямата магическа сила идва от настройката ,която най-добре може да направи много опитен маг, а това до някъде ме обезсърчи. Но не се отказвам.Кой знае , може би ако човек има и тази отреденост в настоящия си живот, магът ще го намери. И така още веднъж-благодаря.
Аватар
ka6alotka

Мнениеот ka6alotka » 02 Окт 2010, 17:40

Извинете ме , но прочетох едно ваше мнение свързано с нумерологията и по точно за числото от рожденната ти дата, особено ако е 11. Тежко е това число, но бих искала да отправя въпросът си в лично съобщение , само че нещо не се справям.Бих го задала и във форума, но се притеснявам, че човек с такова рождено число може да се изплаши за съдбата си.
Аватар
ka6alotka

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор