Аз и моят "брат"

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот chemical » 18 Ное 2010, 16:01

Здравейте на всички! Няма да задълбавам в подробности, ето историята ми съвсем най на кратко, за да не ви отегчавам:
Четири дена подред сънувам странни сънища като всяка вечер сънищата са различни, но интересното е че в тях присъства постоянно един същи човек- момче, което е 2-3 години по- малко от мен и ми се води брат.
Попринцип знам, че майка ми има един аборт след моето раждане, но нищо повече. Днес след като споделих с нея сънищата ми, разбрах, че когато е правела аборта се е знаело, че полът на детето е момче и това се е случило 3 години след моето раждане.
Майка ми беше доста изненадана, а аз още повече. Разпитваше ме как е изглеждал "брат ми" и т.н.
Аз самата някак си вярвам, че това вероятно наистина е бил брат ми, но дали наистина е възможно? И има ли начин и аз самата да се свържа с него?
Благодаря!
Аватар
chemical

Мнениеот Nemezius » 18 Ное 2010, 16:17

Казано накратко, няма невъзможни неща- само много малко вероятни такива- както е в този случай. Замисли се малко:
1) До каква възраст на плода се правят аборти?
2) След каква възраст на плода се формират половите органи, та да се знае от какъв пол е? Като изключим генетичните изследвания, това е единствения начин да се установи това като факт.
"Малко" е съмнително при нормални обстоятелства(изкл. случаи на установен синдром на Даун и пр.) да се пристъпи към аборт на такава възраст на плода, че да се знае от какъв пол ще е.
Останалото е нещо, което аз наричам "самонавиване"- единия казва нещо, другия потвърждава част от историята ии цялата и я доразвива, първия продължава по същия начин и т.н.
Отделно многовековните спорове кога се "заселва" душата- при зачатието или на много по-късен етап- има изписани много трактати, всеки от които застава от различна гледна точка, но истината така или иначе е следната, поне според мен- няма начин това да е неродения ти брат- душата при аборт би се върнала в... кой както иска да го нарича- "царство на душите", "Акаша" и т.н. докато не се появят нови обстоятелства, при които да се засели в друго тяло.
Ако има вариант това да си видял истински свой брат, то той е да не е нероден, т.е. да не е било аборт, но едва ли някой тук може да каже как е било със сигурност.

И винаги остава вариантът "развинтено въображение".
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Mandragora~Scream » 18 Ное 2010, 16:49

Както казва Nemezius, малко вероятно е да е направила аборт в петия месец. Тогава вече си е предизвикано раждане, защото плодът има оформени органи, зъбни зародиши, дори отпечатъци.
А в такава възраст (при аборт) децата дори не се дават на родителите да ги погребат. Това става само ако имат акт за раждане.
Може просто да си въобразяваш.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lil » 18 Ное 2010, 17:15

Вижте сега, аз не съм разбирач, но мисля, че това момче наистина е нероденият брат.
Преди години имах особена връзка(астрална или телепатична- не знам точно) с момче на около 3-4 години, което очакваше да се роди. Беше определено за една двойка, познавах мъжа малко. Та момчето ме виждаше около "бащата" и често ме питаше "ти ли си моята майка?". Казвах му, че не съм аз, а друга, но тя направи няколко аборта.
Всеки път, когато беше бременна, момчето се появяваше, но накрая изчезна... После двамата се разделиха и всеки остана сам. Оттогава не съм го виждала.
Мисълта ми е, че може "братът" да се готви за нов живот и се опитва да го съобщи на предишните си "родители", за да не се притесняват повече.
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 18 Ное 2010, 18:05

lil написа:Вижте сега, аз не съм разбирач, но мисля, че това момче наистина е нероденият брат.
Преди години имах особена връзка(астрална или телепатична- не знам точно) с момче на около 3-4 години, което очакваше да се роди. Беше определено за една двойка, познавах мъжа малко. Та момчето ме виждаше около "бащата" и често ме питаше "ти ли си моята майка?". Казвах му, че не съм аз, а друга, но тя направи няколко аборта.
Всеки път, когато беше бременна, момчето се появяваше, но накрая изчезна... После двамата се разделиха и всеки остана сам. Оттогава не съм го виждала.
Мисълта ми е, че може "братът" да се готви за нов живот и се опитва да го съобщи на предишните си "родители", за да не се притесняват повече.

Нужно ли е да се пише "глупости на търкалета" при всяко подобно... изказване, или ще си го подразбирате сами?! Защо ги наричам такива? Защото се предполага, че душата се премества от ниво, за което човечеството просто няма необходимото ниво на съзнание, така че контакти със самата душа преди заселването й(ако е била готова и просто се е "навъртала" наоколо- това е друго, но да е отивала и да се е връщала- безсмислено е) би трябвало да са невъзможни.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот lil » 18 Ное 2010, 18:19

Nemezius написа:
Нужно ли е да се пише "глупости на търкалета" при всяко подобно... изказване, или ще си го подразбирате сами?! Защо ги наричам такива? Защото се предполага, че душата се премества от ниво, за което човечеството просто няма необходимото ниво на съзнание, така че контакти със самата душа преди заселването й(ако е била готова и просто се е "навъртала" наоколо- това е друго, но да е отивала и да се е връщала- безсмислено е) би трябвало да са невъзможни.

Не просто се е навъртало- знаеше кой е бащата, но не беше сигурно за майката(дълга история, не ми се обяснява).
Възможно е през цялото време да е било близо до мъжа, но просто аз да не съм го забелязвала. Говорим за период от 2-3 години.
По принцип доскоро гледах на кафе и карти и обикновено казвам какво ще бъде следващото дете на жената, още преди да е забременяла( дори година по- рано). Затова си позволих да си дам мнението по въпроса.
Ако не ти се струва реалистично, трий- не е проблем за мен...
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 18 Ное 2010, 19:51

Мили момчета,
1во - аборт се нарича и когато майката загубва плода - спонтанен аборт.
2ро - аборт може да бъде направен дори в 9тия месец, просто риска за майката е най-малък до третия, а и моралната отговорност (според част от обществото) е по-малка. Само методите за осъществяването на аборта са малко по-различни.
3то - полът на детето може да бъде установен 50/50, още в първите 12 седмици. Всичките методи са доста съмнителни, но все пак е възможно.

За да са знаели пола на детето, вероятно е бил спонтанен аборт. Мисля, че малко майки ще кажат на детето си колко аборта са правили, освен ако не са били спонтанни.

Nemezius, относно витаенето на душата и преместването й, сам казваш, че само се "предполага". Ето защо мнението на Lil, според мен е изцяло по темата.

Chemical, важно е да разбереш какво означават сънищата ти, преди да се опиташ да се свързваш с нещо, което е възможно и да е просто част от въображението ти.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот lil » 18 Ное 2010, 20:46

Само да допълня Кат:полът на плода лесно се установява СЛЕД самия аборт- визуално...
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 19 Ное 2010, 19:42

Стига плода да се е запазил цял, което се случва рядко или по-скоро никога. Но да не се откланяме от темата.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот chemical » 19 Ное 2010, 21:10

Така.. благодаря ви за отговорите.
Да, абортът на майка ми е направен в петия месец, просто защото не е искала детето, няма да влизам в подробности.
И относно тези мои сънища - да, прави се, всичко е възможно.

Поздрави!
Аватар
chemical

Мнениеот Nemezius » 20 Ное 2010, 07:34

Кемикал, както и Cath каза, опитай наистина първо да разбереш какво означава за теб самата въпросния сън. Независимо дали това е или не е брат ти, сънищата обикновено са плод на подсъзнанието ти, така че се запитай какво влияние оказва това над теб, какво значение му отдаваш и т.н.
Успех
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор