Нужда от малко помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот beznadejden » 03 Дек 2010, 12:57

Значи намерих магия естествено стигна се до раздяла с жена ми.Ползвах 1 не помня точно как се казваше –сура–за разваляне и разбиране на извършителя .В 1 от сънищата беше жена ми и сестра и а в другия жена ми и някакъв човек които стоеше зад нея точно където намерих магията на вътрешната врата в къщи и не успях да го видя.Дайте моля ви съвет как да постъпя искам да си върна семейството с думи не става колкото и да опитвам или избягва темата и започва изливане на обидни думи които буквално ме пронизват в сърцето.Ако някои може да помогне с някои ритуал или нещо друго.Обичам децата си много те и жена ми са всичко което имам.Благодаря предварително
Аватар
beznadejden

Мнениеот MaurDragon » 10 Дек 2010, 23:04

Първо: нищо не можех да разбера от всичко това , което сте написал.
Второ: "Сура" се наричат главите в Корана... При ходжа ли сте ходил? Съветвам Ви да отидете при същия този ходжа и да го попитате какви ги е свършил?
Трето: Какви сънища?
Witch is magic
Аватар
MaurDragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 11 Дек 2010, 11:56

Въпросният "ходжа" съм аз, а ритуалът със сурата бях публикувал преди време в раздел заклинания и ритуали.
Ще помоля преди да се пише прибързано да се чете какво има във форума.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор