Wizard написа:Значи всичко това, което виждате - както форума, така и сайта, се намират на хост, на който аз плащам всяка година определена такса!
Принципно има и безплатни хостове, но наистина този вариант е по-добрия. :(
Wizard написа:Това, което съм замислил с качването на ПДФ книгите в библиотеката във форума, черпи много място, когато ги теглите това се брои за трафик, който съответно се начислява към това което съм заявил като трафик и ако той се окаже повече от това, което съм платил, в края на месеца доплащам допълнителна сума.... Трафика се увеличава също и от това, че все повече хора са започнали да посещават www.magicgatebg.com
Виж първата страница. Претоварили сте я с картинки, фона е над 7 КБ! Това също ви върти трафик. И тук, във форума - горе ляво картинка 24.41 KB, в дсясно - 27.63 KB. Отварям от главната страница примерно за боговете и мистериите в Египет: фон - 22.69 KB.

Wizard написа:Освен това имаше разни скриптове и дизайнерски изпълнения по сайта, които авторите желаееха те да им се заплатят...
Има много безплатни скриптове. Колкото до дизайнерските решения - не искам да обиждам никой колега (занимавам се с дизайн), но аз н бих платил за това. Няма да задълбавам, но...
За финал ще отбележа пълната липса на рекламни банери. Високата посещаемост за която говориш всъщност не е чак толкова голяма (без да вземаме под внимание специализацията на сайта... ;) ) - ок. 200 уникални посещения на ден според кайунтъра ви, коуто реално ще рече ок. 300. Трябва ви активен обмен на банери и особено на линкове. Google бързо индексира линковете по чужди сайтове и това ще ви качи в резултатите мму по търсене. Респективно банерите, линковете и Google ще ви покачат посещенията. Тогава вече можете да си сложите рекламни полета за банери и ето ти я печалбата от цялата далавера. Решения има много.