от скоро ме грабна темата за окултните науки и засега намирам този сайт за най-добър начин за досег с тези учения-да учения, защото от толкова много четене в главата ми е една каша от всякакви руни, пентакли, магии, амулети, талисмани, цветове, според зодии, според човека, според и аз не знам какво........то не са камъни, печати на Соломон, звезди и пентаграми, то не бяха билки, отвари, муски,кабали, индиански, па я на латински я на гръци я на староеврейски и т.н и т.н..........Въобще някво МАЗАЛО!
Мисля че разбрахте

Мисля обаче че всеки сам трябва да почуства какво му е нужно и къде би намерил помощ м/у всички тези учения ......за мен специално в момента мисля, че имам нужда от една билкова муска за самия мен-за целта купих ''обичниче'' или с другото му име ''демир бозана'' /което е спорен въпрос/. От всичко прочетено до сега из целия нет знам, че трябва да го, как да кажа-заредя, не знам правилен ли е израза. Моля за помощ от вещи лица да ме научат какво точно трябва да направя!
А всичко друго едно по едно иначе ставаш дървен философ

П.С. Вероятно се питате а защо аджеба се занимаваш с това-Отговора е, че имам сериозни проблеми със здравето и сърдечните си връзки както и в работата и във всичко от няколко години.Просто всеки ден от години е все по-зле и по-зле. Преди няколко месеца бях при един дядо от моето село /не е никакъв, просто помага на хората които искат помощ от него/. Лея ми куршум и ми бая за страх. За първи път се докоснах тогава до необяснимото-дози дядо не се правеше.........и пари не поиска, аз обаче почуствах, че трябва да му дам нещо-просто като отплата и му дадох 5лв, той каза да ги хвърля на земята и ги стъпка. Помогна ми за страха ми но каза и че съм урочасън и че няма никога да се оженя и всичко в живота ще ми е адски трудно, каза че неможе да ми помогне за това и да потърся някой когото може.