Въпрос (демони)

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот DarkMagicMaster » 03 Май 2011, 01:06

Искам да знам, кога точно са активните часове в денонощието на демоните и през коя фаза на луната?
Не искам предположения само информация, която е точна и произхода и е достоверен.
Кои демони не приемат форма (остават като тъмна субстанция)
Кои демони се опитват да се прикачат в основата на сърцето и слъчевия сплит (атакуващи областта на гърдите)? И има ли такива?

Благодаря!
П.П. За достоверността , няма начин да е 100% сигурна , но все пак да знам, че е проверено или е извадка от някоя стара дебела книга... останалото мога да сравня със собствения си опит.
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Njarlathotep » 03 Май 2011, 01:15

Mного изисквания имаш...
Да.. има духове които се призовават в различни часове на денонощието...
Има и такива които само на определени положения на звездите можеш да ги призовеш... примерно когато луната е в козирога... и така нататък...
Иначе демоните обикновенно приемат форма...
Също така... ако демон ти се закачи...
Едва ли ще разбереш... но пък ще е пълно обсебване... едва ли ще се задоволи с някакъв си слънчев спит...

Чети книжки... и ще разбереш.. или това е прекалено сложно...
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkMagicMaster » 03 Май 2011, 06:24

Исках да разбера нещо, не се занимавам с призоваване, трябваше ми лесна информация не ми се четат тоновете книги за 5 реда. Благодаря все пак!
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор