Може ли малко помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот AngelTears » 06 Авг 2011, 07:51

Прегледах темите, за родовото проклятие, но не намерих това,което ме интересува.На майка ми и е направена магия(когато е била дете) никога да не е щастлива в любовта и това да се предава на всяко момиче от там нататък( не ме нападайте, че свързано с любов) на нея никога не и е вървяло в това отношение, и нещата при мен не са по добре, всяка връзка, която започна свършва веднага щом нещата започнат да се задълбочават. Ако някои може да ми помогне да разваля това проклятие, ако знаете някакъв ритуал моля да ми помогнете. Не съм на 15-16 според мен съм достатъчно зрял човек, които се е сблъсквал с доста неприятности в живота. Предварително ви благодаря!
Аватар
AngelTears

Мнениеот Nemezius » 06 Авг 2011, 12:53

Сигурна ли сте обаче, че е направено именно родово проклятие на майка Ви?
Започнете с пречистване, преди всичко останало.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот AngelTears » 06 Авг 2011, 14:24

Тя ми е казвала, че и е правена магия и уж била развалена, но явно не е била развалена както трябва. А какво пречистване трябва да направя? Благодаря за помощта!
Аватар
AngelTears

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор