Едно не толкова традиционно въпросче

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот heress » 22 Юли 2005, 08:47

сигурно знаете че тяло не е достатъчно издражливо (макар на мен силно да ми се иска да беше) в смисъл че когато го пренатоварим то обикновенно че чупи. Понякога колкото по силни ритоали и магии правим(особено ако са съпроводени с "тъмна" енергия)- толкова повече натоварваме тялото си.
Та напоследък тялото ми започна да се руши доста по-бързо от скороста с която се регенерира. тва е защото напоследак като чели попрекалих малко......
Та аз имам следния въпрос: някой знае ли методи за по-бърза регенерация на тялото???
Сигурно се питате защо просто не изсмуча енергия от някого или нещо на тва ще тговоря просо че просто искам да разбера и други начини:)
ако някой знае нещо по въпроса ще му бъда признателен ако го сподели с мен:)
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 22 Юли 2005, 10:08

Няма начин да няма такива методи защото съм чувала. Магията до колкото знам успява да потдържа дори иболното тяло. Ами нали затова магьосниците като Мерлин са с белокоси и стари, но здрави и подвижни. Има някаква логика.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 22 Юли 2005, 12:11

първо не вярвайте на всичко което го гледате по филмите.
дам магията поддържа и болно тяло но зависи от най вече от нейния тип и капацитет.ако се пренатоварим тогава ефекта ще бъде негативен. Все пак всяка материя си има лимит.-а това е известен закон дори астралните тела пак си имат лимит.
та колкото по-бързо можем да регенерираме телата си- толкова на по големи пренатоварвания ще можем да издържаме.
един от начините е да ги захранваме с изсмукана енергия от хора, предмети, ... и т.н.
питам някой има ли идея за други методи?
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 22 Юли 2005, 12:26

Нямате право да се зареждате от хора, а и да ви кажа то си е и опасно. Първо нямате право, защото всички сме рожби на Богинята и не бива да се използваме един друг. Може да се зареждяте с приятни емоции от друг, като го правите щастлив и в замяна и той вас, но не и така.

Зареждането трябва да става само от природата. Има много методи, често те са разделени на зареждане от въздух, огън, вода или земя и е според това до кой елемент сте по близо.

Ако ви интересуват ритуали ще го обсъдим, но моля ви никога от хора или от животни. Това е неправилно и обидно към прирлодата и нарушава хармонията.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Lunohod » 22 Юли 2005, 13:33

:?
Последна промяна Lunohod на 18 Юли 2007, 18:29, променена общо 1 път
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Юли 2005, 14:53

защо не пробваш да прекратиш заниманията с вампиризъм за известно време-може от това да е причината. пък даже и да не помогне, поне няма да навреди :wink: ама поне по мои наблюдения, доста вампири имат проблеми със здравето, които се изразяват най вече в старчески болести на млада възраст.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 22 Юли 2005, 15:21

damnameneus написа:Нямате право да се зареждате от хора, а и да ви кажа то си е и опасно. Първо нямате право, защото всички сме рожби на Богинята и не бива да се използваме един друг..

няма такова нещо като хармония и т.н. всичко е борба за озеляване... така че не виждам пречка да смуча както от елементите така и от хора, животни, предмети, души и т.н.... когато разбира се не е прекалено опасно за мен. така де каква е разликата дали смучем от човек или от елементите
колкото до ритоалите за енергия от елементите. знам доста но бих се радал ако споделиш някой:)
а за отрицателните емоции - те са прекалено силни и могъщи че да се отказваме от тях само защото могат да ни навредят нали?

ПП. и не мисля че вампиризнът ми вреди дори напротив мисля че ми помага!
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Юли 2005, 19:43

след като отричаш всичко и по думите ти очевидно знаеш как да си помогнеш, защо тогава питаш??????
аз само ти давам предложение-пробвай. как може да си 100% сигурен в нещо, ако никога не си го опитвал. или не можеш вече да спреш да го правиш? няма пристрастеност, която да те прави силен-замисли се въху това.
колкото до това защо е такова мнението ми-мога да ти изложа въздългичко експозе, подплатено със случаи от практиката, но не мисля, че ще има ефект, тъй че по-добре да не се хабя. и мен никой не може да ме откаже от цигарите с каквито и било доказателства, ако аз самата не реша да го направя (в някой друг живот, може би) :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 22 Юли 2005, 20:20

Човешкото тяло може да се потдържа, да се моделира и да регенерира с помощта на магията. В това съм абсолютно убедена.
За съжаление, колкото и егоистично да е това става най-лесно с чуждата енергия, малко по-сложно е със собствената (визирам кундалини) и най-бавно с помощта на медитация и психическа манипулация.
Определен вещерски ритуал наример би имал временен ефект.
damnameneus, подкрепям мисълта ти по отношение на хората и животните, които ще бъдат ощетени в подобен момент. Все пак живеем в свят със хищници.... Зареждането от природата не е никак за подценяване, но владеенето на стихиите е познато на малко и твърде недостъпно за всички.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Юли 2005, 20:35

сигурно имаш право, Ели-може би повечето вампири не знаят как да вампирстват, защото всички такива, които познавам имат 10000 здравословни проблема, та това ме води до извода, че двете неща имат връзка. не става въпрос, че хищниците са гадняри-те просто си вършат работата. дори тук не става въпрос за такива. тук говорим за хора, които не могат да генерират своя енергия и се превръщат в паразити, които са тотално зависими източника. просто съм на мнение, че самостоятелно генерираната енергия няма страничните ефекти на откраднатата от друг. това е моето мнение-нищо против вампирите, всеки има право сам да си избере пътя.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 22 Юли 2005, 20:39

:) Само бих допълнила, че въпросните енергийни вампири са два вида - такива които осъзнават че черпят сила по паразитен и адски нужен начин... и такива, които не осъзнават че изсмукват поредната си жертва.
Кои според вас са по-опасни и кои могат по-добре да абсорбират поетата енергия? :mrgreen:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 23 Юли 2005, 09:36

till че ти кажа нещо да наистина знам как да си поддържам тялото- именно чрез изсмуканата енергия от външен източник. идеята на въпроса ми беше че исках да разбера и друг начин за това. трябва ми енергия но не искам спостоянно да я смуча било то от природните сили или от хора...
а да търся енергия от собствената си "душа" или от емоции в е немислимо точно в момент.

Ели обръщам се с молба към теб. като как става зареждане с медитация и маниполации и " със собствената (визирам кундалини) "
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 23 Юли 2005, 09:43

Това за абсорбирането на елементална енергия, пробвали ли сте го да твърдите, че е безопасно?
От собствения си опит мога да твърдя, че никой елемент не е достатъчно близък до живо същество, че да може да се поема директно. Може би е по-добре да се абсорбира енергията на дърветата. В интернет има цели упътвания кое дърво на кои болести помага. Абсорбирането на дървесна енергия е също добро лечение след среща с енергиен вампир.

Колкото до heress, бих го посъветвал да си възстанови енергийните потоци. В доста книжки има упражнения за развитие на кундалини и работа с ци. С активизиране на кундалини, човек може да се сдобие с много повече енергия, отколкото от смукането на другарчетата. Техниките с ци от своя страна могат да помогнат да задържиш енергията в организма, да спреш стареенето си и дори да обърнеш потока на времето за тялото си.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 23 Юли 2005, 09:55

ок ще го кажа така че да ме разберете. В момента е НЕ ВЪЗМОЖДНО да използвам вътрешната си енергия както и да изсмуквам от вън. в момента изпълнявам един ритоал който най-вероярно ще ме убие ако не намеря енергия или не го прекратя навреме!!!!!!
ТРЯБВАТ МИ ИДЕЙ СПЕШНО!!!!!!!
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 23 Юли 2005, 10:03

Херес, работата с кундалини не само води до регенериране на тялото, игнориране на здравословните проблеми, но и моделира външния вид. Твърдя го от личен опит, но не казвам че е безопасно. Трудно ми е да обясня как успявам да контролирам кундалини, тъй като в началото съвсем не беше така.
Ако успееш да се самозареждаш и да работиш със собствена енергия, то бъди сигурен, че все по-малко ще имаш нужда от чужда, особено тази на друг човек. Тя вече ще е слаба, недостатъчна и непълноценна.
Медитацията и самоконтрола на психическа основа също могат да доведат до подобен резултат, но по-бавен, не толкова явен и изискващ доста повече времеи практика.
Има доста литература за кундалини. Важно е да се научиш да ги повдигаш и да ги усещаш. След това ще ти кажа какво се прави. Те помагат дори и при елементарните неща като - цвета на очите, цилулит, тегло, гъстота на косите, излъчване....просто за каквото се сетиш. Не твърдя че кундалини са чудо, което може да те направи неузнаваем, но са достатъчни за да успееш да изглеждаш добре и да концентрираш силата в себе си.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Марио » 23 Юли 2005, 10:05

heress написа:сигурно знаете че тяло не е достатъчно издражливо (макар на мен силно да ми се иска да беше) в смисъл че когато го пренатоварим то обикновенно че чупи. Понякога колкото по силни ритоали и магии правим(особено ако са съпроводени с "тъмна" енергия)- толкова повече натоварваме тялото си.
Та напоследък тялото ми започна да се руши доста по-бързо от скороста с която се регенерира. тва е защото напоследак като чели попрекалих малко......
Та аз имам следния въпрос: някой знае ли методи за по-бърза регенерация на тялото???
Сигурно се питате защо просто не изсмуча енергия от някого или нещо на тва ще тговоря просо че просто искам да разбера и други начини:)
ако някой знае нещо по въпроса ще му бъда признателен ако го сподели с мен:)

Тва май се наричаше гностическо изчерпване..когато прекалиш с практиката..Най-лесното,което можеш да направиш е да си полежиш за един ден :)

Лично мен тва ме споходи преди седмица-две..Неможех да се държа на краката си за повече от 2 минути,съпроводено със силно повръщане :)Цял ден лежах и на другата сутрин нямаше и следа от изтощаване..
Спането винаги помага...

Колкото до енергийния вампиризъм,невиждам нищо лошо в неговото практикуване...Е лошо е само за жертвите де:))Става и малко смешно,когато събеседника ти започва странно да затваря очи :wink:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 23 Юли 2005, 10:07

Ако е така както си написал и не успяваш да владееш собствената ти енергия и не можеш да теглиш от друг източник работи на принципа на манипулацията. Тоест това е най-егоистичното налагане на твоя воля. Просто друг доброволно, но неосъзнато ще ти даде енергията, която ти е нужна.
Аз лично работя с очите си, но ако имаш сила в пръстите на ръцете си или в слънчевия сплит, може и от там да приемаш. Препоръчвам ти млада жена или дете.
Съжалявам за съвета, който вероятно няма да се понрави на много от форума.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 23 Юли 2005, 10:36

Eli само ми кажи тъй като не съм добре осведмен тези кундалини че усолят вътрешната ми енергия така ли? защото ако е така не ми вършат никаква работа. в момента НЕ ТРЯБВА да изболзвам духовна сила, вътрешна или изсмукана от вън енргия- отва само би довело до усложнения. за това единствения ми източник за сега е собственото ми тяло но не знам докога ще издържи на натоварването. а и в момента не мога да правя никакви други ритоали и заклинания-цялата ми енергия и сила трябва да е насочена в едно място за да го поддържам

MaRiO тва за почивката го занм. и има доста добър ефект - но точно сега не мога да си дам почивка. прекалено близо съм за да се откажа
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 23 Юли 2005, 10:53

Eli хъм добър съвет как не се сетих по-рано това съм го правил многократно. но за целта няма да стигне енергията на едно дете или една жена -ще ми трябва поне живота им за да мога да се захраня временно. а незнам дали ще имам време да намеря достатъчно жертви. Тъй като ритоалът изисква огромно количество енергия. а и енергията им трябва сами да я насочат в ритоала НЕ в мен което допълнително усложнява нещата.... както и да е ще го измисля.

но много ти мерси за съвета!!! наистина е доста ценен
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 23 Юли 2005, 12:03

Херес, кундалини може да удвои, утрои и т.н твоята вътрешна енергия, може да се използваи за външни цели (може да бъде насочена), може и да чисти друга, чужда енергия в теб... Въпроса е какво целиш и как ще овладееш кундалини. Това всъщност е много мощна енергия, която ти трябва да ръководиш, защото ако не можеш тя ще ти навреди. Представи си вулкан, който трябва да изригне само ако ти пожелаеш...или каляска с енергийни огнени коне, чийто юзди държиш ти. Това е най-общо казано.

За енергията на едно дете мисля, че бибила достатъчна без то да загуби физическия си живот. Тук нещата стоят като нагънат файл например, който просто трябва да се разархивира и разгъне за да вземеш всичко което ти трябва.

Незнам какви ги вършиш и с какъв ритуал си се захванал, би могъл да споделиш на ЛС, но все пак внимавай. Енергийните ритуали (такива каквито ти си избрал) имат доста странични ефекти.
Аватар
EliKarim
Модератор

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор