Става въпрос за проблеми с така наречените вмешателства и дори не съм убедена, че е редно да нарека магии, които се извършват от съмнителни лица, врачки, ходжи и подобни, а кой знае какви още.
Този проблем го имам както аз, така и човек до мен от 3 години и се създава от бившата жена на по-силната ми половинка. Въпросната жена е залитала по тези окултни вмешателства много преди да се появя аз в живота му, като държа да подчертая, че не съм аз причина за тяхната раздяла.
Проблем идва от това, че ситуацията започва да ескалира и не знам как ще се развие всичко, досега някак го приемах по-спокойно това вечно обикаляне по баячки и ходжи, открити конци, пръст, животински останки, изчезнали мои вещи, случайно уж попаднала храна, която след време се оказва пратена от нея, на която е извършван обред...
Друг проблем е, че навярно тези опити за вмешателство чрез не особено добри методи са оказали сериозни последици върху психиката на жената, тя де факто е освидетелствана официално от медицински лица, че страда от параноидна шизофрения. Личното ми мнение е, че тази болест се е развила с помощ от лошите сили, с които се опитва да борави, защото тя често казва, че се посещава нощем от демони и русалийки.
И това някак се ядва, макар да е ужасно неприятно и да пречи със своите постъпки и т.н.
Но плашещото е, че преди месец тази жена беше замесена в убийство, тоест, убийството е станало по нейна вина и насърчаване от нея(аз подозирам, че това е действие на някаква лоша сила, която вече я е обсебила след толкова години такава практика

Мисълта ми е какво можем ние да сторим, за да сме затворени за изпращаната ни лоша енергия? Тя няма да спре обикалянето из цялата страна, за да търси врачки и баячки.
Но как най-ефикасно ние да се предпазим, без да изпадаме в крайности, които да ни превърнат в хора като нея?
Има ли някакъв начин и трябва ли да се извърши от вещ човек? Ще можем ли сами да се пречистим от негативната енергия? Достатъчно ли е да поддържаме това поведение на отдалеченост и отстраненост, за да сме по-малко засегнати?
Стараем се да се опитваме да не допускаме лоши мисли, но след последните събития и нейни нови действия, убедени сме, че ще последва нова атака.
Аз до момента не съм посещавала човек, който да ми каже имам ли направена магия, опитвам се да мисля позитивно и дори и да има такива опити, да се старая с личната си енергия да ги пресичам. Нямам понятие дали успявам. Моята половинка е посещавал веднъж жена, която му е казала, че има направени магии за смърт, любов и раздяла с мен, уж му е казала по какъв начин да се пречисти и той го е сторил.
Бих искала да си направя някакъв амулет или да нося камък, който би ме защитил, както и за половинката, но не знам какво е нужно да сторя, за да е ефикасна защитата. и дали преди това трябва да се изчистим от влиянието?
Осъзнавам, че това е изпитание за нас като двойка и отделно като личности, с което трябва да се преборим. Но на моменти изпитвам страх да не би да се случи нещо фатално, защото тази жена не се спира пред нищо и е способна на всичко, а дори не изпитва вина за деянията си - рядко лош човек, който е обсебен от идеята да прави лоши неща, с никаква добра мисъл за околните, дори за децата си.
Ще се радвам да получа мнения и съвети. Желая ви слънчев ден.