Преди да премина към темата да уточня - прегледах форума и видях много теми КАjete KAK DA VIKNA DUHA NA DAMA PIKA и въпроси за дъски, игли, конци, "А на един летен лагер..." и прочее. Не намерих категория "контактьорство".
Пускам нова тема с идеята да споделим опит в евокацията (или инвокацията, ако някой е толкова напреднал), резултати, провали, полезни практики, тълкуване на знаци и различни методи и ритуали.
Отдавна не съм практикувала нищо "окултно" (описала съм накратко в off topic-a) Проблемът ми в момента е, че някой/нещо много иска да се свърже с мен и ме побърква. До сега който каквото е имал да ми каже - идва насън и споделя (много полезни неща в някои случаи). Имам контрол над съня си - задавам въпроси и т.н., но сега всички ми мълчат, все едно насила. В началото реших, че няма на никого да вадя думите с ченгел от устата, но сънищата са вече всяка вечер, стъклени чаши се пръскат, крушки гърмят постоянно, на работа се стапя трети компютър и почна да става много досадно. Не е страшно в никакъв случай, чувствам се в безопасност, няма заплахи срещу мен, дето се вика. Най-накрая реших да пробвам да се свържа с каквото там е толкова на зор чрез медитация - по метод подобен на този от темата "Психологическа евокация" на Лорд Волдемор иии до някъде подобен на този на Константинос (без магическите пръчици, бокали, роби и тн). Получих някакви много шантави видения, които не успях добре да разтълкувам и пак само мълчание, въпреки че задавах въпроси. Изкачаках няколко дни да се презаредя (за мен поне беше ужасно изтощаващо) и опитах със свещи, букви и пръстен (малко драматизъм и символика). Получих само няколко смислени думи и нещото накрая май се изнерви, че не го разбирам, та трябваше да го помоля да напусне (бях му предложила собствената си енергия, ако изпитва затруднение). До тук добре, но сънищата продължават, снощи се събудих от студен дъх по лицето си и вече не знам какво да направя и какви методи да ползвам, за да го накарам да говори. Явно моята енергия не е достатъчно концентрирана, за да помогне, а не ми се въвлича никой в моите дивотии. Благодаря предварително на всеки, който има съвет, идея или подобен опит и се отзове!

Off topic: Малко за мен - от дете се занимавам с вещерство, преминала съм през почти всички популярни школи и съм практикувала основно традиционна магия (и малко вуду), както и гадаене чрез карти. Духове съм призовавала само като помощници в ритуали и съм отправяла към тях молби и дарове, но не съм ги "викала на по чашка"