Вярно е, че съм нов. Вчера почнах да пиша защо ме интересува тази тема, но нещо се прецака компютъра и тъй или иначе, няма я в сайта. Здраве да е.
Та мнението ми е, че полза от магии няма, а и да мисли някой че е за добро, то магията е принуда да върши някой нещо против волята му, а и не само неговата, но и най-опасното - против чертаното от БОГ. Казвам го като човек, който е вадил подобни боклуци, не 1, 2, а 9. Питате кой ми е "доброжелателя" ли?! Ми, не знам, благодарен съм само на Всевишния, че ме е запазил и предпазва като човек. Дано всичко е на добро и изчистване, иншаАЛЛАХ, пробвах метода описан от Рейн за Сура Инфитар, но нищо не видях в сън, което дано с Божия воля е на добро, както казах...
За изчистване съм ползвал много методи, различни айети и сури от корана във вода, окудисана от местния имам вода, четене на различни Сури - Зилзалах /41 пъти 7 дена/, айетул Хърз /Манзил/ /40 дни, чете се след сутрешна и след обедна молитва/, Айетул Курсий, Феляк, Нас... Да призная, чувства се притока на добра и спокойна енергия, от към главата, поне при мен...
Та въпроса ми е, тъй като попаднах в началото само на шарлатани и хора, занимаващи се уж с разваляне, но нищо не им е наясно /Всемогъщия да ги пази на тях да не направи някой зло, че не знам какво ще се правят/, а може би се потиграват за пари с нуждаещи се хора, според дори традиции да са в Исляма:
1. Има ли в действителност някакъв ред на разваляне на магия;
2.Възможно ли е да се развали магия и да спре да действа, без да се премахне от дома /не се съмнявам в положителното действие на молитвите, докато се премахне/;
3. Не се ли прекратява действието на магия реално с премахването и;
4. Вярно ли е, че защита от магия се прави след развалянето и;
Повърхностно, намерих някои общи неща във форума, искрено се извинявам, ако има нещо от въпросите ми, което да е описано някъде и да не съм го намерил. Мисля, че Рейн е компетентен да ми отговори.
Моля, посочете начини за неутрализиране на магия от Корана, която да не е описвана във форума до сега. подобни информации мисля че са полезни за всички нещастни хорица, които страдат. Лично при мен, атаката беше психологическа... Ако някой знае нещо или е срещал, моля пишете, да обменим информация. Може да пишете от Корана за против психологическата атака, както например в описаната от мен книга по-долу има айети против депресия...
За всички, които търсят нещо за спасение от Корана, чукнете в google-то "Лекарства от Свещения Коран", ще Ви излезне невероятна книга, която се учудих че има на български.
П.П.
/Някой може би ще пита, какво ли съм намерил!? Не искам да се връщам назад, това стана на седмия месец, след като се тъпчех с лекарства, все още вземам, не мога да ги спра рязко а и не знам дали съм изчистен, и ми се изясни и доктора също показа, че не е за него, та значи сдемте боклука бяха малки муски, които мой далечен комшия намери в къщата си преди две години, неговите бяха вътре с пръст и нещо като косми от козина /мисля че и мойто е същото, тъй като приликата е очевадна/, намерих във възглавницата, три якета и три в юргана, осмия боклук беше заровен сапун в двора, деветия парчета от дрехи и други парчутии, заровени в друг край на двора в къщата Ни. Всевишния да е доволен от хората, чрез които Ги разкри, не мислете за шарлатани, те стояха на метри и само командваха... Не са идвали друг път в къщи, не са от родното ми место, не съм ходил друг път при тях!/.
АЛЛАХ /БОГ/ да закриля и напътва всички Ни.

С уважение