Хюман Дизайн

Още от най-древни времена Магията и Астрологията са вървели ръка за ръка... Астрологическа карта, Фази на Луната, Зодиак, Асцендент, Планети, Звезди, Хороскопи... - тук ще бъде мястото за всичко това!

Модератор: Lunohod

Мнениеот afreen » 10 Апр 2016, 16:53

Здравейте, не знам дали някой се интересува от Хюман Дизайн Системата, но наскоро ме подгони любопитство и си направих малко проучване. Реших да споделя някои неща, които могат да ви помогнат в разчитането на мандалата.

Хюман Дизайн интегрира четири древни философии :
• Китайският I - Чинг
• Западната Астрология
• Индийски Чакрова Система
• Кабалистичното Дървото на живота
Тези философии образуват синтезира система от знания .

Смятам да напиша малко повече предимно затова, как да тълкуваме портите, т.к. за всичко останало ми се стори, че е по-лесно да се сдобием с информация. В Хюман Дизайн има 64 Порти.

Порти (Gates):
1. Себеизразяване - портата на творческата личност
2. Висше Знание - сила на водача,движи душата си напред . Иронията с тази енергия е, че дори да имате малко представа за собствената си посока , сте добър водач на другите
3. Подредба - енергията да довършим нещата. Тази енергия помага да се наредят или организират нещата, така че да може да се случат или да се доведът до завършек
4. Формулиране - искането да намерим отговори, но не какви да е отговори, а "единствените"
5. Фиксиран ритъм - енергия е механична необходимост да имате определен ритъм в живота си. Подсъзнателен стремеж към ритъм. Например може би вечеряте в 18:00 и нищо не трябва да разваля графика ви .
6. Триене - сексуалната енергия. На друго ниво , този енергиен контролира , кои хора допускате в своя вътрешен кръг и кои не .
7. Ролята на Аза - енергия, търсеща лидерство . Тя може да поеме много разновидности като демократична или диктаторска в зависимост от ситуацията и енергията, която я съпровожда .
8. Принос - енергия да дадете своя принос , да бъдете как нещо трябва да се направи. Това е индивидуална.
9. Фокус - силата и енергията да се фокусирате . Без комплементарна Порта 52 , може да се проявят признаци на дефицит на вниманието или синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.
10. Поведението на Аза - носи енергия за разбиране на поведението в рамките на нормите поставени ни от човешко общество. Това може да се прояви в няколко разновидности - пълно приемане на нормите , предизвикателно отношение към нормите , когато е уместно или пълно пренебрежение . Това е енергията на любовта към себе си и постоянна енергия за това да обичаме другите .
11. Идеи - обединяването на идеи за формирането на историята . Тази енергия се чувства и не е логична . Тя е сортирането и подредбата на изображения, за да се създаде по-голямата картина или история.
12. Внимание - енергията да говорите от сърце по индивидуален начин. Енергията , която казва , '' Обичам те '' . Тя може да изрази себе си чрез срамежливост, тъй като е уязвима.
Аватар
afreen
 
Мнения: 6
Регистриран на: 15 Мар 2013, 18:34

Мнениеот afreen » 11 Апр 2016, 07:09

13. Слушателя - това е енергията да слушате и да сте отворени. Тази енергия привлича другите да споделят опита си и да ви се доверяват с тайните си.
14. Умения на силата - тази енергия дава посока в живота ви. Тя е част от Канала на Ритъма и се нарича '' Пазителят на ключовете ''. Енергията носи със себе си уверение, че богатството или натрупването на материални неща е гарантирано.
15. Екстремност - енергия, която се изразява чрез екстремни ритми. Независимо дали става дума по отношение на време, кога ядем, или други модели, портата ще очаква промяна от повтарящ се цикъл след известно време. Това е и енергията на любовта към човечеството, грижата за ближните и стремежа да привлечем други хора към потока на живота.
16. Умения - енергията олицетворява талант за живота, който има ентусиазъм за изразяване. Музика, танци, изкуство, и говорене са общи прояви на тази енергия. Без допълнителната Порта на Дълбочината (Порта 48), израза на тази енергия може да бъде разнообразна и повърхностна. Съчетано с Порта 48, се създава дълбочина.
17. Опции - в логика там е въпросът, хипотезата, а след това и опциите за тази хипотеза. Тази енергия е тук, за да предложи опции за това какво ще проработи и какво не. Опциите са необходими, за да се открие най-доброто и най-логичното решение, но те не винаги са добре дошли, тъй като често ги чувствате лични.
18. Корекция - това е енергия на логичното, за това как да се постигне по-добър начин за правене на нещата. Това е човекът, който е изобретил резачката за хляб. Тази енергия се опитва да донесе радост в живота на околните, за да се спести време, или да се избегнат грешки. Енергията е лична, затова я изразявайте с предпазливост.
19. Желанието - енергията, която иска и се нуждае от общността. Тя иска неограничен достъп до общността. Хората с тази енергия също може да изглеждат прекалено чувствителни или притеснителни и разсеяни.
20. Сега - това е енергията на съзерцание и разпознаване на това, в какво делата трябва да се превърнат.
21. Ловец - енергия която контролира къде живеете, какво искате и какво ядете . Тази енергия е устроена да създава или да събира материални неща и богатство .
22. Откритост - това е енергията да бъдете отворен като индивид, за да чуете емоционалните желанията на колектива
23. Асимилация - енергията да интегрирате познанието в израз.
24. Рационализиране - това е енергията да размишлявате отново и отново, докато тази мисъл може да бъде рационализирана и представена по рационален начин.
Аватар
afreen
 
Мнения: 6
Регистриран на: 15 Мар 2013, 18:34


Назад към Астрология за Всеки

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 0 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 0 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта