да се скарат двама човека ??

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lubopitko » 11 Сеп 2005, 01:04

Първо знам, че доста от вас ще ми кажат,че не е редно да го правя и ще ви кажа, че съм наясно с това. Става въпрос не за гаджета или любовници, а за най-обикновени приятели. Единият ми е много близък, а другият бегло познавам. Този въпросния влияе ужасно на моя приятел, подтиква го към супер простотии - като наркотици и други глупости.
Ако има някакъв начин да ги отдалеча един от друг, не да ги скарвам, а просто да ги отдалеча. Имам снимка, на която са двамата..Ако има начин чрез нея да се направи нещо..
Не го правя от егоизъм, а от загриженост
icon_thanks предварително
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 11 Сеп 2005, 09:31

Първо да ти кажа че ми е се тая дали го правиш от загриженост или просто да се изгавриш с някой. Мисля че ще имаш далеч по-голям резултат ако действаш на психо ниво с "приятеля" ти отколкото с обикновен ритуал, но Искаш ритуал ет ти ритуал:

Необходимо:
Огън (огнище)
Черни свещи.
Козя или кучешка кръв.
Нож.
Конец.
Две снимки (цял ръст) или кукли - едната на единия другата на другия Кристал.

Първо сложи кристала м/у дланите си и обменете енергия с него.
Напиши имената на двамата в/у снимките. Вържи двете кукли (снимки) с конеца. Това ще символизира връзката между тях.
Нарисувай с кръвта на кучето обърната пентаграма.(Излей колкото можеш повече отрицателна енергия докато го чертаеш. Вложи цялата си злоба в него.) Сложи свещите в "Възлите" на пентаграма. запали ги. Нека стаята бъде осветена само от тях. Сложи в центъра на пентаграмата огнището и го запали. Нека стаята се задими малко.
Сложи двете снимки (кукли) на пода до друга пак в средата на пентаграма, но по от към петия лъч. Изправи се в цял ръст над снимките. Гърбът ти трябва да е към петия лъч. Пред теб трябва да са снимките а пред тях огнището. Всичко това трябва да е по средата на пентаграма (пояснение в тази магия под петия лъч се има в предвид първия според уика - духът).
Концентрирай се.
Порежи се през дланта на дясната ръка. Стисни юмрук
Нека кръвта от ръката ти капе върху снимките.

Кажи следното:

Това е силата на мойта кръв
Това е силата на моята омраза
Това е волята на мрака
Тя е моята зараза

Аз съм волята на мрака
Аз приятелството ви ще разруша
И С кръв и болка двама ви ще надаря

(Визуализирай двамата заедо как се отдалечават един от друг. Нека те да страдат, Молят се да останат, да са заедно. Протягат ръце един към друг, но все повече и повече да се отдалечават. Нека от очите им текът сълзи от кръв, Скъсай конеца и хварли снимката на единия наляво извън пентаграмата)

Силата е мойто име
Аз имам Власт над твоята душа
Аз със смърт ще те даря

(Тук визуализираш натрапника, онзи който искаш да се махне от приятеля ти. Излей гневът си върху него. Мразиш го с цялото си същество, искаш той да страда - запали куклата (снимката), нека тя да изгори).
Тук може да крещиш, да ръмжиш или каквото ти дойде наум. Чувствай силата в себе си. Гледай огъня докато "натрапникът" изгори

Генерирай гняв и омраза през цялото време на ритуала.
Наслаждавай се!!!

--> Е ритуалът не е точно за скарване, но ще ти свърши доста добра работа а ако го напра в подходяща кондиция и състояние на ума и си друсан/а с достатъчно тъмна енергия преди изпълнението.

ПП: Болакта ще се изсипе и върху двамата (хората на двете снимки)

.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 11 Сеп 2005, 11:36

Благодаря ти, но не искам ги боли чак толкова..Ако все пак много ме издразнят може и това направя..
Някой знае ли нещо, което да е по безобидно, но ефикасно
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот heress » 11 Сеп 2005, 19:18

Lubopitko написа:Благодаря ти, но не искам ги боли чак толкова..Ако все пак много ме издразнят може и това направя..
Някой знае ли нещо, което да е по безобидно, но ефикасно

Е щом просто искаш да разбиеш нечия връзката само за да си дфанеш гадже..........
Може да използваш и нещо по-слабичко :mrgreen:
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 11 Сеп 2005, 20:16

Да кажем, че съм правила подобен ритуал и че той е имал нужният ефект. та значи след него се чувствах адски зле, не само духовно, но и физически. Минах всякакви настинки, грипове, простуди и т.н и боледувах доста дълго. Ритуалите с кръв са рисковани за начинаещи. Да отбележа и че не бях ползвала нужните защити и пречистващи ритуалислед това, които вече не бих подминала. :wink:
Успех все пак! :mrgreen:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 11 Сеп 2005, 21:38

ЕЕЕ де Ели не плаши човека де :) Е да наистина най-лошото което може да стане при кофти изпълнение е да измре не само натрапника но и той.... Но тряа да е наистина много, много калпаво изпълнение и то с много вложена енергия така че наистина малко вероятно това да се случи.
--.>А и какво е живота без адреналин????
Относно защитата при правенето на "черна магия" вече съм дал основните неща в един друг мой пост
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 12 Сеп 2005, 17:06

Е да. :) Така е, особено за адреналина! :mrgreen: Ама.... да си кажа аз за гафовете и негативите, които могат да станат.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Arhimikus_NA » 12 Сеп 2005, 21:17

Пробвай и с ТАРО магия, ще има нужния ефект в каквато степен искаш
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 12 Сеп 2005, 22:52

това ми звучи по-добре с ТАРОТО, можеш ли да ми разясниш моля те ;)
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 13 Сеп 2005, 09:51

Ами зависи от пола на хората, които искащ да скараш. Избираш им съответните карти - теглиш един кръст помежду им и произнасяш това, за което искаш да се скарат.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот charmed_2 » 13 Сеп 2005, 14:55

ХАХАХАХА......С ЕДНА ПРИЯТРЕЛКА ВЕ4НО ПРАИМ ЕДНО ЗАКЛИНАНИЕ И Е МНОУ ПРОСТО САМО, 4Е Е ЛИ4НО ЗА НАС С НЕГО СИ ПОЖЕЛАВАХМЕ РАЗНИ НЕЩА И ТЕ СТАВАХА!!!
ХАХА ВЕДНЪЖ ИСКАХМЕ МАЙКАТА НА ЕДНО МОМИ4Е ДА ГО ЗИВИКА И ДА МУ СЕ СКАРА, ЗА НЕЩО И ДА ГО ПРИБЕТРЕ ЗА ДА НЕ ОБЩУВА С НЕОДХОДЯЩАТА КОМПАНИЯ И ВСИ4КО СТАНА ТО4НО ТАКА КАКТО ГО ОПИСАХМЕ И СИ ГО ИЗМИСЛИХЕМ САМИ ТОВА Е ГОТИНОТО, А И ПЛЮС Т'ВА ДЕЙСТВА6Е !
ХАХАХХА......ИЗМИСЛИ НЯКОЕ ЗАКЛИНАНИЕ В ИМЕТО НА ПРИЯТЕЛСТВОТО СИ С НЯКОЙ
ПИШЕТЕ МИ, АКО ЗНАЕТЕ МАГИИ!
Аватар
charmed_2

Мнениеот ChaoS » 13 Сеп 2005, 20:54

О, по дяволите!
Защо винаги всичко трябва да го правите по сложния начин?

Сори, ЗНАМ, че това е магически форум, но тук няколко психологически маневри ще свършат много по-безопасна(а в някои случаи и по-ефективан) работа.

Така... Номера е да раздвижиш малко мозучните си клетки и да откриеш на какво се крепи тяхното приятелство. Намираш слабото място във връзката и удряш там.
Или просто го запознаваш с по-готини хора, които ще го приемат, но ще отхвърлят натрапника.

И, за да запазя все пак "магичното"... Можеш да пробваш към психологичния подход да приложиш и малка доза емпатия- просто когато се срещаш и говориш с твоя приятел се опитай по енергиен път да му преливаш своите неприязън или отвращение, които изпитваш към "натрапника". Може понякога(при по-силна връзка) да действа леко мудно, но действа безотказно.

А и... When all else fails просто пробвай с добре обмислен(за да избегнеш негативните последици) сигил. Но в този случай внимавай, за да не си направиш мечешка услуга.

Това е за сега от мен. И... Извинявайте за резкия ми тон в началото. Не искам да обидя никого.

п.с.: Ако все пак решиш да ползваш "тъмен" подход... ВНИМАВАЙ много. Силите на "мрака" имат удивително изострено и извратено чувство за хумор. I should know.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 13 Сеп 2005, 21:31

И все пак нужно ли е да го правиш? :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 28 Сеп 2005, 07:19

Да,а з сега смятам д аго правя...една кучка се опитва з апореден път д ами отмъкне приятелката!!! Бях се заклела , че няма д апозволя да се случи оТНОВО това нещо! Не ме интересува! Мъртва е! Мисля добре ми познавате . нрава...
ЕЛИ, втълпяваш си, че ще загазиш и загазваш...Оправи нагласата към черната магия (4е не се връща) и сичко ще е наред!!!
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 28 Сеп 2005, 15:22

Враня, за каква приятелка говориш?
Ся вече тва го разбрах като жестоко отмъщение? За черна магия ли става въпрос?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 29 Сеп 2005, 12:46

Враня, ако си намислила да водиш войни... Гледай да си пазиш гърба.
Не знам за какво става дума, о съм виждал как хора са си патили заради дреболии... ДА, това може да не е дреболия, но просто гледай да не се опариш.
ОСОБЕНО ако прибягваш до "тъмни" подходи. Както казах- мрака има много гнусно чувство за хумор.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 29 Сеп 2005, 21:39

Vrania Volosia написа:ЕЛИ, втълпяваш си, че ще загазиш и загазваш...Оправи нагласата към черната магия (4е не се връща) и сичко ще е наред!!!

Права си че внушенията и самоконтрола на мисълта са нещо много силно и понякога доминиращо. Но повярвай патила съм си доста за да имам респект от...хм...да го нарека "това-онова". Не казвам че не продължавам да посягам към огъня, така е по-интересно, но рискът съществува. магията има "ответна реакция".
Друг е въпросът кой как умее да се защити.... :mrgreen:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот heress » 15 Окт 2005, 09:00

Абе що като чуете думите "черна и магия или тъмен подход" на ено място всички се стряскате :mrgreen: Това пак си е "магия" бе хора това че ние слагаме думата черна е само наше внишение. Това не значи че е "страшна" :)
Колкото о ритулалчето горе- радвам се че все пак някой се е усмелил да го използва по предназначение ;)
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор