Аурата ?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Lubopitko » 14 Сеп 2005, 02:26

Как мога да видя цвета на нечия аура и какво означават различните цветове?
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 14 Сеп 2005, 10:22

Ам...
Не знам как е при другите, но "цвета" на аурата не е точно "видим". По скоро я вкусваш в определен цвят.

А иначе- с упражнения. Ако вече можеш да усещаш аурата на даден човек, положи малко усилия за да я усетиш и като цвят.

Имаше и друг начин, но... Точно в момента не се сещам за него.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 14 Сеп 2005, 13:42

Аурата си я представям като ореолчетата на ангелчетата от иконите или нещо като тази на девата. Хмх :? Да не е нещо като огнен цвят?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 15 Сеп 2005, 16:53

Трябва ти малко обучение и малко практика преди да започнеш поне да "усешташ" аурата на човек. А след достатъчно практика ще започнеш и да я виждаш. Има предостатъчно литература, писана за аурата на човека. Примерно можеш да погледнеш книгата "Аури и цветове" на идз. Аратрон.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 15 Сеп 2005, 18:57

Един съвет ( От чисто практияна гледна точка ) Най лесно ще разбереш аурата на даден човек като изсмучеш парче от нея. Няма нужда нито да виждаш какъв цвят е нито въобще да я виждаш просто я усещаш. Усещаш енергията и, и веднага ще разбереш всичко което ти трябва за нея.
Повече инфо по-бързо по-просто и много по-практично :wink:
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Сеп 2005, 19:25

Херес, знам, че не му е тук мястото да попитам, но... само "тъмни" и деструктивни техники ли използваш?
Питам, просто защото до сега не видях нито един твой пост, който да е насочен към "светлината" и ми стана любопитно.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 15 Сеп 2005, 19:32

ChaoS написа:Херес, знам, че не му е тук мястото да попитам, но... само "тъмни" и деструктивни техники ли използваш?
Питам, просто защото до сега не видях нито един твой пост, който да е насочен към "светлината" и ми стана любопитно.

Занимавам се преди всичко с практични неща които ме кефат и които ми вършат работа.
Честно казано "Тъмната" енерги е далеч по мощна и ефективна от "светлата". + тва ми се отдава да руша. и харесвам да карам определени хора да страдат ет така просто за кеф - особено ако са върли христяни фанатици ;).

А относно Марака И Светлината съм си казал мнението много отдавха... виж в статиите Тъмнината- Воля да бъдем свободни или мещо от сорта.

Що питаш ???
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 15 Сеп 2005, 19:43

Както вече казах- чиста проба любопитство.
Прощавай, че си вра носа.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 15 Сеп 2005, 19:50

ChaoS написа:Както вече казах- чиста проба любопитство.
Прощавай, че си вра носа.

Няма проблем. Все пак не съм някъв ненормалник дет трепе наред. За всяка моя по-сериозна агресия винаги си е имало някаква пичина.
Е признавам че на моменти съм доста избухнив но тва е в рода на нормалното....
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nikoj » 16 Сеп 2005, 00:23

Без тъмнина не би могло да има светлина.
Абсолютна тъмнина, колкото и да я търсиш не ще я намериш, тъй като такова състояние на нещата не съществъва laughing9
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Сеп 2005, 16:59

heress написа:Повече инфо по-бързо по-просто и много по-практично :wink:

Само гледай да не се залъгваш в усещанията си... не преплитай "по-лесно" приетите усещания със твоите собствени. Така може бая да се омоташ с емоциите си. Едно ако човека е гневен вътрешно и не го показва, този гняв ще остане в теб ... и друго, не се знае какво можеш да си лепнеш. Сам избираш - или да видиш, или да усетиш :wink:
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 16 Сеп 2005, 18:33

Чувала съм от някои "хаотици" определението, че тъмнината свети и обратно "светъл мрак".... Имам си своя теория за това, но мисля че не са малко тези, които са тръгнали от тъмната страна... За по-нататък - кой както си го избере. Лично аз откривам в мрака нещо прекрасно.

За аурата, мисля по-скоро че тя е безцветна и се усеща повече от колкото се вижда. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот J\yHu4ka » 24 Сеп 2005, 20:19

Ами средоточаваш се 5-10 см над главата на човека ( доколото знам там е най-лесно се вижда ; около дланите също , но не винаги е удобно) и се появява нещо като сияние наоколо .. може би не е точно сияние ами като по-замъглено пространство . След това се появява и съвсем блед цвят и така :) Предполагам че това си е доста слаб опит , цвета е само основния , но все отнякъде се почва :roll: Ако се упражняваш редовно ( естествено не само около главата ) с времето става по-лесно , по-бързо и по-ясно , и по някое време започваш да възприемаш цялата със всичките й цветове :) А за основния цвят , понякога просто като погледнеш човека и може да се определи - въпрос на усещане icon_eusa_dance
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 29 Сеп 2005, 12:54

Ели, мракът наистина може да свети.
Само че не винаги е точно сияние, а усещане за такова.
Опитай се да си го представиш... И се зареди с аспирин. По не знайни причини ако подложиш съзнанието си на парадокс от този тип(ако не и по-странен) те заболява главата.

За да ти е по-лесно си представи като начало нещо черно (на пример хаоссфера или просто сфера от пълен мрак), което излъчва бледа светлина. И после бавно преплети понятието за светлина с тоа за мрак в съзнанието си.

А метода на Луничка е доста добър. Да не кажа един от най-лесните и ефективни.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 29 Сеп 2005, 21:26

:P ChaoS , почти бях сигурна че ти ще напишеш нещо по темата. Това е присъщо на теб и привържениците на хаоса. Всъщност харесва ми тази теория. Не отричам че съм си представяла това, и както казах в мрака има нещо прекрасно.
Кажи ми тогава как възприемаш светлината?
:)
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AryanSun » 01 Окт 2005, 21:58

Ами объркването идва от понятията.Светлина...Мрак...

Аз лично казвам "Светлина" на Познанието,а Мрак-на непозна
ваемото.Защото когато е светло,можете да познаете света около
вас,докато в тъмнината информационния поток е силно намален
и изкривен,което води до незнание,илюзии,а те до страдание,
откъдето на мрака му е излязло "лошо" име.Всъщност мракът
е безкраен океан от възможности.Светлината просто води до
тяхното проявление и реализация.

Но дори и в този смисъл Светлина=Познание е относителна.
Например много християни а и не само са си изпатили от окулт
ни пратики.Има други,които са си изпатили от християнството
или друга някоя религия,но еди кое си учение е Път за тях и то единствен.ПРичината е,че нашите съзнания са различно устроени,имаме различен порядък отвътре.Едно нещо
мога да го възприема и разбера,но друго не-него просто го
отхвърлям и игнорирам.И обратно-друг някой може да приеме
с охота това,което аз не приемам и не разбирам.И именно то е
мрак за мен и си остава такова.За друг моите неща,например
може да си останат мрак завинаги.

Май доста се разприказвах...всъщност оставям ви тук един
разказ за Луцифер,Утринната Звезда.Има над какво да се
замислите:)).Мракът е това,от което сме се родили,от което
сме произлязли.Светлината е целта.Пътят е един вертикален
тунел...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 02 Окт 2005, 09:26

Това определение доста ми допада 8)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот ChaoS » 02 Окт 2005, 18:37

Eli
Публикувано на: Чет 29 Сеп, 2005 10:26 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ChaoS , почти бях сигурна че ти ще напишеш нещо по темата. Това е присъщо на теб и привържениците на хаоса. Всъщност харесва ми тази теория. Не отричам че съм си представяла това, и както казах в мрака има нещо прекрасно.
Кажи ми тогава как възприемаш светлината?

Въсприемам светлината като светлина. Така както възприемам мрака като светлина. Едното понятие е просто отсъствието на другото такова. А искрящият мрак и "мрачната" светлина(или както там би се нарекла обратната комбинация) са просто резултати от сливането на двете. Един вид парадокс, който е удобен за работа. А и също така е страхотна главоблъсканица за тези, които се сблъскват с него за пръв път.

Ето ви още една: Можете ли да си представите безкрайността? Но имам предвид ЦЯЛАТА безкрайност. От- до.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 02 Окт 2005, 19:39

Играта на думи ми харесва. Светлият мрак ще ти покаже и краят на безктайността... това не е ли херметичен закон?
Ако мога да си представя = достигна края на безкрайността тогава ще зная тайните... така го възприемам аз :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 03 Окт 2005, 02:56

Ето ви още една: Можете ли да си представите безкрайността? Но имам предвид ЦЯЛАТА безкрайност. От- до.

хехе, това си беше подвеждащ въпрос:)
ами така както си го казал не можем да си я предтавим, тъй като безкрайността (на кое?) ако я има изключва думички като 'от-' и 'до'.
ако ги включваше нямаше да е безкрайност :wink:
и в този ред на мисли-това, което на нас хората ни се струва безкрайно, дали наистина е такова? или е просто мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого дълго или голямо. надали някой някога ще може да отговори на този въпорс окончателно, тъй като за всеки истината е различна. ама пък какво ни пречи да си помечтаем :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор