Модератор: venus
EXARP написа:Слънчев Ариец така както чета какво е написала отчаяната не мисля че ще може да се разберат подсъзнателно, иначе не би питала за магия а щеше да се оправи и сама.
Не може да направиш нещо без подготовка, особено за ритуалите на Кроули. Просто силите не те познават и ако има ефект то той би бил много малак. Нужна е инициация или просто няколко месеца практика
Malena написа:Слънчев Ариец,
С риск да сплетем рога в словесен двубой бих искала да ти кажа, че понякога има ситуации в които и диалога между Висшите Аз-ове не сработва.И за да не бъда голословна-само преди 2 седмици се скарах с най-добрата си приятелка. Сигурно би звучало нормално, ако бяхме на по 15 години. Но аз съм 40 годишна жена, тя е няколко години по-млада от мен. И двете се занимаваме с Рейки от години, там техниките с Висшите Азове се учи едва ли не задължително...Всички опити от моя страна поне да поговорим се оказват напразни...Като казвам опити, имам предвид опити както на чисто физическо, така и на други нива:-) Забележка-етиката на Рейки не ни позволява да манипулираме хора и ситуации, така че не съм се опитвала да й прилагам магийки.
Дали да не приемем, че всяка една от нас си е научила уроците с другата и е време да продължи по пътя си сама?Или ти ще дадеш друго обяснение? А може би би казал ти самия как би реагирал в такива случаи? Предварително благодаря
Но кажете ми - колко щастливи двойки познавате? Колко от силно влюбените остават такива за дълго и колко са щастливите бракове, за които сте чували?
Der_Tod написа:
Привличането между мъж и жена, а и между хората изобщо, се дължи на приблизителната честотна съвпадаемост. Всяко тяло трепти с точно определена честота. Ако моята е 1000 в условни единици, а твоята 700, то ние сме тотално несъвместими. Хормоните са прекрасно допълнение в едно привличане, но в основата му е честотата на трептенията. Привличането е за цял живот, ако трептенията се изравнят. Случва се при съпрузи след 20-30 години брак, ако се обичат. Тогава те започват да си приличат дори физически, мислят по един и същи начин, болестите им дори са еднакви. Това се дължи на идеалния информационен обмен.
.