Не знам какво става с мен!?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот bilqna87 » 14 Ное 2004, 19:15

От може би година, година и половина всичко ми върви наопаки, абсолютно всичко, имам много проблеми със здравето, всеки ден ме боли нещо оперираха ме, не мога да спя, освен това само се карам с родителите си; тренирам волейбол и изведнъж всичко рухна, просто се провали; освен това имам приятел, с които всеки ден се караме, не върви между нас, а преди не беше така, освен това се разбра че на него му е направена магия, и то от бив6ето му гадже, аз вече съм убедена че имам направена магия - въпроса е какво да правя, защото това не Е НОРМАЛНО!!! crybaby2 crybaby2 crybaby2
Аватар
bilqna87

Мнениеот ZUVUYA » 15 Ное 2004, 11:39

Магията е енергоинформационна структура и като такава се изчиства по определени ментални схеми. Тя поразява чакрите, като най- често се блокира 6та чакра- прословутото "Трето око". Тази чакра се намира в средата на челото и е свързана с епифизата. Когато чакрата е блокирана се спира достъпа на жизнена енергия до жлезата, което пък пряко се отразява на функционирането й. 6та чакра има отношение към централна и периферна нервна система. Оттук и проблемите със съня, безпричинна нервност и раздразнителност, главоболие. Човек започва да прави привидно несвоествени за него неща. Друга често поразявана чакра е 3та чакра, която се намира в областта на слънчевия сплит и има отношение към черен дроб и към храносмилателна система. Тази чакра отговаря за набавянето на жизнена енергия за целият организъм.
4та чакра, която се намира по средата на гръдната кост, отговаря за кръвоносната система. При аномалия в тази чакра се повлиява и емоционалността. В зависимост от негативното въздействие човек става или свръх емоционален и избухлив или се затваря в себе си, хората започват да го отбягват. При проблеми в семейството, когато се открива негативно въздействие, винаги е поразена 4та чакра. Проблема в тази чакра е един от най- лесните за усещане- тежест в областта на гръдната кост.
При поразяване на 2ра чакра, която отговаря за полова и отделителна система, се нарушава цялостното хормонално равновесие.

Нещо което всеки, може да направи за да се опита да се избави от негативното въздействие (магия) е да посети църква, където се четат Киприанови молитви( в София, всеки четвъртък в св. Неделя). Със светената вода след това човек напръскава в дома си, измива огледалата (защото там се събира голямо количество негативна енергия). В църквата се носи дреха на човека и се оставя да и се прочете молитва. Дрехата се носи 3 дни, без да се сваля. На 4тия ден се изпира и водата се изхвърля или на плодно дърво или на течаща вода.

Това е нещо, което всеки може да направи. Ако проблемите продължават, човек трябва да се обърне към специалист

boiko@magickschool.net
Аватар
ZUVUYA
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Училище Маг бул. Пиротски бл.127-Б (блока преди кино Арена)

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор