Съвет за разлавяне на магия

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот lady » 14 Ное 2004, 11:50

Имам следния проблем. Една съседка страшно много ме мрази. Живея в къща с двор. Без да искам веднъж видях съседката по тъмно да минава много близко до оградата ми в сенките на дърветата, като на средата се върна, а не продължи по улицата . Беше около 24 ч. От около близо година в семейсто ми нещата въобще не вървят - все трудности, болести, проблеми. Лятото намерих в градината си сравнително голям кокал. Стана сутринта, като предишния ден бях се грижила за цветята ми и е невероятно да не съм го видяла. Веднага осъзнах, че този предмет носи някакъв отрицателен заряд. Полях го със светена вода и без да го пипам директно, го изхвърлих в близката река. Нещата като че ли се пооправиха.
Преди около месец размених остри реплики със съседката и на другя ден майка ми е намерила на друго място в двора подобен кокал. Вместо да ми каже, тя го е изхвърлила в кофата.
Въпросът ми е какво да направя? Поръсила съм цялата къща със светена вода - помещения, ограда, двор, входна врата. Дайте някакъв ритуал за разваляне на магия и последваща защита. Интуитивно осещам, че аз и семейството ми сме непрекъснат обект на лошо влияние от тази съседка. Като добавка - и други семейства по улицата се оплакват - пред една от къщие хората са си намирали недогоряли свещи, други пък намират в недостроената си къща яйца в четирите ъгли на стаите. Как да противодействам?
lady

Мнениеот Wizard » 15 Ное 2004, 12:32

Ако така стоят нещата както ги описваш, ще трябва непрекъснато да се чистиш от негативните енергии на тази твоя съседка. Приеми го като нещо нормално, защото аз сега и да ти кажа какво да направиш, твоята съседка ще поднови отново магията след време и така ти пак ще си беззащитна.
Посещавай този форум и предполагам, че периодично ще можем да ти помагаме от рзстояние.
До скоро и късмет!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Жоро Пентаграм » 15 Ное 2004, 13:11

Свари едно яйце.Докато стане готово, си мисли за съседката и за нещата които са ти се случили заради нея.Без да го белиш, набоди в него нечетен брой карфици с червени главички, но не по-малко от 19. Сложи го в найлонов плик и сипи малко спирт.Връзваш плика стегнато с чевен конец, и го слагаш в нейния двор.Ако успееш да го заровиш-най-добре!Ако не-някъде където трудно ще го намери.Ако наистина е тя,още на следващия ден ще забележиш разликата.Това е по-лекия вариант.В другия,се слагат още три неща към основната рецепта, и изхода е с краката напред според броя на карфиците.Надявам се да не стигаш до там...Все пак си помисли,дали тези кости не са довлечени от улични кучета.
Жоро Пентаграм

Мнениеот Гост » 15 Ное 2004, 13:39

Жоро Пентаграм написа:Свари едно яйце.Докато стане готово, си мисли за съседката и за нещата които са ти се случили заради нея.Без да го белиш, набоди в него нечетен брой карфици с червени главички, но не по-малко от 19. Сложи го в найлонов плик и сипи малко спирт.Връзваш плика стегнато с чевен конец, и го слагаш в нейния двор.Ако успееш да го заровиш-най-добре!Ако не-някъде където трудно ще го намери.Ако наистина е тя,още на следващия ден ще забележиш разликата.Това е по-лекия вариант.В другия,се слагат още три неща към основната рецепта, и изхода е с краката напред според броя на карфиците.Надявам се да не стигаш до там...Все пак си помисли,дали тези кости не са довлечени от улични кучета.

Да отвърнем на магията със същата - чудесен урок. И след това въпросната мадама по какво се различава от бабичката ???

Много по добър вариант би било да се завърже бабата да неможе да прави нищо, ама не, аиде ние да я нападаме че по лесно и така до кога ? докато някой умре ? абе какви хора има и какви са тези които им вярват немога да разбера. Сега ще последват серия от убеждения как нищо не разбирам и как се опитвам да се изкажа "компетентно" - абе трошете си главите в крайна сметка все пак са си ваши .... icon_bduh
Гост

Мнениеот Жоро Пентаграм » 15 Ное 2004, 14:04

Мортимус, в този клуб хората влизат с въпроси и желание за съвет или помощ.Ти си като един кисел пенсионер портиер на публичен дом. Нито можеш да помогнеш,нито спираш да мрънкаш.Тази импотентност не ти ли пречи да си модератор но точно такъв клуб?!Решението си е нейно какво ще прави-аз казвам това,което тя иска да знае!Сега сигурно ще кажеш че можеш,ама не искаш!Естествено!Чудно защо досега на никой не си казал нищо конструктивно.Цар си на празните приказки!
Жоро Пентаграм

Мнениеот Lady » 15 Ное 2004, 15:01

Wizard, моля те все пак да ми кажеш как мога да се предпазя. Мисля, че ако правя казаното от теб периодично /например всеки месец/, ще мога да противодействам.
Мисля, че въпросът не е й аз да отвърна с магия. Просто искам това, което моята съседка е направила на мен да й се върне обратно като "подарък". Все пак благодаря за ритуала, изпратен ми като отговор.
Допълнение: кокалите не могат да попаднат в двора ми от улични кучета, защото имам масивна ограда. Животни не влизат, а и бяха на "закътано" място - сред високи цветя. Явно надеждата е била, че трудно ще ги открия.

Благодаря на всички за отговорите! :smile:
Lady

Мнениеот Жоро Пентаграм » 15 Ное 2004, 16:13

Лейди,ти май не знаеш какво точно искаш!Първо казваш:"Дайте някакъв ритуал за разваляне на магия и последваща защита. "
После:Мисля, че въпросът не е й аз да отвърна с магия. Просто искам това, което моята съседка е направила на мен да й се върне обратно като "подарък".
Тогава,вържи бабичката, или отиди на църква да запалиш една свещ за нейно здраве.Като намериш пак кокал,го свари на супа и я покани на обяд,като през цялото време не спираш да й се извиняваш че си още жива!
Жоро Пентаграм

Мнениеот Гост » 15 Ное 2004, 16:37

Жоро Пентаграм - да, точно според очакванията ми отговори. Предпочитам да не давам като твоите надежди на хората "отвърни на удара с удар - пък после се чуди защо животата ти се скапва още повече"

Несъм модератор тук - а на клуб хаос магия, ако това толкова те комплексира ще говоря с админите да те направят и теб модератор не се притеснявай.

Никой не е попитал въпрос за да му отговоря - като неможе да се даде въпрос как да дадеш адекватен отговор... на въпроси от рода "нахправиха ми магия" "искам магия за любов" оставям на теб да отговаряш ... спрявяш се чудесно, но не забравяй че последствията и на теб се трупат не само на този които си подстрекал ... ти си част от една верига - ти я отваряш и както такъв си го поемаш и отварянето...
Гост

Мнениеот arcopal » 15 Ное 2004, 16:44

ето няколко елементарни Защитни техники:

0. СПОКОЙСТВИЕ
най-важното е да не ти пука!!!!!! Магията е въздействие на Волята, а предметите са само посредници! Ако твоята Воля е достатъчно силна, дори само това да ги изхвърлиш навън с присмех и пренебрежение към тях, е достатъчно да Развали Магията... Уплашиш ли се обаче, автоматично се самообяваваш за Жертва... ТАКА ЧЕ - СМЕЛО И ВЕСЕЛО!

1.СВЕЩ
започни редовно, например веднъж седмично, да палиш свещичка и да я наблюдаваш как гори! Просто и ефективно! Докато я гледаш си представи как пламъчето се запалва и във теб! Така че като загасиш свещта, то да остане да гори в теб ЗАВИНАГИ! Идеята е, че Горещият Огън Пречиства всичко и всеки - не само теб, но и това, което докоснеш и/или погледнеш, хората с които говориш и местата които посещаваш... веднъж Запален, Огънят остава в теб завинаги... и колкото повече повтаряш "упражнението", толкова повече го засилваш! Гледането на Плъмъка успокоява психиката, засилва полето, че и ръцете ти може да стопли ;)
За да е още по-ефективен резултатът, постарай се да го правиш вечер или рано сутрин, а през деня спускай пердетата - така няма да се напрягаш от силната слънчева светлина;стаята да е тиха и топлам да не се шуми около теб... с една дума създай си спокойно гнезденце и се отпусни, гледайки свещичката. Може и на Църква да отидеш и там да го направиш!

2.ОГЛЕДАЛЦЕ
казват, че огледалото е подарено на човека от Дямола, за да се оглежда човек, да се радва на образа си и да не вижда нищо друго около себе си... един ден обаче Магьосник видял Огледалото и... дяволът хилядократно съжалил за стореното, защото сега то било обърнато срещу него!
И така - техниката: Всеки път като се оглеждаш в огледалата, се усмихвай, така "казваш на образа си", че си добре, весела и щастлива,... доказано е, че Веселите, Щастливи хора е по-трудно (ако не и невъзможно) да бъдат "омагьосани"... така, че започни да се държиш именно като такава Личност и постепенно ще се превърнеш в нея, защото "каквото пратиш в огледалото, такова ти се връща и влиза в живота ти" - ЗАТОВА, ПРАЩАЙ НА ОГЛЕДАЛОТО СИ СМЕЛОСТ, РАДОСТ, ТВЪРДОСТ, ЛЮБОВ,...
Валидно е и обратното, една огледална "дрънкулка" може да върши истински чудеса, едно бижу с огледална повърхност има Огромна защитна Сила... Да не говорим, че може да си го осветиш в църква, за да ти носи и Късмет и Щастие освен Защитата! Лично аз бих избрал за тазваз дрънкулка обикновено стъкло, заради състава му(главно кристали силицев оксид и какви ли още не), но и всички други стават... все пак простите украшения са за предпочитане пред изчанчените, когато се ползват "с цел", а не само за украса

Всички тези по-горе много приличат на ТРИКОВЕ, и те са точно това!!! Трикове, които са доказали своята ефективност и трябва да се знаят от повече хора! Прости и ефективни, те са първа помощ не само при борба с магии, но и при всеки друг случай когато сме разцентровани!

P.S.идеята да запалиш свещ за здравето на "баба" не е лоша, една благословия в неин адрес, ще и помогне да се превърне от "зла вещица" в "добра фея"... аз лично така съм процедирал вече два пъти с нелош резултат
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lady » 15 Ное 2004, 18:15

Ако исках да направя на тази съседка магия, то до сега да съм го сторила. Ритуалът за смърт на Пентаграма ми се вижда много сложен - има и много по-прост. Моето лично мниние е, че може да знаеш как да правиш това, но никога не го прави, защото ще се върне към теб. Знанието е необходимо за да се справиш с магията, а не да й противодействаш с нова.
В този ред на мисли питам - какво точно символизират кокалите /предполагам животински?!/ при черната магия?

За късмет на всички Вас, които ми отговорихте, една "изпитана рецепта" за късмет: От празен гроб - такъв, който е изкопан, но няма положен мървец, се взимат три камъчета. Съхраняват се близо до дома, но не трябва никога да бъдат внасяни в дома. В деня, в който имате важна среща, интервю за работа или въобще нещо важно за живота Ви, слагате тези камъчета в чорапа си. Това знам от една циганка - гледачка.
Мога да ви кажа и още една, но да не разсърдя Петнаграма.
Аватар
lady

Мнениеот Жоро Пентаграм » 15 Ное 2004, 22:37

Животът ми драги Мортимус, е толкова пъстър и толкова добре контролиран, че няма защо да трупам излишна завист.
Лейди, кажи рецептата,хич няма да се разсърдя! Със онази която ти предложих, няма да я утрепеш защото не е пълна. Пълния вариант го ползвах миналата година срещу една сюрия сирийци, незаконно настанили се в пределите на мои роднини.Тормозиха ги и нямаше закон който да не прескочат защото се занимаваха с трафик на хора и наркотици.На всичкото отгоре, жените им започнаха да правят неща с които сред роднините ми настана мор.Просто се почувствах предизвикан и се пренесох там.След две-три седмици, се изнесоха живи една трета от тях.Писаха в "Нощен труд" за случая,но не разбраха от каква екзотична болест са се натръшкали и тръгна клюката за птичия грип.Спомняте ли си?И да не си спомняте, няма значение-аз спя спокойно и ходя на църква без проблем! icon_badgrin
Жоро Пентаграм

Мнениеот EliKarim » 15 Ное 2004, 22:52

Брей, брей....
Ами ти Lady значи си наясно с правенето на магия, а може би и с развалянето?! Тогава не разбирам защо търсиш помощ, тоест защо питаш какво да направя? Казвам това защото ми изглеждаш объркана....
А и не мисля, че един кокал сам по себе си може да бъде толкова магия, че да влоши до такава степен нещата.
Ако обаче си права, имаш голям проблем, защото ако тази бабичка е успяла да побере толкова отрицателна енергия в кокал, то тя едва ли е аматьор.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Гост » 16 Ное 2004, 07:02

Пентаграм, няма да кажа рецептата, защото форумът се чете и от тинейджъри, които не знаят какво правят и после съжаляват.
За Eli: Да, наясно съм как се прави магия, но аз самата не правя. Знам и някои начини на разваляне, които пробвах, но за сега нищо не помага. За това се обърнах за помощ към Вас.
Тази съседка е много наясно какво прави, а злобата и е безгранична. Според нейните думи цялата махала и дължи нещо. Един я е завлякъл с пари, друг и е откраднал еди какво си, трети и е направил магия. Стигна се дотам, че на друга съседка отрови кучето /безобиден японски хин/, защото лаело и й пречело.
Чакам ритуал за мощна защита.
Гост

Мнениеот Uonko » 17 Ное 2004, 07:56

arcopal написа:
Лично аз бих избрал за тазваз дрънкулка обикновено стъкло, заради състава му(главно кристали силицев оксид и какви ли още не), но и всички други стават...

Не съм по темата - само малко уточнение. arcopal до колкото ми е известно стъклото има аморфна структура т.е. течност (която тече впечатляващо бавно). Искам да кажа че няма кристална структура и според мен неможе да се ползва като защита. Друго е ако "стъклото" всъшност е кристално - така съм съгласен.
Сега по темата - щом имаш някакво понятие от магия сигурно знаеш че сама можеш да си съставиш ритуал според твоите нужди, като предполагам че добре сглобен ще има повече сила от готовите предложения. Предлагам просто да разгледаш няколко подобни ритуала (има доста страници в нета с нужното съдържание) и да действаш - каза че си пробвала значи знаеш как. Успех!
Аватар
Uonko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот weballergy » 06 Сеп 2006, 21:11

Според мен не би помогнало ,мого постоянното пречистване или подобни неща. Това е ужасно заторнмозяващо! Защо да се мъчи всеки път, след като може с един ритуал да неутрализира бабичката, да направи щит около нея, която да отразява злите енергии навътре или просто да направи щит над себе си и семейството си? Човек не бива да се примирява с такива неща!
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор