Имам една оферта

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Trismegist » 03 Ное 2005, 23:28

icon_flowerface За всички,които желаят да изкарат малко пари за собствени нужди,с помощтта на дори слабите си интуитивни способности или магически умения.
За всички,които не смятат този начин за печалба за нещо грешно,имам едно предложение:
Ако се интересувате пишете на vista777@abv.bg,за да ви изпратя подробна информация,понеже ми трябва ограничен кръг от хора
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот ODISEY » 04 Ное 2005, 14:29

Браво зарибяваме а :mrgreen: :mrgreen: ? И защо само ограничен кръг сподели за всички. Иначе ще ти искам комисионна за релкламата :) щото поста ти е меко казано spam1 и колко си докарваш викаш щото ако е по-малко от един милион с цвят зелен просто не си струва 8) :)
Аз пиша на Кирилица. А Ти?
Аватар
ODISEY
WebMaster

Мнениеот Trismegist » 18 Ное 2005, 13:45

Ти защо се бъркаш,какво те засяга теб.Или се включвай или си мълчи.Никой не те е питал.Не можеш да имаш мнение,за нещо с което не си запознат.Аз поне правя нещо,предприемам нещо,пък други ще кажат дали е срам или не.
Магията е затова.Няма смисъл от духовното познание,когато не се прилага.Всеки може да си взима от вселената толкова,колкото му е нужно и то без да робува на някого.Тряба ми ограничен кръг-защото пази боже сляпо да прогледне.Ще работя само с тези,които си заслужат.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 18 Ное 2005, 14:08

Хайде първо да си смениш трисмегисте тона, след това да ни спестиш твоите виждания кой колко можел да взима от Вселената и за какво трябва да се прилага магията. Аз лично не смятам, че си толкова навътре, че да си позволяваш едва ли не напътствия. А с кой ще работиш и за какво си е твое решение, но недей да си позволяваш да определяш кой какво заслужава.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Trismegist » 18 Ное 2005, 15:34

Смятай каквото си искаш,не смятам да цепя бъсма на когото и да е и да давам обяснения.
Тонът ми не е съобразен с тези,чийто мнение не ме интересува.Аз съм концентриран в дадена цел и толкоз.
Не е важно,кой е толкоз навътре а кой предприема нещо и това е много по-важно.
И както е казано:-по делата ще ги познаете!

Ако иска да ми трие мнението.Има и други форуми а и вече имам хора.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 18 Ное 2005, 15:51

Хора имаш - но си задай въпроса какви са те!?!?
Ако искаш нещо да направиш, прaви го с акъл, а не с излишно говорене.
Ако си толкова открит - отвори отделна тема и там кажи какво смяташ да правиш.
А що се отнася до по-горното, което си написал... излишно си се хабил.
Последна промяна Wizard на 19 Ное 2005, 08:07, променена общо 1 път
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Trismegist » 18 Ное 2005, 23:11

Ооо wizard-тебе те уважавам,няма да се караме :)
Аз понякога се паля!
Темата не искам да я обявявам,защото така разпространявам идеята си на много минувачи.Има един закон,че идеята трябва да си е за тебе и да не я споделяш,защото друг ще се възсползва от нея.
Тя може да не е кой знае какво,ама аз така правя с всяка моя идея.
Който се интересува,ще пише.Това е първата цедка.

Когато си правиш някакъв механизъм,ти трябват точно определени части нали.Е за да тръгне и тази идея ми трябват определени хора.
За всеки влак си има пътници,а в интернет възможността за контакти е голяма.Ще правя потбор,докато не останат,най-добрите.На първо време,това че някой има желание е достатъчно.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 18 Ное 2005, 23:23

Трябва обаче да се извиня,защото,чак сега виждам,че постинга на ODISEY е бил само закачлив а аз много съм се впрегнал за глупости.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 20 Ное 2005, 11:37

Trismegist къв си ти бе, шашкав "магъосник" такъв???!!! На важен ли се правиш? Вместо да зарибяваш хората по такъв тънък начин, земи се оправи малко, че с тая избухливост си за никаде!

И второ: как така който се интересува да пише?? а? Сякви хора ги има! Примерно аз ти пиша , а ти ми отговаряш с нов модел вирус, който си искал ей тъй да изпробваш! А не, няма да стане! Ако имаш да казваш нещо, казваш го на всички тук! А който е пътник за твоя влак, ще се обади! Панимаеш?
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 20 Ное 2005, 12:25

Хе хе!
Да ама няма да стане.В живота има изпити.Веднъж прдложиш на момиче,което много харесваш и ти откаже.Пробваш 2,3,4,5 пъти и все същото и какъв е резултата?След всеки опит увеличаваш времето до следващия,ближейки си раните и накрая,за да не се минаваш повече,ще си избереш,някоя грозновата и не толкова бл;изка ти по душа жена.
Живота изпитва и когато имаш някаква цел,не трябва да ти пука,че може да се минеш.

Това е един изпит,никога не се предавай или отчайвай.Щом не щеш да пишеш,значи не си на зор.Не ми трябва такъв.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Baphomet » 14 Дек 2005, 01:42

Trismegist написа:Живота изпитва и когато имаш някаква цел,не трябва да ти пука,че може да се минеш.

icon_eusa_clap Точно така! icon_flowerface Който го е страх от мечки,не ходи в гората. icon_occasion
Death Dies
Аватар
Baphomet
MagicGateBg Наблюдател

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор