Ей, Trismegist, Спокос бе човек

не се стряскай толко. Ако се трепех с секички които не са на мойто мнение, щяха да ми викат Джак Изкормвача, вместо само Джак...

.
Просто ме фана на болна тема. А аз обикновенно казвам квото мисля в очите на хората. Колкото и на някой да не им харесва. Както и уважавам хората които смеят гласно да изразят мнението си без да се страхуват от тва.
Иначе ми е пределно ясно че не си фанатизиран "божи" служител. Както и тва че не приемаш образа на "бог" религияьозен фанатизиран поклонник.
Все пак си признай и че си се стряскаш понякога
Иначе квот искаш.... Имам много врагове, ту растат, ту намаляват.....
1 повече 1 по-малко пез сещаш се кое ми е.
Относно бог: как виждате още нищо ми не е напраел ,като изключим една страстна смучка дет ми я остай за спомен на Зад****. Нищо нама и да ми напрви, Щото е страхлив кат Муле, За тва ще си пуша пурата и ще си праа квот си знам. Ако се появи пак най-накрая нека ме "накаже" - Пха ХАХА Ако успее
О БОЖЕ - ПИКАЯ НА ТЕБ БОЖЕ И НА ТВОЙТО ПРОВИДЕНИЕ, БОЖЕ!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Тва е последния ми пост относно религиозния бог в тая тема.
Надявам се да не съм засегнал никой, Ако съм - как казах проблема е негов!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
Where the dead angel lies.....
================================================
ПС: а за баланса ти, Trismegist, Ти си балансирай колкото искаш. Аз играя по свойте правила А те са:
"Не е важно с какво се занимаваш важното е да си най-добрия в него!!! независимо как ще го постигнеш...."