Търся помощ!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот lia67 » 30 Ное 2005, 16:38

Здравейте!Днес ми казаха,че имам направена магия /за мен и детето/ и че имам натрупана много отрицателна енергия.Естествено нищо не разбирам от тия неща:( но наистина не се чуствам добре здравословно,а имам проблем и с уреждане на имот.Ще ми каже ли някой дали наистина имам магия?Ще се оправим ли здравословно и ще се оправи ли някога проблема с имота? Благодаря ви предварително ! Извинете ме за невежеството относно това с което се занимавате!
Аватар
lia67

Мнениеот Trismegist » 30 Ное 2005, 18:46

Виж сега,то трябва да ти помогне някой,който има и малко сновидски способности,и да е вещ в магията.Аз мога да ти дам един елементарен съвет.Сложи под леглото на детето си,а също и под твоето едно сурово яйце.На сътринта счупи тези яйца,така че в един буркан с вода да се изсипе тяхното съдържание.

Виж сега какво е състоянието на жълтъка.Втвърден ли е или е течен.Ако е втвърден,значи има такива негативни влияния върху теб.
Абе счупи и едно трето яйце предварително във вода,за да можеш да сравняваш после.Ако жълтъка е втвърден,изсипи тази вода с жълтъка в течаща вода-поток.Не го изсипвай в тоалетната.Това яйце,ще е обрало нещо негативно от теб,но това не помага особенно.
За да се развали магия,трябва да се знае как е направена.
Тука,могат да ти дадът разни ритуали,но е добре да се правят от някой,който разбира.Направи това и пиши какъв е резултата.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 30 Ное 2005, 19:20

Надали сте ме очаквали тук, но....
Eто ти и един елементарен уикански тест ( не е за бременност :) ) Който може да се изпълни и от човек с никакви окултни познания"

Шумерски тестът с олиото от третото хилядолетие преди Христа
(е незнам доколко наистина е шумерски но на теб щи свърши работа)

Та:
"Кандидатът" поставя показалеца си в олиото и оставя да капнат три капки в съд с вода.Ако една от капките се разтвори във водата,но останалите две останат непокътнати,положението все още не е много опасно. Може да означава мимолетна умора.Ако две от капките се смесят с водата,вече става по-сериозно, но още не е категоричен. Човекът може да е силно уплашен. Но ако и трите капки се разтворят - става дума за магично влияние.
А Ако искаш да видиш кой точно ти влияе. Затвори очи и постави дланта си над съда с разтвореното олио. Концентрирай се. и се понапрегни малко. Първия образ който ти изкочи в съзнанието е човека който най-силно ти влияе.

Относно негативните ти емоции... Депресята е най-страшния враг на човека. Обърни я във воля за борба. Когато си депресирана Просто си повтаряй:
"Няма пък тоя път ще стане моето" - А ако го вярваш ще то стане!!!
Тва е реплика от един филм мо доста ми хареса....

ПП: Не търси помощ от "врачни и вещери" особено ако ти искат пари за услугите си... Вярвай само и единствено в себе си. Волята ти е способна да развали всякаква магия която ти е направена- Само трябва да и повярваш....
Важното е да знаеш, че Ти определяш това как ще живееш и как ще умреш не някой друг.....

А "мрака" ще се погрижи "добре" за враговете ти. Стига първo да повярваш в себе се.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 30 Ное 2005, 19:45

Трябва да разбереш,кой ти го е направил,защото.Пак акцентирам,че е важно каква е магията.Изпратено същество ли е-ако е така-само този,който го е изпратил може да си го върне.После ако е някакво проклятия,то си има някаква годност.Може да е само върху дома ти,ако са подхвърлили муска.Естествено има разни защити,но магията ще изчака удобния момент,когато си най-отчаяна и в беда.
Ето ти един защитен символ,който трябва да си сложиш на десктопа,ако имаш свой компютър или го прерсувай и си го закачи някъде(може и на принтер да го искараш).
Абе не е лошо да извикаш някого,но да е някой утвърден.Вярно е,че всеки може да си помогне и сам,ама ако е развивал мисълта си,а не да го хванат по бели гащи.Може да си носиш и някаква своя защита-пръстен,гривна,нещо друго,което имаш от много време и ти носи щастие.
Последна промяна Trismegist на 02 Дек 2005, 16:36, променена общо 1 път
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 30 Ное 2005, 21:35

Мисля че този символ не би помогнал точно в този случай, и мисля че от компютъра нещата не биха могли да се променят до положителен резултат. Все пак това е моето мнение. Съветвам lia67, да не мисли за това което са и казали, тъй като често подобни мисли са способни да влошат не само здравето.... Ако все пак нещата не вървят на добре, тогава търси някой който наистина би проверил, а не е зле и второ мнение. Естествено, можеш да пратиш на ЛС личните си данни на някой от форума (който все пак е вещ точно в тази област).

Херес, този метод с капките е наистина ефективен. Бях го забравила. Доста пъти съм правила проверки точно по този начин!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Trismegist » 30 Ное 2005, 21:58

Символът е защитен и е много могъщ.Може би е добре да го носи със себе си.Не е нужно да бъде освещаван или нещо подобно.Самата му визуализация,също има действие.Ако не помогне,то няма да навреди.
Това,което съм казал,не искам да плаши никого.Опитвам се да обясня някой неща на жената,които знам.
Инъче,наистина трябва да се обърне към някой вещ.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 30 Ное 2005, 23:00

Trismegist написа:Изпратено същество ли е-ако е така-само този,който го е изпратил може да си го върне.

Може да си носиш и някаква своя защита-пръстен,гривна,нещо друго,което имаш от много време и ти носи щастие.

Ако е същество, то може да стане както казваш, само че това е малко вероятно... По скоро може да бъде унищожено или върнато обратно от теб или някой друг, който е по-навътре в нещата. Това поне го знам от опит :-/, т.е. патил съм си от подобно същество.

Колкото до гривна или друго подобно съмнявам се че ще има голяма полза ако не е предварително кодирано за подобна цел. Но поне малко може да смекчи нещата :-)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 01 Дек 2005, 12:27

Този символ с какви букви е защото ми приличат на латиница? Няма ли ритуал преди да се нарисува?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот lia67 » 01 Дек 2005, 12:58

Благодаря на всички!Ще направя каквото ми казахте и ще ви кажа какъв е резултата.
Аватар
lia67

Мнениеот Shadow Mage » 01 Дек 2005, 18:08

Lia мога да ти дам нещо за разваляне ако имаш магия, но ще стане на ЛС. Също така ще си запазена и от други такива прояви :).
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 01 Дек 2005, 18:19

Да ти кажа не знам точно,какви са буквите.Сигурно са латински,но тук важна е вибрацията на произнасянето им.Този символ няма нужда от зареждане.Има някои символи,които привличат нужните сили просто с присъствието си.
Пък и как да и ообясняваш,как да се зарежда символ.
Много хора са си навили,че някой им прави магия,така че преди да се установи със сигурност,няма смисъл да се дават разни по-конкретни съвети.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 01 Дек 2005, 19:56

Shadow Mage написа:Lia мога да ти дам нещо за разваляне ако имаш магия, но ще стане на ЛС. Също така ще си запазена и от други такива прояви :).

Shadow Mage, мисля, всички тук ще се радват да прочетат това, освен ако не е твърде сакрално.....
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 02 Дек 2005, 11:08

Sorry Persia, но това, което бих и дал е свързано с евокация на доста мощни сили, които не всеки би се съгласил да има контакт, дори и по този повод. Свързано е с Некрономикона, а съгласи се че това не са сили които лесно можеш да подцениш или игнорираш.
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот lia67 » 02 Дек 2005, 11:17

Благодаря ти Shadow Mage ,но ми звучи малко страшничко :(Чесно казано незнам какво да правя,а май наистина имам магия!
Аватар
lia67

Мнениеот Shadow Mage » 02 Дек 2005, 11:25

Най-лесния начин за проверка е със запалена свещ /може и църковна/, прекарваш я по спирала отляво надясно и отдолу нагоре пред тялото си, а после и зад него. Може да използваш и друг човек да ти помогне за това :). Ако има някое място, на което свещта пращи силно или пуши силно или се отклонява неестествено, значи там има някакво сериозно нарушение /може и да е магия/.
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nac » 02 Дек 2005, 12:17

lia67 моляте обясни кой ти е казал че имаш магия.
Много често се случва да се спекулира с това.
Важното е ти самата как се чустваш... в какво физическо и душевно здраве си и как усещаш нещата. Но в никакъв случай не бива да се подхожда със страх, защото ако има нещо,това би влошило ситуацията.
За шумерския ритуал с олиото е много хубав, както и със свеща, яйцето и ред други за проверка. Аз ползвам и един много лесен.
Запали кибритена клечка и я остави да изгори цялата. След това я пусни в купа с вода. Ако клечката остане на повърхността, то няма нищо, ако се изправи то има някакви негативни енергии, но ако потъне на дъното, то вече има нещо сериозно.
Направи някоя от тези проверки и кажи резултатите. Тук във форума има публикувани чудесни ритуали за разваляне на магия и негативни енергии... затова че и да имаш нещо, няма страшно.
Според мен в случая няма замесено някакво същество... а по скоро ако има някакво влияние е от сорта на уроки или магия. Обикновено за отрицателните енергии, не е нужно непременно да имаш магия, могат да се дължат на стрес, преумора, чужда завист или лоши отношения.
Затова помисли и се огледай евентуално има ли подобни хора около теб, които не ти мислят доброто. Бъди по наблюдателна и така много по лесно можеш да си отговориш и предпазиш.
Успех :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lia67 » 02 Дек 2005, 14:38

Опитах със свещ и клечка кибрит.За съжаление показва ,че имам магия:(Относно това как се чувствам-не съм добре.Здравето ми е влошено.А за магията ми каза жена която гледа на боб.
Аватар
lia67

Мнениеот Trismegist » 02 Дек 2005, 16:47

Ами сега?
Някой да има предложения?
Пробвах това с клечката,при мен не потъва,нито се изправя.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 02 Дек 2005, 17:45

За този тест знам, че ако клечката се изправи вертикално, става въпрос за уроки, а ако потъне -за по pсилно въздействие...иначе при тестовете с въглен във вода има и други ориентири:дали ще се върти в някаква посока въгленчето, поведението на човека, изпълняващ теста и т.н.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Wizard » 02 Дек 2005, 19:26

Така определено не може на 100% да се каже че има магия! Това с клечката е метод, който не винаги е достоверен.
Магия се определя най-точно, когато имате визуален контакт с човека или по скоро направена снимка. Това е определно по-добрият метод.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор