Какво да правя?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот suzi » 17 Ное 2004, 11:33

намерих клечка на върхай увит памук....това беше завито в бяла салфетка.и посипано с син прах ,който ми прилича на син камак....в шкафа кадето държа старите биберони и шишета на детето разпраснат червен,и черен пипер.изхвърлих ги на течаща вода,и след това напрасках домът ми с светена вода.
Аватар
suzi

Мнениеот pentagram » 17 Ное 2004, 13:00

Хубаво си направила.А сещаш ли се кой има достъп до този шкаф освен теб, времето когато е станало?Провери ли на други места?
pentagram

Мнениеот suzi » 17 Ное 2004, 13:20

предполагам че дъщерята на мъжа ми от парвият му брак, а между другото тя започна работа при бащa си....на неговото бюро имаше снимки на дъщеря ни, които изчезнаха
Аватар
suzi

Мнениеот Гост » 17 Ное 2004, 13:29

suzi написа:а,между другото тя започна работа при бащси....на неговото бюро имаше снимки на дъщеря ни,който изчезнаха

Е в какви отношения сте ? Мрази ли те, има ли търкания на интереси, ревнува ли или .... в смисъл имя ли основателна причина за да се опитва да ти навреди на теб или на детето ти ? Жените са коварни по принцип :)) нищо лично - но са способни на доста "глупости" само и само да постигнат някакви цели
Гост

Мнениеот suzi » 17 Ное 2004, 13:36

мразиме,свекарвами каза,че немогат да се поберат в кожата си с майка и затова,че има ново семейство
Аватар
suzi

Мнениеот EliKarim » 17 Ное 2004, 23:30

Сещам се за нещо, за една рецепта със синия камък. Мисля, че наистина може да се използва за магия и тя е за хранителни натравяния, за предизвикване на болки, гадене, неразположение и то в рамките на повече от седмица. Може обаче да е тебешир или креда. Тагава и аз незнам какво си открила. Не си спомням обаче за всичко останало. Забелязала ли си преди или след като си открила въпросните неща, дали някой е бил състакива проблеми?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Гост » 18 Ное 2004, 14:17

Във форума има тема от Mortisha - в нея се обяснява символиката на предметите, използвани при черна магия. Доколкто си спомням имаше както памук, така и син камък.
Това, че си напръскала жилището си със светена вода е добре, но дали само то ще помогне. Изпрати ми лично съобщение да ти изпратя един ритуал.
Гост

Мнениеот suzi » 19 Ное 2004, 12:50

благодаря,но каде да ти изпратя лично съобщение като невиждам даже e-mail
Аватар
suzi

Мнениеот Uonko » 19 Ное 2004, 13:24

под всяко съобщение има няколко бутончета - пробвай с това дето на него пише "ЛС"
Аватар
Uonko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lady » 20 Ное 2004, 07:57

Хиляди извинения - Lady съм.
Аватар
lady

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор