Очистване на земната карма

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 19:51

:) От доста време си го мисля,защото аз лично много страдам,като гледам на къде отива света и човечеството.
Първо-ладите все повече затъпяват,атрофират,обезверяват.
Мръсотия и пак мръсотия се трупа на тая планета,отрицателни модели и на мисли постоянно безпокоят и по-близките ни светове.ю
Някой си прави експерименти с деца от Либия а Българси лекари са измъчвани 6 години а са невинни.Някой си взривява самолети в небостъргачите(близнаци-те олицетворяват зодиакалния знак под който е Америка).Изселва всички евреи от тях,преди това.Взривява пентагона-(не случайно в тази форма).После напада мюсулманска страна,за да гони собствени интереси.България не е вече същата и никоя страна по света не може да издържи на икономическата мощ.
Масони,ционисти осъществават зловещите си планове.А идва време за промяна,която не се знае как ще протече,дали ще е безболезнено преминаването на човечеството в следващата епоха.
В училищата изучават първобитни механически закони и математически формули от преди векове.Магията-лоша,Езичеството-лошо.Някой веднъ решил да пласира отпадъците от алуминия-флуроидите и измислил да се ползват в питейната вода,която пием уж за дезинфекция.Преди това 40 години са били ползвани,като отрова за плъхове.какво си представяте,като ви кажа-казарма,здравеопазване,правосъдие.Някой преди време се казвал Критий и измислил демокрацията,като по ефективен начин за заробване на хората,затова някой се извикал и казал:
-Критий ти си демон!От там идва думата демокрация.Идвали просветени-Джурдано Бруно,Галилей-били убивани и затваряни.Русия унищожава всичките си академици и велики учени в концлагери.
Какво ви говори 3 километра бетон и 400 тона ламарина?
-Това е магистрала и коли на нея.Не ви казвам нещо ново,всичко това си го знете.Ама въпроса е правите ли нещо?А за какво сте дошли на тази Земя?Не сме ли ние хората със знанията и по-доброто осъзнаване?
Сега имам едно предложение:
Познавам един човек,който се беше свързал с един световен кръг на магьосниците.Този кръг прави един ритуал за очистване на кармата на земята по едно и също време в годината.после ми разказваше ефектите от това.Фактически това е очистване и на нашата карма.
Все още има сили,които потдържат баланса,така че нещата да не стигат до бедствия.Аз също се намесвам,но само с молитви и мисловни модели,понякога и с конкретни действия.Има ли желяещи,да правим общ ритуал за очистване на Земната карма.Вие разбирате,че колективната мисъл е велико нещо.Тук няма само овце.Моля ви не стойте безочастни,заслужете живота си на тази Планета с нещо.Не е голямо геройство,да си практикуваш сам ритуалчетата.И без това ставаме все по-малко и стадото ни поглъща.Ако все още има индивиди и мислещи същества,нека се включат в общото дело.Има ли желаещи.Предполагам че някои(няма да посочвам),ще предпочетат да гледат отстрани с бира в ръка и ще ни се смее на акъла,но всеки си има избор.Да поканим висшите енергетики на Земята,да свържем световете!!!
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 11 Дек 2005, 20:11

Знаеш ли,Трисмегист,мисля,че всичко ще започне да се
оправя,когато променим съзнанието си.Всички беди идват
от болната подредба на собственото ни съзнание.А тя е
такава поради много фактори-невежество,по наша и не
наша вина,мързел,а бях писал преди малко за собствения
ни инстинкт за самоунищожение...така ще е до момента,
докато не поискаме промяната.

Не смятам,че можем да изчистим човечеството от негативната
му карма(има ли карма въобще,се питам понякога,но това е
друга тема).Но може да се разкрият нови пътища,нови възгледи,
нови окултни системи които да бъдат врата към един нов живот,
ново съзнание,нов свят.Нека припомня,че насила хубост не става.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 20:33

Виж приятел не си прав.Аз имам друга информация.Бог иска нашата намеса.Ще усетиш и това,защото живота дава уроци.Това е намеса против намесата.Помниш ли библейските градове Содом и Гомор.Там се говореше,че ако има поне 10 праведника,няма да бъдат унищожени.Очистването на кармата не е наслиствена намеса.като посееш едно дърво и то даде кислород,питаш ли хората дали искат да го дишат?Не,защото много ясно че искат,щом го правят.Не карам никого да помага на сираци,не карам никого да прави атентати.Това е най-висшата и ефективна намеса.Ако има 100 човешки съзнания,които нарушават баланса,то защо да няма други,които да го уравновесяват.
Много мислиш,като философ.Много време и аз мислих и виждам,как нещата стигат до гъза ми,виждам бъдещето на планетата,а България.
Естествено това са алтернативи-предупреждават ме за тях.
Вероятно ти не отежняваш Земната карма,но не помагаш,а можеш.Ето това е мързел и трупане на карма-бездействието ти.После,кто умрете се вайкате и си ядосвате,за това че не сте действали.Сега му е времето,затова си роден,недей да спиш.Как ще стане това повдигане на съзнанието,ако вие не съдействате,кой ще ви го направи а?
Спасителя :) .Сега сме в един перьод в,който се състои един особен преход и всички трябва да се включват.
Стоите безучастни от страх да не сгафите а аз ви питам,като страда майка ви,сестра ви,хората около вас-как може да стоите.
А докато вие се правите на философчета,тарикатите завземат властта и се намесват-те не мислят и не ги интересъува общата съдба,не я осъзнават.
Този ритуал,ще помогне на тези,които молят за помощ няма да помогне на никой мързелив.От горе ви гледат,как се мъчите да си правите ритуалчетата,как се молите и страдат за вас,защото сте толкова глупави,та не се обединявате.Едно благодаря не казвате за храната,която получавате.Е аз не мога да гледам и да знаете,че който не е готвил няма да яде.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 20:48

Като те чета ми става тъжно.Имах радостта,да разбера по-добре същността на кармата след едно уединение и разбрах,че с добро намерение и действие не можеш да си навредиш,а тъкмо от стоене,може да се схванеш нещо.За какво сме в материята,ако не да я преправяме,трябва ли да чакаме да знаем всичко,та да действаме.
Ние не сме зрители ние сме участници.Никой не те пита дали знаеш или не да се биеш и почва да те налага-съдбата ще те принуди да действаш,но ще съжаляваш,че не си го правил по-рано.С това не можеш да навредиш на никого.За какво го живееш този живот,консуматор ли си.Защо имате форум-защото някой се е намесил и в случaя е бил Wizard.Какво е по-същество магията-една намеса нали.Дали е мислил дали ще е добро или не.Ние не сме ли тук,за да докажем,че сме достойни да сме тук и не трябва ли ние да си създаваме околния свят,да сме господари на положението си,както едни богоподобни създания.Това не е моя прищявка,това е желание на създателя.Аз не съм мазохист и не се мразя,все още се боря и вярвам и ще успея да подобря нещата,малко или много,сам или не.
На мен не ми се пускаше тази тема,но сега е наложително,знам неща,които ме правят отговорен.Не мога да мълча,не мога да стоя.Не няма да понеса още един живот в бездействие.Чакали сте вашите животи толкова време,за да се пробвате да преборите материята,а сега сте забравили,колко жалко.А успехът ви е на една ръка разстояние.
Знаеш ли защо си още жив-защото има същества,които се грижат за тебе и вярват в теб.Има хора,които потдържат баланса,за да сте всички вие тук.Отглеждани сте,като деца без никакви отговорности,но сега е време да поранете.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 11 Дек 2005, 21:00

Това което става наистина е гадно...това за прехода..да и това съм го чела..епоха на Водолея и бла бла...това за групата е интересно...кажи как се помага за това...аз съм мн невежа не мога нищо,но не пречи да опитам де...от опит глава боли,ама от това май няма да боли така че ако мога да помагам кажи как:)Действително и аз се отчайвам от околните,но тъй като познавам 3-4ма души които мога да нарека адски добри заради цялата им съшност и възприятие на света смея да вярвам че има още добро и това добро може да се задейства а и нали съм си оптимистче казвай какво имаш в предвид по подробно пък ще видим:) Идеята иначе не е лоша...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 21:24

Честно да ти кажа и аз няма напредвид,конкретен ритуал,но споко ще предложа,ще намеря.Радвам се,че имаш желания.Ще изчакаме да видя,ще има ли още желаещи и тогава ще дам ритуал и ще посоча един ден и точен час за изпълнението му.Ако го правим в пълен синхрон,ще е много могъщ.Знанието е отнето от нас хората,защото предишните цивилизации са злоупотребявали с колективната мисъл.
Има едно проклятие върху расата ни наречено Sol Ham.Мисля че е на санскрит и означава вдишване Sol и издишване Ham с което се казва,че ще сме невежи от първото си вдишване до последното издишване.От там идва и думата Human.В латинския има и други скрити знания.
Ако някой иска може да предложи ритуал,думите могат и да се измислят и ритуала също.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 11 Дек 2005, 22:29

Трисмегист, какво представлява този ритуал, за който споменаваш? :)
Човечеството така или иначе е пазено от посветените не само от Земята, но и от други планети и измерения, но ако можем и ние да помогнем не виждам защо да не го направим или поне да не опитаме :) .
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 11 Дек 2005, 22:49

О супер.Ами измислих нещо,като предложение,ако ви се струва сложно,може да се упрости.Пък и може да се подобри,все пак не съм токлова вещ.

Трябват рисунка на земята или ако нямате и не може да си направите то
поне да е кръг с кръст вътре,3 свещи и една ябълка.

Ползвайте нещо за олтар,на който да сложите трите свещи образуващи
триъгълник сочещ от вас към ябълката,която също е на олтара.Сложете
там и рисунката на земата.Запалете свещите с кибрит в посока по
часовниковата стрелка,като последната запалена да е тази на върха
на триъгълника.Олтара трябва да е на изток.
Застанете зат "триъгълника"Ако трябва коленичете,ако сте направили
олтар на пода.Сложете ръцете си отпуснати от страни с длани на горе.

Погледнете картината на земата и призовете вибрирайки името:
-Еееееееееааааааааааааа-направете го три пъти,ако няма кой да ви чуе
го вибрирайте по-силно.Сега си представете,как накъде откъм картината
се появява видението на майката Земе.Представете си млада жена
с кестенява спусната коса,залена мантия със син воал,окичена с цветя
по косата,тялото и пр.

Насочете длани към образа и произнесете:
-Майко земя ние твоите деца те приветстваме.
После сложете събрани длани пред гърдите и кажете следното:
Майко Земя,ти си ни отгледала в утробата си и ние твоите деца искаме
да ти благодарим затова.Приеми нашата любов и добри мисли към
теб,както приемаш така нужната ти слънчева светлина.Ние мислим за теб
,твоите деца не са те забравили.
Приеми нашите добри мисли,чрез семената на тази ябълка,която ни
поднасяш.Създай им добри условия в утробата си,за да покълнат и се
размножът,както се множът дръвчетата по твоята повърхност.

Сега насочете длани към ябълката и си представете,как се стича енергия
от тях към нея и произнесете:
Нека хората уважават творенията на Земята,нека човечеството възроди и
да се събуди за божествената реалност.Нека не се намесва в
божествените творения.Всички твари да си щъкат свободно и щастливо по
твоята земната повърхност.
Съберете отново длани пред гърдите и произнесете:
Закриляй ни майко,закриляй нас хората,да се обичаме едни други.
Закриляй и всички,които правят този ритуал и дай им своята любов и
сила чрез тази ябълка.
Останете още малко в мълчание и визуализирайте,как жената си отива.
Загасете свещите по обратен ред.
Сега изяще ябълката и и благодарете мислено.После отделете семките и
и до един ден ги заровете накъде.Като ги заоравите,кажете:
-Дай сили на нашите мисли,както даваш сили на всички растения.После
с показалеца направете три кръга над мястото на заравяне по
часовниковата стрелка.
Последна промяна Trismegist на 12 Дек 2005, 16:58, променена общо 1 път
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 12 Дек 2005, 06:54

Оле, още хора, които са "избрани" и ще спасяват човечеството.... Хора, малко ли са ви вашите проблеми че искате да си навличате още? Или пък мислите, че като "правите добро" ще си имате отредено място някъде си?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Bloody Alibis » 12 Дек 2005, 08:19

Какво?Нима има нещо лошо в това да се опиташ да помогнеш?Не разбирам...а и ако човек мисли че като прави добро ще му се върне добро не е ли малко користно...според мен нещата трябва да се правят заради самите тях си...а и ако помогнеш света да стане по добър макар и малко и ти като част от този свят не помагаш ли на себе си?Тоест не е задължително да се приема че се спасява само човечеството но и ти като част от него все едно помагаш и на себе си а и нали трябва ако искаме да променяме света да започнем първо от себе си==> ние като част от света помагаме на себе си помагайки на останалите..и бла...загубих си нишката на мисълта :P
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 12 Дек 2005, 11:08

Ние няма да спасяваме света,а ще дадем и нашата част за това.
Ще ти кажа нещо Arhimikus.Ти си се изморил да слушаш за месии и си мислиш,че тука пак става въпрос за нещо такова.Аз съм повлиян и от книги,но в основата си имам лично желание.

Знаеш ли какво значи делник-той идва от-дело(действие).А безделник?
А за какви дела се говори според теб?За бачкане?
Когато си в беда искаш ли някой да ти помага и да се застъпва за теб,ако го искаш прави и ти това за другите.Ако си мислиш,пък че си вече съвършен и нямаш нужда от подкрепа си по-сле и от мен.
Има души,които са си избрали страдания и ние няма да им пречим.
Да си страдат,прави се за нас и за другите,които имат нужда от това.
Пък и правенето може да е за самото правене,защото ака или инъче правиш хиляди безсмислени дейности всеки ден,които ти осмислят жиеота.За мен всичко обаче има смисъл.
Ще ти цитирам Ванга:
-Тя казва,че най-добрите души се прераждат на Земята.

Те идват,за да я облагородяват да потготвят това ниво,за да могат по-висши същности да се превъплащават тук.
Всеки трябва да остави нещо тук,защото пак тук ще дойде.Определено,докато си потвластен на кармата си по този начин трябва да си уреждаш място за душата.Но ако можеш да изпитваш трнсцеденталната любов,значи си просветен и нищо не ти трябва.
Сорка ама аз още не съм на такова ниво.Ти не работиш ли някъде,за да си заслужиш материялното оцеляване?Докато не въплатим висшите енергии на земята,няма спасение-ще работим,като роби,за да си добавяме слънчевата енергия,чрез убийството на живи същества.
Какво против имаш срещу спасителите на света-те са оставили нещо и всички учат за тях а за теб никой няма да си спомни.
-Майка тереза
-Васил Левски
-Петър Дънов
-Ганди
Ето те са направили нещо за този свят а такива,като теб докато се усетят,какво да правят и им е свършил живота.Вика им се статистика
на смъртността.Като не искаш да се намесваш,значи вече си за Рая тръгвай си от този свят,да видим дали ще те пуснат.Рай на аванта няма
всичко сам трябва д си заслужиш.
Егото не е порок,то е божествено проявление,което трябва да се преработи,като любов към себе си.
Как става това?Аз нямам нищо против,да ти създам един страхотен свят,като мое дете и ти да му се радваш,но тук твоята божественост ще се обади и ще се почувстваш неудобно,защото всичко ти е на готово.Мислиш ли,че с един замх този свят не може да стане Рай за живот.Може,но няма да го оцениш-толкова ли не си го разбрал това.Парите са най-сладки,като си ги спечелиш сам.
Колкото повече,чете един човек,толкова повече се обърква и мисли преди да реши да действа.От много мислене остава пасивен.
Какво е да си пасивен?

Още,като бях малък питах майка си за разни рабори а тя ми обясняваше,че трябва да съм добър,за да ида в рая.Тогава се чудех ами ако не си добър или лош какво става?Тогава тя не можа да ми отовори,но аз сега знам какво става.Става същото,както с една крепост-завзема се.Не можеш да се затвориш и да си безучастен.В крепостта няма развитие,войската и не се умножава а стените и корозират.Нападенията на крепостта могат да за безскрайни,но отдържането на атаките не,и какво става тогава?Крепостта е завладяна,защото защитата е илюзия и бягството също.
както знаеш най-добрата защита е контраатаката.
С приказки нищо не мога да докажа и го знам,защото това е въпрос на лично достижение на мисълта.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 13 Дек 2005, 23:37

Трисмегист... не говори за човека, преди да го познаваш!!!
Нито аз те познавам лично, нито ти мен.
Уважавам месиите, но не мисля че съм се уморил да слушам за тях, защото... просто не ме интересува.
Предпочитам личния опит преди всичко. Не говори за развитието ми, защото не знаеш какво е то. Не си мисли че ме познаваш - не ме познаваш. Но съм имал доста интересни разговори с хора, като теб, които "обсебени от своята божественост" мислят да направят светът по-добро място за живеене. Мога да кажа, че това на този етап не може да стане. Когато хората осъзнаят, че това което правят не е правилно, че има и друг път, тогава светът ще стане по-добро място.
Виждам, че си изчел доста книжки, похвално! Жалките опитчета, които правят "просветените" да спасят света, май остават без резултат. И тези приказки за трансцедентална любов... оле... Като си толкова знаещ, толкова можещ и толкова обичащ, хайде спри войната в Близкия изток, и не ми говори как не можело и какво можело, за едно си прав - и аз съм чел книжки.
Не искам никой мен да ме помни, за какво някой да ме помни, като това е моят живот?? Когато трябва, в точният момент някой ще си спомни за мен и това ще изиграе голяма роля. Не сега да се "обожествявам" и да казвам колко съм велик, като знам че това не е така.
И последно, аз използвам свое име, не плагиатствам, макар че Трисмегист го уважавам доста. Ако искаш нещо да ми споделиш, използвай ПМ, тук не е мястото за това.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Trismegist » 14 Дек 2005, 00:56

Нищо против теб няма,но против разбирането ти.
Аз ли-аз съм едно нищо,без силите,кото ми помагат и без съдействието на хората,без вашата помощ.

Рабира се,че има хора,които са узрели за това да помагат-това са хора,които имат нещо в повече и не искат да го държат в себе си и само за себе си искат да го раздават.
Това са лечители и както ти каза "просветени".
Има ги и те не са глупаци и не си мислят невъзможни неща.
Какви войни ще спирам аз.Май не си ме разбрал.Аз не спирам следствията а ще предотвратя причините или някои неща още в зародиш.А също и не се боря със злото,а създавам добро.
Не мога да унищожавам неща,които не съм създал,но мога да им създавам противодействия.
Има и такива,които могат да спрат следствията,но това не е ного разумно.Рабира се,че хората трябва да се осъзнаят.
Защо не разбереш,че от теб трябва да почват работите не от мен.Не искам аз да съм агитатора.Но на никой освен мен не му се занимава,няма смелост да започне това.Трябва някой да дава личен пример.Аз не съм самозванец,но затова сега няма да говоря.Ако се съмняваш в моята правота има един начин за проверка,за който се сетих.Ако си съгласен,намери някой човек-ясновидец или ясновидка,който е авторитет за теб или за други.После ще ти дам Имената си и може би само годината на раждане на ПМ-то.
Питай после този човек,какво вижда за мен и все пак,дали наистина аз съм онзи дето влиза в този форум,защото аз мога да ти дам данните на друг.И на мен ще ми е интересно,какво ще каже.Хехехехе. :) :) :) Направи го ако ти се занимава.Нали все искате доказателства,ама нямам друг начин да докажа сега нещо.Чудеса не правя.Инъче за ника ми,имам си причина за него.Символизира за мен източника на окултното знание,още и на истината.Това недоказан мит разбира се.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 14 Дек 2005, 01:22

Не вярвам на ясновидци и такива хора.
Щом си се наел да правиш това, прави го, твой си избор... аз само изказах мнение.
Желая ти успех :)
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Trismegist » 14 Дек 2005, 17:07

Е сега след всичките тези глупости има ли още някой,на когото да му се работи в група.

Въпросът е да се научим да работим в групи,защото е жалко да си съществуваме поотделно.Бъдете си индивиди и саморазвиващи начала,това не е някаква секта или друга простотия.Можем да правим и ритуали само за нас,ако няма желаещи да помагате.
Трябва да си обединяваме силите,за да имат по-голям ефект ритуалите.
Погледнете в древността,кога е нямало магически групи,та дори българското хоро е вид ритуал,защото "ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА".
Ще оставя нещата до 13 януари под въпрос,пък после,който е съгласен да се включва.Това е страхотна оферта,която може би много от вас са чакали.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 14 Дек 2005, 19:14

хахах хубава дата :) 13 петък януари
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор