Модератор: EliKarim
Lunohod написа:Ако отречеш магията трябва да отречеш и всички останали науки,а за мен те са само опит да се достигне до нейната мъдрост.
lavender написа:Sega 6te se opitam da definiram "razvitie".Razvitie v moite predstavi e vuzvru6tane, i to postepenno vuzvru6tane na svobodata na suznanieto.Razbira se vsi4ki izto4ni u4iteli sa na mnenie, 4e 4ove6kata su6tnost ne podleji na razvitie, 4e prosvetlenieto ne e ni6to drugo osven osuznavane na na6ata izna4alna priroda.Spored tiah to niama na4in da stane postepenno i vinagi se slu4va vnezapno, no az sum gotova malko da posporia, za6toto v men ima promiana i tia ne se e slu4ila izvednuj.E dotolkova sa mi intelektualnite vazmijnosti za definicii.Kogato kazah 4e znaniata sa opasni imah predvid 4e te mogat da dadat opredelena vlast, a prirodata na na6eto ego e da se poddurja ot vlastta i postijeniata ni.ima grupi na duhovno praktikuva6ti kudeto e zabraneno da pomaga6 na drugi hora posredstvom duhovnite si vazmojnosti, za6toto taka se 4uvstva6 vajen vupreki 4e si napravil dobro...Oh sorry ama me murzi da pi6a pove4e:)
lavender написа:Suznanieto triabva da se osvobodi ot uma za da bude 4isto,naprimer v knigite na Kastaneda tolkova mnogo se govori za tova pro4uto"spirane na vutre6nia dialog" kato za edinstvenoto sustoianie v koeto e vuzmojno da izpolzva6 nepoznatite na horata sili.Interesno e .4e povdiga6 vuprosa za Osho tui kato toi be6e pri4inata az izob6to da zapo4na da mislia razli4no ot ustanovenoto.Dali toi e prosvetlen i dali izob6to ima prosvetlenie?Mislia 4e ima,za6toto kaji mi kak za boga 6te obiasni6 na frigidna jena 4e horata mogat da stigat do orgazum i 4e takav izob6to su6testvuva?