Как да си го върна?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 08:15

Здравейте,
имам връзка с едно момче от 4 години и всичко беше наистина великолепно, но след като майка му разбра и не ме хареса нещата се промениха. Тя е доста добре в магиите и по-късно научих, че се занимава с такива неща, а и че ми е направила както на мен, така и на него магия за раздяла.
Дайде съвет с каква магия мога да й протидовействам. Той е далече, така че мога само да направя нещо с негова снимка, много съм отчаяна, защото момчето ми се отдръпва с всеки изминал ден, а съм убедена, че наистина ме обичаше и причината за това отдръпване не е в мен. icon_censored
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 14 Яну 2006, 08:37

Ако е имало любов... от това по-голяма магия здраве му кажи...
Дори и да има начини,каквито аз не зная,по-добре зарежи това и се концентрирай в чистотата на чувствата си и тяхната сила,така само можеш да подскажеш на твоето момче за това,което е между вас.
Сигурно ще получиш много отговори,съдържащи ритуали и дейности,с които хората тук се занимават,ако искаш ги послушай...
Едно нещо се опитай да... постигнеш и тогава ще повярвам напълно на думите ти,защото звучиш сериозно...
Опитай се да не държиш на това,на всяка цена да сте заедно...
Знам,че ти се струва налудничаво...
Аз така направих,постигнах го и сега няма по-щастлив и уравновесен човек от мен...
Обичай заради самото усещане,самото чувство.
Това не може да бъде разрушено от никаква магия... време или пространство...
Успех!
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 08:44

Държа на това да сме заедно, защото дълбоко вярвам в любовта си и в неговата, но и вече съм напълно убедена, че именно нещо зло ни разделя
и затова търся съвет тук - защото срещо този вид зло, трябва да се бориш по този начин. Чувствата ми устояха на това зло в продължение на година и половина, след като тя разбра
но разбрах, че тя продължава с нови методи и ходи тук и там и какво ли още не. Понакога любовта не е достатъчна. Не съм убедена, че изобщо съм на нейното ниво с магиите, но не бих оставила най-голямата си любов просто така.
Може и да звучи налудничаво, но явно това е
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 14 Яну 2006, 08:51

Ако е така,то тази жена е опорочила вашата връзка,съгласен съм,но не и вашата любов.Помисли,моля те...
Казвам ти го ,защото поне от части познавам яростта ти...
Връзката ви е приключила... не можеш да я върнеш... знаеш го нали?
Тя е опорочила вашата връзка,но не може да опорочи вашата любов,ако я има!
Недей ти да го правиш...
Само я изпитвай,отдай се на това чуство... и се остави то да те води.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 09:17

Какво значи това - злото е победило? Просто трябва да направя нещо, дори и да е последен опит
Затова моля за помощ
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 14 Яну 2006, 09:50

За добро или за лошо,тук злото,както го наричаш е тотален властник.
Неща,като любовта не идват от тук и не са подвластни на никаква земна сила.Според мен дори на никаква,не само на земна.
Не губи тази сила за да угодиш на страстите и прищявките си.
Приеми,че това е изпитание.Всичко това има за цел да те отклони,да те поквари... теб,мислите ти,чуствата ти.
Недей да милиш за помощ,защото това е унизително за твоето положение.Само това,че си изпитала това чуство любовта би трябвало да те приближава до божественото и би трябвало да ти отваря очите към нищетата на материята,като нещо временно и плътта,като мърша...
Колкото и жестоко да ти звучи...
Недей да се инатиш... защото това са кофти сили,които имат за цел да те заслепят.Размахват образа на твоето момче в съзнанието ти и ти не можеш да се противопоставиш,защото ти харесва.
Стегни се...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 10:09

За какво ми е сила, когато не мога да изпитам отново онова щастие, което съм изпитвала? Изпитание пред какво? За кога? Мисля, че животът трябва да се живее тук и сега - най-вероятно греша и когато разбера грешката си ще е късно да се поправя, но вече съм взела това решение. Не може просто един човек да съсипе нещо хубаво, защо просто страда от предрасъдъци - не ме приема, защото съм с друга религия да кажем и съм от друга държава и тя ме счита за недостойна. Само това е причината да съсипе и мен, и него. Не смятам за правилно, не мисля, че трябва да се нарушава баланса и равновесието по този начин.След като по някакъв начин съдбата ме е свързала с този човек никой няма право чрез зло вмешателство да ни разделя - ако съдбата е решила да ни раздели - защото той се влюби или аз се влюба в друг - да, разбира се ще отстъпя. Но когато и някой в лицето уж на близък направи нещо толкова черно, което разбрахме в последствие е сташно. Затова питам за нещо конкретно и изпълнимо. Ако някой може да даде съвет - добре.
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 14 Яну 2006, 10:59

Не зная защо реших,че мога да срещна човек докоснал се до това нещо...
Всъщност както и да е...
Ок,развали магията,прави магии докато майка му и всички нейни съмишленици са живи,играйте си на магьосници.
Заблуждавай се,че правиш нещо и че не се предаваш,правейки точно обратното...
Наречи ме наивен и прекалено пасивен човек ако щеш...
Просто и на мен по някога ми се случва да взема нечии думи поне малко насериозно.Факт е,че поне опитах...
Дано всичко стане така,както ти искаш да стане и както е най-добре за всички.
Всъщност какви ги говоря?!... Такъв вариант няма ,нали?:}
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 11:11

Може би болката ме заспепява, сигурно си прав, мисля че дълбоко в себе си осъзнавам, че си прав, ужасявам се, че си прав
За съжаление от осъзнаването и адската болка от това да загубиш нещо толкова хубаво така несправедливо към пълното отчаяние и липсата на вяра - тогава и следщавият път ще е така, няма никакъв смисъл човек да продължава да живее - или се оставяш злото да те погълне и ти се превръщаш в зло, или се бориш с него, или изчезваш от този живот
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sanguinary » 14 Яну 2006, 12:11

Напротив човече,тъкмо обратното.Борбата се състои именно в това да преодолееш неистовото си желание да притежаваш обекта на твоите чуства.
Тази жена щом е толкова безскрупулна,че да рискува да навреди на собствения си син,то бъди сигурна,че може и на улицата да те остави по същия начин - чрез магия.Започнеш ли да се опитваш да и отговаряш с нещо подобно,ти си вече в нейната игра,примамена и предварително загубила.
Няма да е пресилено ако кажа,че такъв човек би убил собствения си син,само и само да не е твоето.Нали не искаш да се стига до крайности?
Единственото,което остава,е да се молиш твоето момче да е силно и да усеща това,което искаш да му кажеш,предадеш и дадеш,без да те вижда,без да те чува.Не телепатия... не знам как да го обясня... няма дума.
А за целта и ти трябва да си такава,защото това не е нещо,което се излъчва от един обект и се приема от друг,това е между двама... и ако единя сдаде багажа... ако единя се отрече от това,до там...
Тогава вече си се омагиосвайте колкото си искате... няма какво да се губи толкова.
Но жалко ще е,ако изгубите онова,което е най-ценно...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 14 Яну 2006, 13:11

sanguinaru е адски прав миличка като ти кава всички тези неща.Ако наистина съществува такава безскрупулност у тази жена то ти не можеш да се бориш.Ти ще си развляш магиите тя ще прави нови и какво-ще се получи един омагьосан кръг от който няма да излезеш никога.А и любовна магия да му направиш пак няма да постигнеш нищо.Помисли си само-той ще е с теб заради магията а не заради самата теб или защото има искрени чувства.И рано или късно това ще отшуми.Какво ще правиш тогава?Дали болката няма да е по голяма?Според мен най-добре ще е да се оттеглиш за сега и ако момчето наистина те обича то рано или късно ще сте пак заедно.Не ти всявам напразни надежди но както казва sanguinaru ако преодолееш желанието си да си на всяка цена с този човек то тогава ти ще станеш по силна от всякога и по трезва в преценката си.Знам че е трудно постижимо и е гадно всеки е минал по този път но ако се оставиш да те въвлекат в тази игра на магии според мен ти ще загубиш много повече от колкото си мислиш.Помисли и ще видиш че е така.Пожелавам ти късмет защото знам отлично какво ти е.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 14:42

Добре бе хора, разбрах че на собствения си син е направила 4 - 5 магии, остави какво е надробила за мен, че и някакво проклятие едва оживях, по болници се влачих и какво ли още не. Но сега се е захванала и с него. редно ли е според вас просто да останат нещата така...
явно да
знам ли, сигурно сте прави
не можа да ме вкара в гроба, дано да не вкара него
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 14 Яну 2006, 15:09

Dalia написа:Добре бе хора, разбрах че на собствения си син е направила 4 - 5 магии, остави какво е надробила за мен, че и някакво проклятие едва оживях, по болници се влачих и какво ли още не. Но сега се е захванала и с него. редно ли е според вас просто да останат нещата така...
явно да
знам ли, сигурно сте прави
не можа да ме вкара в гроба, дано да не вкара него

Ако мислиш,че имаш достатъчно сила за това,можеш да пове
деш магическа война със майката.Не знам дали това е добър
съвет,но има донякъде възможност да успееш.Съществува мне
ние,че ако победиш в магическа война,силата на противника ти
се влива в теб.Е,в някои случаи това е водило до смъртен изход
за победената страна-помисли дали си склонна на това и дали го
искаш.Но това е начин да унищожиш силата на въпросния човек
и направеното от нея.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 15:39

Осъзнавам, че изобщо не съм й на нивото, но и знам, че му прави сума ти неща и на него, добре ако се дръпна и нищо не правя какво...
ще го завлече, ще го замагьоса, ще го съсипе, както почти го е направила - от едно прекрасно същество той се превърна в зомби. Цял живот ли ще тегнат гадните й прокоби?
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 14 Яну 2006, 16:30

Чудя се дали въобще има магия и дали майката на тоя пич е направила нещо. тя може да не те харесва ама може на него да му е писнало на оная работа и тва е. Ти от къде разбра че имаш магия?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 14 Яну 2006, 17:00

все пак не съм съвсем боса в тези неща
в момента, в който човек помага на мен, да се отърва от нейното влияние, той ми звъни и ми се обяснява във вечна любов... едва ли на човек, на когото му е писнало ще го направи
по-късно намерих сред нещата си разни восъчни щуротии и части от драсканици, които се оказаха доста гаднички писания - но това за мен
за него, тя е всеизвестна вещица, близки ме предупредиха къде ходи
пък и имам дълбоко чувство, че прави нещо ужасно зло
може и да му е писнало.... но защо ли на човек, на когото му е писнало изведнъж ще се събужда от дълбок сън и ще врича във вечна любов и след това отново ще зомбясва до ръба на лудостта и то на няколко пъти
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот vasago__ » 14 Яну 2006, 21:32

dalia да ти кажа едно две неща ... рядко пиша тук... а бе по принцип не пиша щото ме марзи....Та по твоят въпрос да ти кажа за лубовта няма магии тъй като това с лубовта представлява ...... превличане има магии за привързаност към някои... това да си привързан кам някои не означава че има6 ..... привличане и като край да ти кажа
ЛУБОВТА НЕ ПОЗНАВА ПОРАЖЕНИЕ.... поне истинската.... успех
Allay Fortission Allynsen Roa!
Аватар
vasago__
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 15 Яну 2006, 01:15

Poison както винаги бърза да флуудне където успее :(

Моят съвет е да се бориш за любовта си, провери си ЛС-то там съм ти пратил някой неща които могат да ти помогнат да я откажеш да прави магии поне на теб, а оттам мисля че ще намериш начин и да помогнеш на другия :). Ако и той се съгласи да ги използва /което предвид човека е малко съмнително/ ще откаже майка си изобщо от по-нататъшна намеса в живота му :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 15 Яну 2006, 13:11

Чакай малко,чакай.
Не бързай,да се бориш с майката на момчето-поредната глупост ще направиш.
1-Во,колкото повече мислиш за тези влияния върху теб,толкова по силни ги правиш.
2-Ро,не се бори срещо злите влияния,а осили добрите,за да се противопоставят,да се балансират.
3-То не бива да има конфликт,между майката и тебе,защото не случайно хората искат благословия за брак от родителите.Та тя му е майка не го забравяй и също го обича.Моя съвет е.Първо се помоли чистосърдечно на светлите сили и изложи опасенията си пред себе си,дай оценка на състоянието си пред тях,поразсъждавай,все едно се изповядваш,помоли ги да ти помогнат в следващото начинание,защото е с добра цел.
Иди просто и говори с тази жена-тя е действала от чисти човеки съображения,опитай се да се разбереш с нея.Защо да се биеш с нея,като има лесно.Разбери каква е причината да постъпи тя така или какво иска от тебе,за да си пусне сина.Може просто да ревнува.
Трябва да се изясните и да бъде и тя на ясно,че няма право да се меси в свободната воля на сина си,каквато ще да му е!
Ако тя се е намесила наистина,значи ти си си в правото-тя да си бере кахъра,бъди сокойна и уверена в правотата си :).
После направи и друго.Макар да е и малко опасно в крайна сметка,говори и с този човек,когото обичаш.Изложи му мислите си,обясни му ама според мен няма да му е приятно да види,че се съмняваш в любовта му.

Ако ти не се съмняваш в неговата любов,нищо не може да ви раздели.
Нищо не се случва в живота ти без ти да си го разрешила съзнателно или подсъзнателно.

Ако наистина има такава намеса,ти пожелавам успех,и се справи със ситуацията-така,че да е за благото на всички.:)

Винаги избягвай да противопоставяш своята енергия с тази на друг човек,това се прави само в крайни случаи.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Dalia » 15 Яну 2006, 18:15

Да, така е, и това е напълно правилно, което казваш и аз съм си го мислила - може би не е правилно да се противопоставям на злото, да усиля доброто, но в крайна сметка да не загубя хубаво. В момента съм го загубила. Но знам, че при нея не е ревност, а предрасъдик. Значи става въпрос за човек, който не е българин, който не е християнин. За нея аз съм враг, защото не съм от нейната раса и не съм от нейната религия, тя не ме познава като човек, защото не пожела да се запознае с мен. Просто реши, че съм недостойна и край. Но просто не е правилно да се намесваш в нещо хубаво и да го разваляш така зловещо.
Знам ли... нещо много се обърках
Аватар
Dalia
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор