Помощ, при това спешна

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот lora » 21 Дек 2004, 15:51

Здравейте на всички,

аз съм Лора, както може би виждате и съм нов потребител ( ако това е точната дума ) на вашия сайт. Много се извинявам, че пиша на латиница.
Искам да се срещна с някои от вас, който може да ми помогне. Направена ми е магия, която искам да премахнете от мен.
По какво съдя :

1. Подарена ми е гривна с 33 възела завързани 33 - я е синьо мънисто
2. Подарен ми е пръстен - представлява три пръстенчета, отделни но заварени едно в друго ( надявам се да рарбирате ) .
3. Беше ми казано никога да не се разделям с тях.

Освен това от къщата на приятеля ми изчезна бельо и след това се разделихме.
От 1 януари най-неочаквано оставам без работа, при това без да има конкретна причина.
Здравословното сусутояние на майка ми се влоши ( тя и без това е болна от смъртоносна болест )
Мисла, че ако не направя нещо, ситуацията ми ще се влоши още повече.

Искам да се срещна с някои от вас, които да развали магията.

е-мейл за контакт
gerykos@abv.bg
gerykos@yahoo.com

Благодаря предварително.
Р.S. Живея в София, но ако се наложи мога и да пътувам!
no comment
Аватар
lora

Мнениеот Pentagram » 22 Дек 2004, 00:13

Лоши неща ти се случват наистина.По какво съдиш че тази гривна и този пръстен са първопричината?Това е важно,защото ако наистина са те,решението е лесно.Лошо ще е ако тръгваш по невярна следа.Имам пред вид, предмети дадени за отвличане на вниманието. Кога ,от кой са ти дадени?Носиш ли ги? От кога започна целия този карък при теб?Сещаш ли се за някакви подробности или интересни,необичайни случки?Дай ни подробности, тук има хора които могат да ти помогнат.
Pentagram

Мнениеот lora » 22 Дек 2004, 09:34

Не бих могла да кажа дали това е първопричината или не. Просто не съм специалист.
Възможно е да се предмети, дадени за отвличане на вниманието.
Всичнко лошо започна да ми се случва преди около 1 месец , до 45 дена.
Гривната и пръстена ми бяха дадени от бившия ми приятел, който е грък.
За случки по-конкретни не мога да се сетя освен, как да ви кажа, всичко просто не върви, от най-малкото до най-важните неща.

На съвсем случайно място във една фитнес зала една от жените, които чистят, без да ме познава дойде при мен и ми каза, че ми е направена магия. Разказа части от живота ми, без въобще да ме познава. Аз за първи път я виждам и ме посъветва за следното :
1. Гривната и пръстенът да ги хвърля в река
2. Да сипя вода в буркан, да сложа 1 яизе вътре, 5 камъчета и 5 метличинки. Три нощи да спя с буркана, първата той да е под шията ми, втората под талята ми и третата под краката ми. След третата нощ да изхвърля съдурзанието на буркана в река. След това да запаля 3 свещички.
no comment
Аватар
lora

Мнениеот Wizard » 22 Дек 2004, 16:31

Това можеш да го направиш за "профилактика", но няма да оправи съвсем докрай нещата. Направи го този ритуал - поне ще се почувсташ по-спокойна и напрежението ти ще спадне.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот lora » 23 Дек 2004, 10:14

Za suzalenie, napravih veche neshtata, no niama osoben efekt.
no comment
Аватар
lora

Мнениеот Pentagram » 23 Дек 2004, 14:18

Лора, от това което казваш,почти на 100% съм сигурен че нито пръстен нито гривна могат да бъдат виновни за състоянието на нещата около теб. Те както казваш, са ти дадени от бившето гадже, и е ненормално да ти ги дава "заредени" щом те обича. Моят съвет към теб, е да се обърнеш към проверен експерт по откриване и разваляне на такива магии. Ако въобще има такава около теб. Поразпитай за имена и не се хвърляй на първата циганка която ти се самопредложи. Ходжите са много добри.Аз за съжаление,не знам име нито познавам такъв човек защото не ми се е налагало.Хубаво би било ако откриеш такъв човек и да го заведеш у вас да ти "прегледа" дома.Това от което се опасяваш може да е скрито някъде близо до теб.Иначе варианти за противодействие тук всички можем да ти предложим, но ако искаш да имаш траен ефект-трябва ти експерт.Тук в клуба не може да не знае някой за такъв и къде се намира.
Pentagram

Мнениеот Гост » 25 Дек 2004, 09:58

Imenno za tova se dopitvam do vas. Imashe veche edin chovek, koito mi e ostavil tel. nomer no oshte ne sum mu se obdila, siguno v ponedelnik shte go napravia.
Гост

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор