ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЛОШИТЕ МИСЛИ И ЛОШИЯ ПОГЛЕД ДА ДЕЙСТВАТ КАТО..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот LILI » 16 Юни 2005, 13:51

МАГИЯ. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДЪЛГОТО ЗАГЛАВИЕ ,НО МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ТОВА.ПРАВИ МИ ВПЕЧЕТЛЕНИЕ,ЧЕ КОГАТО СЕ СЪБИРАМЕ С ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА,НАРЕЧЕНИ "ПРИЯТЕЛИ"И ПОСЛЕ ИЛИ МЕ БОЛИ ГЛАВА ИЛИ СЕ ЧУВСТВАМ НЕРВНА ИЛИ МИ Е ЛОШО ИЛИ СЕ КАРАМЕ ЗА ТАКИВА ДРЕБНИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ БИХ КАЗАЛА НЕЩА СЪС ПАРТНЪОРА МИ,ЧЕ НАПРАВО СЕ ЧУДЯ КАК ВЪОБЩЕ Е ВЪЗМОЖНО ТАКАВА ПРОСТОТИЙКА ДА НИ РАЗВАЛИ ОТНОШЕНИЯТА.И КАК БИХ МОГЛА ДА СЕ ПРЕДПАЗЯ А И ДА ПРЕДПАЗЯ ЧОВЕКА ДО МЕН?И КАКВО СЕ ПРАВИ ПРЕВАНТИВНО ДА НЕ ХВАЩА УРОКИ МАЛКО ДЕТЕ А ГОЛЕМИ ХОРА ВЪОБЩЕ?БЛАГОДАРЯ. :)
Аватар
LILI
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Юни 2005, 13:42

Мнениеот AryanSun » 16 Юни 2005, 17:10

Това не е точно магия,а просто психоенергиен вампиризъм.
Не се събирай повече с тия хора,не бъди отворена към тях,
ако не можеш да ги изолираш и се чувстваш отново изтощена,
мога да ти препоръчам едно просто средство,което в настоящия
сезон е изпълнимо:изкъпи се с топла вода,след което премини
към умерено студена.Енергията се възстановява и се изчистваш
от отрицателната енергия.Успех:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 925
Регистриран на: 10 Юни 2005, 16:50

Мнениеот AZA » 18 Юни 2005, 17:46

Енергиен и психически вампиризъм ... това е ... затвори се към тези хора .. има много хубави книжки как да се предпазиш от "вампир" ако се съмняваш , че някой е такъв.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 258
Регистриран на: 10 Фев 2005, 00:40
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот ChaoS » 18 Юни 2005, 20:53

Бях писал един начин навремето, но се затри при преместването.
Ето един изпитан метод.
За мен поне действа.
Не гарантирам за последствията, що се отнася до всеки, решил да го пробва.
Леко е опасен.

Метода е прост: Обръщаш потока на енергия към теб, или просто създаваш втори.
Ето и възможните изходи:

1. Получава се уравновесяване- поетото количество е колкото отдаденото и ефекта се анулира.

2. Ако е несъзнателен вампир, "атакуващия" често спира, защото импулса за самосъхранение е по- силен.

3. Ако е съзнателен вампир, но има поне малко разум, "атакуващия" спира да точи. Много често дори започва да избягва контакти с теб, защото се плаши.

4. Ако е съзнателен вампир, но е в по-напреднал стадий на вампиризъм, няма да се откаже. Ще увеличи атаката. Тогава има два изхода:
4.1. Да усилиш ефекта, за да се изравни и да се измъкнеш извън зоната му на действие.
4.2. Да БЯГАШ ако вампира ссмуче твърде силно.
4.3. Да започнеш да смучеш по-силно от него/нея, надявайки се да спре. Ако не спре- ВНИМАВАЙ, АКО ЗАСМУЧЕШ ТВЪРДЕ МНОГО, МОжеШ ДА НАНЕСЕШ НА АТАКУВАЩИЯ И НА СЕБЕ СИ ОГРОМНИ ЩЕТИ.

И знайте- много често "вампирите" до такава степен са се пристрастили, че незнаят кога е благоразумно да спрат. По-добре положете усилия да ги отучите от този гаден навик. Не е приятно да си вампир. (освен може би, ако се храниш с положителни емоции)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 709
Регистриран на: 13 Май 2005, 07:38
Местоположение: WhereveR I MaY RoaM

Мнениеот Maat_n_Re » 18 Юни 2005, 22:44

.................................
Последна промяна Maat_n_Re на 08 Ное 2006, 11:43, променена общо 1 път
Аватар
Maat_n_Re
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 37
Регистриран на: 17 Юни 2005, 22:13

Мнениеот ChaoS » 18 Юни 2005, 23:12

С удоволствие. Но не съм сигурен, дали за теб ще подейства по този начин. Така че ще започна по-общо и ще конкретизирам в последствие.

Като цяло идеята е да обърнеш процеса, тоест ти да точиш от другия. Това става най-лесно, ако самия ти го обърнеш на енергиен вампиризъм. Ако се окажеш достатъчно жаден, можеш да създадеш втора връзка и да "затвориш кръга". Или, ако можеш, да локализираш енергийния канал, който се образува м/у твоята вътрешна "батерия" и неговия/нейния "резервоар", и да се опиташ да теглиш оттам. Второто има по-силен, но и по-вреден ефект.

Проблема с обяснението ми, обаче е, че аз САМ съм открил това (първото ми гадже беше такава вампирка, а аз още бях младичко и неукичко... :P ) и не бих могъл да го обясня с "общоприетите" термини. Но ето как процедирам аз самият (пак повтарям- самоуко съм в много отношения, нито съм го чел това, нито някой ми го е казал):
Представям си енергийната връзка, която се създава м/у жертвата и вампира като плосък сноп от лъчи със стрелка, която се движи по посока на този, който поема енергията. И просто се опитвам със собствената си енергия и съзнанието си да завъртя стрелката в моята посока. Звучи изключително простичко, елементарно и неандерталско, знам, но за мен действа безотказно.


Тук възникват няколко проблема:
1. За да обърнеш процеса, все пак трябва да вложиш енергия в действието, което значи, че се "самоизточваш", редом с това, което върши "противника".
2. Ако не си внимателен, можеш да се превърнеш във енергиен вампир. Нещо, което за малко да ми се случи. Добре, че се усетих на време.
3. Ако бъде източено достатъчно количество енергия от дадено същество, могат да му бъдат нанесени огромни щети. На времето "точенето" се е използвало и за "довършващ удар- източиш ли всичко, което е останало, ако е малко, можеш почти(че и съвсем) да убиеш някого. Но не знам някой още да го практикува като метод за убийство, заради проблем #4.
4. Ако засмучеш повече енергия, отколкото можеш да поемеш без да я канализираш в нещо, можеш да си нанесеш ГОЛЕМИ щети- претоварването може да доведе до освобождаване на ОГРОМНА част от собствената ти енергия с цел уравновесяване на състоянието. Това е изтощително, вредно и много опасно.



Тва цялото може да се използва и като упражнение. Аз лично си имах партньорче по едно време, с което просто се "засмуквахме" взаимно, с цел да открием слабостите в защитите си, да открием възможностите си, да сме по-подготвени, да увеличим капацитета си и.... Просто да видим кой е по-силен, т.е. кой може да поеме/отдаде повече, преди да рухне на пейката в парка за да "регенерира".
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 709
Регистриран на: 13 Май 2005, 07:38
Местоположение: WhereveR I MaY RoaM

Мнениеот Maat_n_Re » 18 Юни 2005, 23:26

.................................
Последна промяна Maat_n_Re на 08 Ное 2006, 11:44, променена общо 1 път
Аватар
Maat_n_Re
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 37
Регистриран на: 17 Юни 2005, 22:13

Мнениеот ChaoS » 18 Юни 2005, 23:59

Твой ред е да обясняваш методи. ;) :wink:
Ако би го направил де...

А да, сетих се за още един. Просто вдигаш бариера, която да прекъсне връзката и да не позволи осъществяването й. ((господи, трябваше да се сетя първо за него- щях да си спестя бая писане... icon_censored icon_angel ))

icon_occasion
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 709
Регистриран на: 13 Май 2005, 07:38
Местоположение: WhereveR I MaY RoaM

Мнениеот Maat_n_Re » 19 Юни 2005, 00:40

.................................
Последна промяна Maat_n_Re на 08 Ное 2006, 11:46, променена общо 2 пъти
Аватар
Maat_n_Re
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 37
Регистриран на: 17 Юни 2005, 22:13

Мнениеот ChaoS » 19 Юни 2005, 19:39

"Übung macht den Mejster"

В превод от немски:"Упражнението прави майстора". Това ни го повтаряха до припадък навремето. :P Но се оказаха прави.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 709
Регистриран на: 13 Май 2005, 07:38
Местоположение: WhereveR I MaY RoaM

Мнениеот heress » 26 Юни 2005, 13:55

хъм мм дам Хаос поздравявам те за този той метод. Aко наистина сам си стигнал до него то значи наистина си добър маг : P методът наистина си го бива и може да свърши доста добра работа за несъзнателните вамп
А относно издигането на бариера не съм сигорен доколко ще подейства


PS: Внимавайте ако няой си мисли че може да смуче повече от или поне толкова колкото истински psi~vamp - лъже се!!!!!!!
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 206
Регистриран на: 05 Май 2005, 07:14

Мнениеот Trismegist » 04 Дек 2005, 12:29

Енергийният вампиризъм,се осъществава от всеки човек с по-малко енергия,доближил се до човек с повече енергия.И давам примери.
Ненаспан смучи от наспал се.
Гладен смучи от сит.
Нещастен смучи от щастлив.

Повечето енергийни вампири са несъзнателни и в обществото постоянно се обменят енергии между хората.Добрите хора най-често са обект на вампиризъм,защото са отворени към другите и душите им раздават тази енергия.

Има няколко положения.Едното е да поемаш огромни количества енергия,та да не те събарят вампирите,да зареждаш и тях и себе си.
Другото е да си сложиш бариера,което става с кръстосване на ръце,контраатака с очи или просто вътрешна резервираност към околния свят.
Чувал съм,че вампира(да речем несъзнателен човек,който има нужда от вашата близост,за да се зарежда)се смущава,когато го гледате в очите.
Вампирите не са лоши хора-те просто нямат здравословен начин на живот и достатъчно положителна мисъл или емоция в тях.Всички хора са свързани и енергията винаги се е разпределяла поравно или поне
е на средно.Ако искате да опвдигате енергийно себе си,трябва да помагате и на другите хора,така вашата помощ отново се връща при вас и помагате на себе си.Дори да не сте толкова висши,че да обичате околните,то можете само на физическо ниво да им помагате и този ефект пак ще се появи.
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 340
Регистриран на: 28 Юли 2004, 20:15
Местоположение: Made in Bulgaria

Мнениеот till_it_sleeps » 04 Дек 2005, 21:48

не виждам защо трябва да се тровиш с чужди енергии, като просто можеш да се 'затвориш' и да не допускаш да те смучат. в смисъл, за да използваш този метод, трябва да си наясно как да можеш да приспособяваш приетата енергия към теб самата. иначе може да си докараш още по-големи проблеми.
ако съзнанието ти е отворено към тези хора, каквото и да си кръстосаш няма да помогне.
най-ефективния начин е просто да не им обръщаш внимание. или с дрги думи-просто да се стараеш да не чувстваш нищо спрямо тях, когато са около теб. ако те дразнят-спри да им се дразниш, ако те изнервят-не се изнервяй и тн. просто каквото и да ти казват го пускай покрай ушите си и не се 'връзвай' на нищо. в момента, в който те предизвикат някакво чувство у теб, ти вече им пращаш енергия.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 301
Регистриран на: 03 Апр 2005, 17:27

Мнениеот Bloody Alibis » 05 Дек 2005, 08:10

Знам че ще прозвучи идиотски но винаги ми се е искало да срещна някав такъв вампир интересно ми е било дали съм щяла да разбера :P а и има още нещо...бях чела някъде някога че можеш да станеш такъв вампир(спокойно нямам намерение да ставам само питам) вярно ли е?
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 234
Регистриран на: 06 Ное 2005, 11:33
Местоположение: Sofia

Мнениеот Poison » 06 Дек 2005, 15:36

Все пак истинския вампиризъм е нещо много различно от тоя за дето говорите. Според мен става въпрос за някакъв магнетизам.
За другия вампиризъм обаче.......ей тогава незнам ако ги имаше наистина.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 558
Регистриран на: 29 Яну 2005, 15:01

Мнениеот heress » 06 Дек 2005, 16:57

Bloody Alibis написа:Знам че ще прозвучи идиотски но винаги ми се е искало да срещна някав такъв вампир интересно ми е било дали съм щяла да разбера :P а и има още нещо...бях чела някъде някога че можеш да станеш такъв вампир(спокойно нямам намерение да ставам само питам) вярно ли е?


Да има начини по които можеш да развиеш определени вамп способности. Но пръво трябва да си наясно Предимно със себе си, както и с някой други видове "черна" магия. А иначе си се срещала с вамп дори наживо.... Самоче не си го усетила, защото ако всички усещат вампирите те вече няма да са мит нали :)

Но ти внимавай какво си пожелаваш. Веднъж започнеш ли пътя е много тежък, почти невъзможен, а обратна посока няма.
но пък отдруга страна си заслужава това е може би най-пряката пътека към безсмъртието.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 206
Регистриран на: 05 Май 2005, 07:14

Мнениеот EliKarim » 06 Дек 2005, 20:10

За енергийният вампиризъм доста неща се изписаха и преди във форума, до толкова че темата вече е изчерпана. Такива хора срещаме постоянно в ежедневието си и често сме жертва на някои от тях. Друг е въпросът кой как ги усеща и как им се противопоставя.
За другия тип вампиризъм, познат от митовете - ами той съществува. За мен това има медицинско обяснение. Рядък вид заболяване (хематомения, ако не се лъжа), така наречената "жажда за кръв".
Аватар
EliKarim
Модератор
 
Мнения: 781
Регистриран на: 24 Сеп 2004, 19:57

Мнениеот J\yHu4ka » 06 Дек 2005, 20:39

Има нещо за което се чудя от доста време - възможно ли е да разбереш, че някой си тегли енергия от теб от момента в който го видиш или се появи около теб ? В смисъл на момента да го хванеш , че съзнателно или не вампирства , без да си знаел отпреди :mrgreen:
Защото досега обсъждахте симптоми ама след срещата с такъв .. ами по време на нея ? Трябва да имаш повечко опит с енергиини вампири или изобщо не е възможно ? :?
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 37
Регистриран на: 28 Апр 2005, 16:56
Местоположение: Plovdiv

Мнениеот ChaoS » 06 Дек 2005, 21:35

Възможно е.
Всъщност по прицип повечето хора, които познавам, които боравят с енергия, могат не само веднага да усетят, че някой ги източва, но и кой е той.
За неопитните- ако изведнъж почувстваш слабост, отпадналост, недостиг на сила, напрежение, нужда да рухнеш... Значи си "жертва".
За по-опитните- Опитайте се да проследите енергийната нишка до този, който я е създал.
За опитните- нямам на какво да ви уча. Учете вие.

А за другия вид вампиризъм- да, има го. И то не само поради това заболяване. до колкото помня имаше и оше едно- две, при които за да оцелееш имаш нужда от вещества, намиращи се в кръвта като цяло(не само човешката, но нея в частност).
А има и от онзи- митологическия вампиризъм. макар че истински вампири не са се вясвали в тази плоскост от доста време насам.
Но се срещат по някоя и друга издънка с изклчително изтъняла кръвна линия- почти не им личи, че не са обикновени хора. А някои успяват и да станат обикновени хора. Просто липса на свежа кръв за разплод.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 709
Регистриран на: 13 Май 2005, 07:38
Местоположение: WhereveR I MaY RoaM

Мнениеот Bloody Alibis » 07 Дек 2005, 07:16

За (условно казвам истинските) вампирите съм чела че причина може да бъде и бясът,но аз си вярвам,че си има и такива от по филмите защо щом има самодиви и други подобни да няма и вампири...всичко има...най малкото толкова много хора са вярвали в тях,че и да е нямало със сигурност са се прекънали от някъде все пак нали вярата може да прави чудеса...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 234
Регистриран на: 06 Ное 2005, 11:33
Местоположение: Sofia

Следваща

Назад към Молба за помощ

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 19 потребители :: 0 регистрирани0 скрити и 19 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта