CALIGASTIA написа:И аз съм на това мнение..."оня горе" по мое мнение е малко...егоцентричен
...............................
Току що ме нарекоха зарибителка за JOY...Hmmm..."прибутвам" тази система само на сатанисти , които по цял ден не правят нищо друго освен да колят животни и да организират оргиики...повечето от тях са отчаяни от живота. Мисля , че тази система би им дала малко смисъл. Не бих накарала или "зевербувала" който и да е от маговете, които са намерили своя път...Дори бих им помогнала да се махнат от системата ако видя, че не е за тях. (а то бързо си проличава) Както стана със Слънчевия Ариец......
......
Да,Калигастия,такава си,наистина зарибяваш хора,наистина
гледаш да увеличиш броя на последователите на РНС,защото егрегорът така ви подтиква.Нима по ICQ не започна да
се оплакваш,как съм можел да ти скапвам системата(между другото влез във техния клуб да видиш какво става с Максин),защо преча да вербуваш други,сега след тая статия никой нямало да влезе...А тези,които "са от Сатан" и пътя им е РНС,то бъди спокойна,те със или без моите приказки ще влязат там.Както и без твоя помощ.Така че
стига се оплаква.
А ние имаме един наш общ приятел който също е последовател на РНС,но вече и той мисли да скъса с тоя егрегор.Защо ли?Защото от последните постинги в Yahoo клуба на РНС се вижда,че и най-глав-ната жрица Максин Дийтрих нещо и се клатят краката.Та именно той
ме вкара в това,сам го призна.А и нямаше нужда,аз го видях лично,когато се смееше злобно,щом усещах да ми се рови из енергийните центрове и аурата ми и да ми се прикачват разни
енергии от вашия егрегор.Като му казах,че това ми е неприятно,отговори със демоничен смях,че той нямало право да се бърка в нещата на Татко Сатан,той имал нещо предвид за мен.После се индуцираха негативните събития в живота ми и ето как влязох.
Предател ли?Как пък не!Представям си теб на моето място.Ти не
си ли предателка спрямо евангелистите и Иисус Христос по
тая логика,а?
И сега е време да ти кажа нещо,което ще бъде болезнено,но в крайна сметка го заслужаваш.И е за твое добро!!!А именно че нито ти,нито егрегора,който наричаш "Татко Сатан" сте направили някакъв компромис относно мен.
Излизането ми беше подпомогнато от знаещи,можещи и опитни хора,вкл и традиционни сатанисти,които ненавиждат РНС.Не съм си правил илюзиите,че ти МОЖЕШ да направиш
каквото и да било.Ако е трябвало да оставя на теб,нещата щяха да отидат на много зле.А и излизането не беше безпроблемно.Егрегорът ми направи проблеми,за които не съм говорил пред теб.Не трябваше,защото знаех,че вече трябва сам да се справя.И тогава ми
се притекоха моите духовни водачи,покровители,сили и други връзки в невидимия свят.
А и за мое най-голямо щастие,както и за щастие на Дан и другите разумни хора този егрегор загива.Губи въпросната магическа бит-
ка,за която е създаден.
Именно от Окултфорумс сатанисти и други окултисти ми се притекоха на помощ,хора,които са доста навътре в нещата и познават добре методите на РНС.И това,което ми казаха там,искам да го кажа и тук:НИЕ СМЕ СЪЩЕСТВА СЪС СВОБОДНА ВОЛЯ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ
НА НЯКОИ ТОВА СЕ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ!И МОЖЕМ ДА ПРАВИМ КАКВОТО ИСКАМЕ.МОЖЕМ ДА ПОЕМЕМ ПО ЕДИН ПЪТ И ДА СЕ ОТКАЖЕМ.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ЗАДЪРЖА.
Това е становището дори на традиционните сатанисти!!!
А Татко Сатан заплашва,че ако излезеш,ще стане лошо!!!Нещо,
което просто цели да всее смут,уплаха и паника и тъй като
вихърът на Силата,в който се намират всички последователи
на РНС е вид хаос сфера,ти сам си създаваш неприятностите.
И това си е против космическите закони!!!Ти сама си ми казвала
някои доста лоши работи за Сатан,нали?Е,имам доблест,няма да ги постна тук.НО И НЯМА ДА ТЪРПЯ ДА ГОВОРИШ ТАКИВА БЕЗСМИСЛИЦИ ЗА МЕН,КАКТО И ДА ИЗЛАГАШ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА НАЧИНАЕЩИТЕ ОКУЛТИСТИ НА ОПАСНОСТ.Е,нямам идея
какво си правила аз да изляза и доколко е било ефективно,но е факт,че сайта на РНС е под
енергийно влияние,зареден е така че да привлича всякакви хора без оглед на това стават
ли за този път или не?Защото РНС е създаден не да ти даде нещо,а да последователите му да бъдат подложени на енергиен вампиризъм от страна на "духовенството"(Максин и компания).Разбира се,след като те поугоят малко,започва периода на якото цоцане.И този период ще дойде за теб,мила,тогава така ще ревеш за помощ,че идея си нямаш как ще се чувстваш.Жалко ще бъде,ако стигнеш до една бяла сграда.Защото тия няма да те пощадят-говоря за Максин и сие.Всъщност иди в клуба и виж какво става и с нея самата.
И недей да се отмяташ от думите си и лицемерно да твърдиш,че "пробутваш" системата на
заблудените сатанисти,които правили жертвоприношения.Ти самата имаше такива аспирации
по едно време.
И тук искам да заявя нещо за да се разбере веднъж завинаги-НЕ СЪМ ПРОТИВ САТАНИЗМА КАТО ЦЯЛО.Е,не съм и за,аз просто не ставам за него.Неутрален съм.Факт е,че ЛаВей има хубави принципи,дори на места е много точен.Няма да си кривя душата.Говори се,че дори някои американски президенти като Роналд Рейгън са били членове на Първа Църква на Сатан.Колко е вярно,не знам.Но РНС е сектичка и то от най-долно естество,създадена единствено да изсмуква последователите си.Сектичка,която дразни всички традиционни
сатанисти.Защо ли?Известно ли ти е как се скапва един егрегор?Когато някой от дадена група започне да се прави на друг.Както Майкъл Джексън,който е негър се е подлагал на избелващи процедури и така се е превърнал във "бял",но продължава да се числи към негрите.Сектички като Джой Ъф Сатан целят да изцоцат не просто енергията от последовате лите си,а и от сатанинския егрегор като цяло.Уж са сатанисти и са част от общия сатанистки
егрегор,но се държат като християни.Процедурата се нарича тоуканизъм.Ето защо истински те сатанисти и "черни" магьосници са в голяма опасност с такива култове.Дадена група е в голяма опасност,ако част от нейните последователи започнат да се правят на други,защото енергията на егрегора може да бъде източена като през сифон.
Ето защо и Венус666 твърдеше,че някой трябва да види сметката на този егрегор веднъж завинаги.
Имам и още какво да кажа по темата,но не искам да занимавам и другите с това.Явно ти не можеш да живееш без секти.Прави каквото искаш-последствията са за теб и те не ме касаят, това е твоят живот.