Joy Of Satan-едно поучително преживяване

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот till_it_sleeps » 12 Юли 2005, 13:01

Ами ако Сатан не е Мефистофил или пък Луцифер? :wink:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 12 Юли 2005, 13:11

Обясни ми разликата? Аз ги приемама като едно.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 12 Юли 2005, 13:57

разлика определено се прави. прочети по-нагоре и горе-долу ще добиеш представа кой може би е Сатан. ако не-до колкото си спомням КАЛИГАСТИЯ говореше, че всъщност той е добрия и че се опитва да направи хората свободни, а не зомбита, които се подчиняват безрезервно на някой бог. нещо като Прометей в гръцката митология. дори ако го гледаме в тази светлина е по-добре да го наричаме Луцифер-което произлиза от думата 'светлина'. това е Сатан за тези от РНС.
за християните дявола е лошия-този, който само се чуди как да ти направи мръсно и само вярата в Бог може да те спаси от него.
обаче ако го погледнеш от друг ъгъл-този християнския лош дявол по скоро се явява не като враг на бога и хората, а като техен помощник. той е Божият учител или частта от бог, която понякога трябва да ни плесне през ръката, за да не я набутаме в горящата печка.
сигурно съществува и подобно същество. не мога да ти кажа 100%, че гоима, защото не съм го виждала. но не съм го и викала :wink: но това в никакъв случай не означава, че като не искаш или не можеш да видиш нещо, то не съществува. нито пък доказва неговото съществъване, разбира се.и т. н. и т.н. може да се разсъждава по този въпрос часове.
та за това ти казвам-след като не си го видяла и не си го пипнала, пък и дори и да си го видяла, пак не е мнгоо сигурно какво е било то-недей така рязко да отсъждаш. защото е много вероятно мнението ти да се окаже неверно-обаче ти вече до толкова да си свикнала с него, че дори и Сатан да ти се появи, ти пак няма да го видиш, казвайки си 'аве не вее, как пък той ще дойде да си говори с някво си момиченце'...
за това, най-стабилния принцип, в който винаги можем да сме сигурни-от наша гледан точка гласи: 'You never know...':)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 12 Юли 2005, 19:45

CALIGASTIA написа:Всъщност право д ати кажа...нито ме боли, нито каквото и да е било! Максин ...5 пари не давам за нея...Бях ти казала мението си за тия индивиди ако не помиш!

Колкото до тая глупава лъжа, че Сатан уважава свободната воля, не си прав, нито лавей...Книгата на Лавей е една голяма зарибявка за масовото общество....Във всички религии Сатан е гаднаря, защо да се оказва добър??? няма лигика Той винаги се крие зад Светлото ( така бе и в JOY)...В един албум на Бурзум ясно пише : Локи (Сатан) в своето усилие да оправи собствените си проблеми повежда човечеството към религиите на Смъртта - Белия Имел, паразитиращ върху дървото на живота... И тук възниква въпроса, защо ако той наистина е подлец, аз продължавам да съм с него? Защото искам! Не е ваша работа!

а...да...Всъщност си много прав...дам...Сатан ми каза да не те осъждам защото и аз псувам Евангелизма, от който съм се отказала...В случая си много прав, а аз сгреших , че те обвиних в предателство....

Както и да е...Обаче имай предвид , че няма да насоча егрегора натам където искаш! Твоята война с ти знаеш кой, не е моя война...

Лудницата ли имаш в предвид??? Мухахаха:) Ще се обиждаме ли??? О, да...Забравих, че ти само тва умееш да правиш...Да очерняш хората и да правиш заговори срещу тях...Лошо...за теб!

:mrgreen:

Е,ти си знаеш,мило дете.

Не те обиждам,просто ти казвам,че докато не спреш да залиташ
по секти,винаги ще има опасност да влезеш в бялата сграда...
Жалко...за теб!

Колкото до егрегора,който си мислиш,че притежаваш(както ти казах
-досега само се преструвах,че ти вярвам за каквото и да е),не съм
ти казвал да го насочваш към когото и да било.Отдавна вече нямам
лични войни и разпри,оставил съм личните си "врагове" -както Кроули казва,да мрат в тяхната мизерия.Срамота е да жертвам енергия
и ценно време за тях.Имам доста по-важни и неотложни дела.

Има един егрегор,който е пълен негатив на този,в който си се
забъркала.Това е на едно спиритуалистично движение,наречено
Шамбала.Не,не е мистичната Шамбала,за която си чела в книги
те на Ернст Мулдашев.Вярно,някога намирах техниките им за кофти,
а и те са си-защото това,което правят с последователите си е
тотален контрол над съзнанието им,зомбиране и пр.Знам какво
представляват.Идеята е,че ако си достатъчно съобразителен,
можеш да ги трансформираш по начин,по който да работят в твоя
полза,както и на другите.Иска се малко да се рафинират,така да
се каже.

Има и други такива движения,подобно на Шамбала и РНС,които
не са нито "черни",нито "бели".Много са,не мога да ги изброя тук.
И тук важи правилото за "нагаждането".То важи,разбира се и за
РНС.И ето как би могъл някой да нагоди даден егрегор да работи
за него,а не да му става роб.Обаче се изисква да вникнеш надълбо
ко,нещо,което ти на този етап не умееш.Би могла,ако работиш над
себе си.

Ти няма как да насочиш егрегора на РНС към когото и да е.Но че
трите вида("белия","черния",неутралния"),срещайки се на терито-
рията на Малка България могат да направят големи бели няма спор,най-вече на техните последователи,защото война ще избухне между всички тях.И трите искат последователи и воюват
за такива.И трите използват идентични енергоструктури и енергийни
модели.И трите се разрастват с почти еднаква скорост.

Факт е,че сайтът на Максин е под енергийно въздействие и внушава
на тези,които го разглеждат желание да се включат към тяхната
система.Когато ти пишеш в защита на "Татко Сатан",ти ставаш техен
проводник и манипулативните енергоструктури действат чрез теб.
Ето къде е опасността-предаване на енергоинформационен вирус.
Не е голям зор да създадеш такъв-с хаос магията могат да станат
много неща.

Така правят и другите...Те са не по-малко зомбирани и фанатизи
рани.Борят се за овце.Борят се за енергия.Как ли ще свърши всич-
ко това?

Така правят и другите-Шамбала,другото
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 13 Юли 2005, 12:51

Бе аджаба обяснете какво е егрегор и Шамбала? Егрегор и сервитор не е ли едно и също?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 13 Юли 2005, 13:14

MU-hhhahahahahahaahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще се съсипя от смях...Ще си задържа коментара относно Репликите на Пойзън относно Сатан, Сервиторите и Егрегорите...Споко ще се оправиш :mrgreen: И аз на твоето духовно развитие бях така ( Ужасно съм арогантна, нали?)... А определено Сатан не би говорил с "момиченце" ...като теб :mrgreen:

Така....Шамбала е свещената планина на Тибетците. Сервитор е изкуствено създаден елементал, който бива унищожаван след като изпълни мисията си. Егрегор е структура, която обединява съзнанието на дадена група от хора и която съдържа тяхната енергоинформационна матрица... Това са най-общо казано ...

Относно постинга на Слънчев Ариец...Виж кво друже, мисля , че достатъчно се изпоскарахме и вече не виждам смисъл да продължаваме.

относно духовните битки....Така е Слънчев Ариец наистина ги прекрати ...Само излишно губене на време...
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 13 Юли 2005, 13:45

CALIGASTIA написа:MU-hhhahahahahahaahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще се съсипя от смях...Ще си задържа коментара относно Репликите на Пойзън относно Сатан, Сервиторите и Егрегорите...Споко ще се оправиш :mrgreen: И аз на твоето духовно развитие бях така ( Ужасно съм арогантна, нали?)... А определено Сатан не би говорил с "момиченце" ...като теб :mrgreen:

Така....Шамбала е свещената планина на Тибетците. Сервитор е изкуствено създаден елементал, който бива унищожаван след като изпълни мисията си. Егрегор е структура, която обединява съзнанието на дадена група от хора и която съдържа тяхната енергоинформационна матрица... Това са най-общо казано ...

Относно постинга на Слънчев Ариец...Виж кво друже, мисля , че достатъчно се изпоскарахме и вече не виждам смисъл да продължаваме.

относно духовните битки....Така е Слънчев Ариец наистина ги прекрати ...Само излишно губене на време...

И аз спирам дотук,глупаво беше всичко това,а и не спора беше
целта на постинга ми.Беше анализ на една енергоструктура,която
беше интересно направена и имаше интересна цел.

А и е важно да се научим да се пазим от секти и култове.Ако
някой е изпаднал в подобна беда,повечето му близки смятат,
че това е краят едва ли не.Но има изход:))
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 13 Юли 2005, 14:20

Има бе! Кой е казал, че няма.:) Аз пък обичам "затворените" общества...Какъв е проблема?: :mrgreen: Само че откачам когато някой каже нещо против Сатан, но ще гледам да си държа разумно езика зад зъбите занапред...По добре ще е icon_occasion
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 14 Юли 2005, 12:30

CALIGASTIA написа:MU-hhhahahahahahaahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...

Мухаха или ахаха все тая маце! Хили се. Никой не се е родил научен а и като те гледам какви ги пишеш за "разговорите" ти с татко ти Сатан ми е ясно кви са ти в главата и за твоето духовно развитие. А и тоя дето се хили последен се хили по добре. нали?! Ма както и да е твоя си работа. Не си арогнтна ма си напълно варосана с тоя Сатан. И между другото мерси за обясненията. Имах нужда да разбера повече. Нещо не схващам за егрегорите и за тая група от хора. щото аз не съм с група хора и тоест нямам егрегор.

А и да ти кажа хич не ми се говори със Сатан. той май с никое момечнце не е разговарял ама айде :mrgreen:
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 15 Юли 2005, 16:52

Напомням ви, че добрият тон във форума все пак е на първо място! Спорът около Сатан е безмислен. Може да се поспори около името и този, който носи името "Сатан". А и всеки има право на личен избор, лични контакти и разбирания на вярата си.
Егрегор и сервитор са две различни неща. Едното може да се създаде от един човек, а другото не. Просто говорим за две различни неща, за които не ми се пише тъй като някъде из секциите видях такава информация.

И още нещо - въпросите са нещо нормално за този, който иска да се научи на нещо все пак. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AZA » 15 Юли 2005, 23:18

Ели , за добрия тон съм с две ръце зад тебе ... Калигастия си е такава ... а пойзън . не знам ... според мене се връзва за малки неща ... та .. тая тема май трябва да види катинар вече ?;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 16 Юли 2005, 11:06

Мисля, че отдавна със Слънчев Ариец помолихме за затриване на тази тема...Но от Уизард няма и отговор...Както ид а е!
Да АЗА такава съм си! Проблем??? Да се оставям на няква си хлапачка да ми се подиграва ли??? Ми *** и! да си мисли квото ще...Ще я видя аз нея дали ще и стиска лично да си поговорим по въпроса! Пойзън каня те в Бургас да се разправим лично! :mrgreen:
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор