Модератор: venus
CALIGASTIA написа:Всъщност право д ати кажа...нито ме боли, нито каквото и да е било! Максин ...5 пари не давам за нея...Бях ти казала мението си за тия индивиди ако не помиш!
Колкото до тая глупава лъжа, че Сатан уважава свободната воля, не си прав, нито лавей...Книгата на Лавей е една голяма зарибявка за масовото общество....Във всички религии Сатан е гаднаря, защо да се оказва добър??? няма лигика Той винаги се крие зад Светлото ( така бе и в JOY)...В един албум на Бурзум ясно пише : Локи (Сатан) в своето усилие да оправи собствените си проблеми повежда човечеството към религиите на Смъртта - Белия Имел, паразитиращ върху дървото на живота... И тук възниква въпроса, защо ако той наистина е подлец, аз продължавам да съм с него? Защото искам! Не е ваша работа!
а...да...Всъщност си много прав...дам...Сатан ми каза да не те осъждам защото и аз псувам Евангелизма, от който съм се отказала...В случая си много прав, а аз сгреших , че те обвиних в предателство....
Както и да е...Обаче имай предвид , че няма да насоча егрегора натам където искаш! Твоята война с ти знаеш кой, не е моя война...
Лудницата ли имаш в предвид??? Мухахаха:) Ще се обиждаме ли??? О, да...Забравих, че ти само тва умееш да правиш...Да очерняш хората и да правиш заговори срещу тях...Лошо...за теб!
CALIGASTIA написа:MU-hhhahahahahahaahahaha![]()
![]()
![]()
Ще се съсипя от смях...Ще си задържа коментара относно Репликите на Пойзън относно Сатан, Сервиторите и Егрегорите...Споко ще се оправишИ аз на твоето духовно развитие бях така ( Ужасно съм арогантна, нали?)... А определено Сатан не би говорил с "момиченце" ...като теб
![]()
Така....Шамбала е свещената планина на Тибетците. Сервитор е изкуствено създаден елементал, който бива унищожаван след като изпълни мисията си. Егрегор е структура, която обединява съзнанието на дадена група от хора и която съдържа тяхната енергоинформационна матрица... Това са най-общо казано ...
Относно постинга на Слънчев Ариец...Виж кво друже, мисля , че достатъчно се изпоскарахме и вече не виждам смисъл да продължаваме.
относно духовните битки....Така е Слънчев Ариец наистина ги прекрати ...Само излишно губене на време...
CALIGASTIA написа:MU-hhhahahahahahaahahaha![]()
![]()
![]()
Ще се съсипя от смях...Ще си задържа коментара относно Репликите на Пойзън относно Сатан, Сервиторите и Егрегорите...Споко ще се оправишИ аз на твоето духовно развитие бях така ( Ужасно съм арогантна, нали?)... А определено Сатан не би говорил с "момиченце" ...като теб
![]()
...