Едно нещо.

Място за поетично вдъхновение и художествени продукции на магическата ви мисъл... В думите и цветовете се крие Магията!

Назад към Поезия и Арт

Мнениеот Charodeq » 14 Май 2007, 19:21

Линелион заби меча си в гърлото на смрадливата твар без и какпка
жалост изтръгна металното острие и замахна с цял замах и сила
забиваики го още веднъж, и още веднъж , и още веднъж , тои
това продължи докато усети че му остава дъх които ще трябва да поеме , тои се просна до него , и гърдите му започнаха да вдишват
зачестено и бързо , през главата му мина за миг мисълта че е прекрачил от другата страна , станал е убиец , след което тялото му
припомни че адски го боли и се нуждае от концентрацията му , за да се възсатанови напълно от битката, тогава отново мина през него преследващата го мисъл ,,Ти си убиец , знаеш го нали , нима мислиш
че можеш да излъжеш боговете , ти Смъртна нищожна твар валяща се в пот и нечистотии , нима мислиш че ще ти се размине и няма да понесеш последствията от деиствията си долна
Аватар
Charodeq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот autumnia » 15 Май 2007, 09:45

Това да не е отмъщението на малкото странно нещо?

Малкото Странно Нещо Is Back!
Не мислят за смъртта, а злобата расте,
Гърлата си гризат, от скука уморени.
Не ме засягат свадите на този свят.
Аз виждам кладата, приготвена за мене!
Аватар
autumnia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Charodeq » 15 Май 2007, 10:22

Мне това е Друго нещо ....хахахаха.
Аватар
Charodeq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 15 Май 2007, 10:22

"Ти си убиец , знаеш го нали , нима мислиш
че можеш да излъжеш боговете , ти Смъртна нищожна твар валяща се в пот и нечистотии , нима мислиш че ще ти се размине и няма да понесеш последствията от деиствията си долна "

Този е убиец нали и боговете нали ще го накажат. Сега гледай къде е противоречието те гледат от горе и казват ти си убиец и затова ще те накажем. Ами те нали са богове могат всичко и те гледат отгоре всичко което правят хората ами те тези богове щом съдят него че е убиец как търпят изобщо всички други хора дето се избиват, избиват се животни, те тези богове защо не направят нещо по въпроса. Щом имат правото да го съдят че убил и според тях не е правилно да направят така или да налят ум в главите на другите да не се избиват помежду си. А те какво правят нищо дори и не си мръдват пръста, но видители някой като убие става убиец, защо ли, защото Бог е създал житието и битието на човека, А кво излиза че той Бог е заложил хората да се избиват помежду си.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Charodeq » 15 Май 2007, 15:49

Линелион пое дълбоко въздух и в следващтия момент осъзна , че е сънувал нещо което се беше случило с него преди векове още когато
беше човек и изпитваше глупавите човешки чуства , помисли си за малко ,,Колко съм бил глупав и нищожен'' изправи се и постоя седнал върху леглото , поток от различни мисли минаваха през съзнанието ,
някои бяха повече от сериозни , завивката се спусна по гърба му и тои
се изправи гордо , надигаики глава нагоре като че ли казваше аз
съм Линелион, въздуха пред мен трепери , водите се отеглят а планините се отместват , и наистина силата му бе неограничена , мигваики с едното си око би могъл да изпари океани да създава живот или да отнема такъв , дори древните богове се страхуваха от него въпреки , че по-скоро биха оставили да бъдат заклани до един
отколкото да му се поклонят , Линелион направи няколко стъпки напред и облече финните дрехи леко поставени върху тъмен скрин .
Аватар
Charodeq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 15 Май 2007, 16:28

ами щом още сънува, значи още боговете го управляват, ама нищо де добър опит
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот autumnia » 15 Май 2007, 18:40

Абе Линулеум е ницшеанец, кво му дреме за боговете.
Не мислят за смъртта, а злобата расте,
Гърлата си гризат, от скука уморени.
Не ме засягат свадите на този свят.
Аз виждам кладата, приготвена за мене!
Аватар
autumnia
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Поезия и Арт

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор