Много се извинявам за моето недоглеждане. Уж прегледах темите, но явно съм я пропуснала. Ако админите решат, нека да я преместят там където има вече такава тема. И все пак би било интересно да продължим дискусията по тая тема, аз поне прочетох доста интересни неща за нея и полезни са ми, за което благодаря.
Самата аз в момента, се уча и проучвам разните ритуални техники, както и си създавам такива. Който му е интересно нека да пише, аз също ще постна от моя опит неща, само че още съм лаик в тая област. Пробвах да създавам енергийни структури именно чрез сексуална енергия, и интересното е, че се получи. Вложих в тая структура едно простичко желание и то се изпълни. Беше експеримент за мен и за моите способности в тая област, но се получи много добре. Ще продължа да се занимавам с това, защото енергията когато се насочи в правилната посока и с правилните мисли и намерения, променя и трансформира съществуващото положение и реалност. Според мен това е действително добър метод, както всеки един останал в магията! Благодаря на Cath, че ме насочи към темата която съществува, защото и там научих доста неща!