Сексуалната магия

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Мнениеот Arian Star » 12 Окт 2007, 12:59

От известно време ми се върти в главата да пусна една дискусия по въпроса за този вид магия. Какво е сексуалната магия? Знам, че Алистър Кроули е писал доста за сексуалната магия. Но до този момент, не съм намерила негова книга, и ще ви помоля да ми дадете заглавие на тоя маг, където той пише за това.
Ако искате, ще се радвам да чуя мнения по тази тема icon_angel icon_flowerface
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 12 Окт 2007, 13:21

Аз единственото , което съм чувала от недостоверни източници е , че се получава по време на оргазъм.. ама нищо не знам по въпроса.. :)
наистина хубава тема! icon_eusa_clap
хайде вещите да ни отворят очите :)
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 12 Окт 2007, 18:10

Ами уточни и за коя парадигма. Различните групи от хора разбират различно понятието "сексуанла магия".
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 12 Окт 2007, 18:21

тъй като явно забраната за латиница важи и за линковете, можете да се запознаете със сексуалната магия във вече съществуващата тема от три ... "страници" :roll: , която се намира в раздел любовна магия на 4тата "страница".
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот BeLLe » 12 Окт 2007, 19:20

За жалост онази тема е пълен бъркоч , малко са конкретните неща и тези 3 страници нищо не са.....
Dare to Dream...
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 13 Окт 2007, 20:13

Това което го пише в повечето случай в кнiгiте е само малка част от самото истинско познание за нещата!Трябва да прочетеш бая книги и техники за да можеш да налучкаш и да сьбудиш Диамантения Дракон.Tака се нарича този вид енергия!!На пьрво време се запознай с Тантра ,с Арабската техника за да имаш що годе представа за силата която може да изригне при правилно насочване на нещата и на наработването на енерго приводите на организмьт ти сьчетани сьс силата на изначалната сила на сьзиданието!Там е разковничето на чистата сексоална магия.Не мога да кажа че е правилно да се казва сексуална магия.Ако така е наречена то е защото е приравнена единствено кьм обикновената секс. сила и нищо повече.Истинската е коренно различна сила.!!Успех!!!! :)
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 14 Окт 2007, 10:47

може и така да е, но това не означава, че трябва да се отваря нова тема. това ми беше идеята. дори мисля, че модераторите или ардминистраторите трябва да прехвърлят тази тема там. това е основната идея на форумите - търсиш, преди да започваш нова тема.

не е много разумно да се мисли за сексуалната магия (нека условно да продължим да я наричаме така, въпреки изложените по-горе доводи) само от гледна точка на тантра и източните течения. ако говорим за сексуална ЕНЕРГИЯ и нейното използване - да, но авят ако говорим за сексуална МАГИЯ - определено не. всички народи имат подобна. нека не забравяме, че сексът води до раждане (поне това му е основната цел), а раждането е било еднакво мистично за всички. или да го кажем направо - всички правят секс, не само на изток. ;)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Arian Star » 15 Окт 2007, 09:00

Много се извинявам за моето недоглеждане. Уж прегледах темите, но явно съм я пропуснала. Ако админите решат, нека да я преместят там където има вече такава тема. И все пак би било интересно да продължим дискусията по тая тема, аз поне прочетох доста интересни неща за нея и полезни са ми, за което благодаря.
Самата аз в момента, се уча и проучвам разните ритуални техники, както и си създавам такива. Който му е интересно нека да пише, аз също ще постна от моя опит неща, само че още съм лаик в тая област. Пробвах да създавам енергийни структури именно чрез сексуална енергия, и интересното е, че се получи. Вложих в тая структура едно простичко желание и то се изпълни. Беше експеримент за мен и за моите способности в тая област, но се получи много добре. Ще продължа да се занимавам с това, защото енергията когато се насочи в правилната посока и с правилните мисли и намерения, променя и трансформира съществуващото положение и реалност. Според мен това е действително добър метод, както всеки един останал в магията! Благодаря на Cath, че ме насочи към темата която съществува, защото и там научих доста неща! icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 15 Окт 2007, 12:59

Сексуалната магия я има във всеки сексуален контакт малко или много . До колко ще е силна магията зависи до колко ще се отдадете един на друг . Самото отдаване изчиства . Това е подобно като да се отдадеш на гуру или да се преклониш с цялото ти его пред някоя свещена статуя . Появява се чистото същество . Отдаването е много трудно нещо особено за западните хора които имат голямо его . Те не са и добри любовници . Искат да правят секс без да се отдадат . Искат да се запазят . Страх ги е да не бъдат наранени ; да не бъде наранено най - вътрешното им аз . И тук пак стигаме до страхът от смъртта . Това е магията . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот demonic » 16 Окт 2007, 11:37

да блот го е казал много точно и вярно :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 25 Ное 2007, 02:59

има една интересна книга (ИЛЮСТРОВАНА ГОЕТИЯ И СЕКСУАЛНА ЕВОКАЦИЯ) , там е поместна интересна тема относно сексуалната магия и прилагането й ,както и самата техника на изпълнение,дано да е полезна ,но внимаваите ,бъдете сериозни и отговорни
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 25 Ное 2007, 09:38

Има едно още по интересна: "Секс, наркотици и магия"
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Ное 2007, 12:08

Има достатъчно книги на тема - Тантра....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 25 Ное 2007, 19:38

Викинг, какво по-точно от Тантра? Уточни се, защото тези, които си нямат понятие от Тантра, ще възприемат, че тя е изцяло свързана със сексуалната магия, а не е така.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 25 Ное 2007, 20:59

Има ли смисъл да казвам аз ? Който се интересува да прочете и да види....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 26 Ное 2007, 15:17

Камасутра е достатъчно . Прочетеш ли камасутрата на татък е творене . В Тантрата не се говори за нещо много по - различно от камасутрата въпреки че Тантрата е повече "Поглед" .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 30 Ное 2007, 00:25

Arian Star написа:От известно време ми се върти в главата да пусна една дискусия по въпроса за този вид магия. Какво е сексуалната магия? Знам, че Алистър Кроули е писал доста за сексуалната магия. Но до този момент, не съм намерила негова книга, и ще ви помоля да ми дадете заглавие на тоя маг, където той пише за това.
Ако искате, ще се радвам да чуя мнения по тази тема icon_angel icon_flowerface

Бих ве посъветвал да потърсите информация какво е станало с учениците на Кроули и със самия него от този вид магия.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arian Star » 30 Ное 2007, 10:34

Здравейте МагНаско,
Какво имахте предвид? Моля ви да разкажете повече за това какво се е случило на самия Алистър Кроули и неговите ученици. Може би имате повече информация или поне да ме насочите към някой сайт или книга.
Вижте, не съм негова последователка както вероятно си мислите, поне така ми звучеше от вашите думи. Интересувам се като лаик, който търси информация за съответния маг. Не знам много неща за него и за това търся такава информация.

Благодаря за отговорите на всички участници до тук. Ще потърся тези книги които ми посочихте.

icon_flowerface icon_angel
Аватар
Arian Star
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 30 Ное 2007, 11:16

Всички негови ученици и той самия загиват по ужасен и трагичен начин защото навлизат в сфера в която нямат право на грешка. Прочетете биографиите на Папюс и на Леви за да получите повече светлина по въпроса.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 01 Дек 2007, 14:05

Работата му с Клифотите и Дървото на смъртта ли имаш
предвид , ако е това съм съгласен , то съвсем не е шега
работа и грешките там са фатални , давам един линк към
един орден посветен на Dragon Tradition , в него е
изложена информация за Клифотичното дърво , съжалявам ,
че се отклонявам от първоначалната тема !

http://www.dragonrouge.net/english/general.htm
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор