Кърваво проклятие

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот runner413 » 28 Май 2007, 18:18

Кърваво проклятие
Трябват снимка на жертвата(или сигилизирано име на жертвата), червен маркер, ножче за бръснене, две черни свещи и подходяща музика. А, да и кристал. Начертава се на масата, на която работите обърната пентаграма. Принципно пентаграмата се чертае с кръв, ама аз я чертая с маркер. Следва инвокация на Сатана или на някое божество, свързвано с гнева, яростта(аз правя инвокация на Сет). В центъра на пентаграмата се поставя съд, в който се пали огън. От двете и страни се поставят свещи. Под огнището се поставя снимката(или сигила) на жертвата. Докато сте в състоянието, до което ви е довело божеството, излейте цялата си омраза над снимката, визуализирайте как я тормозите, нанасяте и всякакви повреди, всякакъв вид болка. Порежете дланта на дясната си ръка и стиснете юмрук. Полейте снимката с кръв. Напявайте следното, докато кръвта тече върху снимката:

Това е силата на мойта кръв
Това е силата на моята омраза
Това желанието на мрака е
Това е моята зараза
Живота ти ще разруша
И в кръв и болка аз теб ще потопя

Отдайте се на омразата. Няма милост. Показвайте я по начин, който е естествен за вас- ръмжете, крещете, проклинайте, общо взето, квото се сетите.
След това визуализирайте как целта, която е скъпа за жертвата се отдалечава от нея, как жертвата ви изпада все повече и повече и как демонични сенки го заобикалят и го дърпат надолу. Визуализирайте кървави сълзи, които текат от очите на врага. Докато визуализирате това, напявайте следното:

Демонична мощ е мойто име
Над твоята душа аз имам власт
Викай за помощ ти колкото искаш
Никой не ще чуе твоя глас
I DRAIN YOUR DAYS
I DRAIN YOUR NIGHTS
Спасение очакваш ти
но само болка ще те сполети

Хвърлете снимката в огнището. И просто забравете за жертвата. Насочете вниманието си към нещо друго. Направете ГПР или някое друго прогонване защото генерираната омраза по време на ритуалчето може да не е изхвърлена изцяло и да навреди на организма
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 29 Май 2007, 19:09

мног е страшно това проклятие!!!! дано никога не ми се прииска да го правя...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 29 Май 2007, 19:20

е малко е неприятно изпълнението му но е ефиктивно!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 29 Май 2007, 19:46

сигурно ,не се и съмнявам че е ефикасно.. лично аз предпочитам ритуала с вплитането на коса от жертвата..... по-интересно е и все така гадничко,но без проливане на кръв.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 30 Май 2007, 18:04

това не сам го правил!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Марио » 30 Май 2007, 18:51

Докато си го писал си използвал местоимението "аз", това предполага, че ритуалът си го измислил ти и си го пробвал. А по-надолу пишеш "това не съм го правил".

Не ме разбирай погрешно, няма нищо лошо в това да споделяш информация с други, но поне спомени от къде си взел тази информация, на кой е и т.н. :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Сайлеа » 30 Май 2007, 19:34

Според мен имаше предвид, че споменатото вплитане на косата не го е правил но няма значение :) Доста е интересно....аз лично не бих го пробвала, но щом казваш, че действа. "Това желанието на мрака е"...вижда ми се доста крайно, но както и да е имам си особена визия за Мрака. Интересува ме резултатът....какво по-точно се случва....ясно, че няма да е приятно, но в какво се изразяват последиците за жертвата.
Fiat lux!
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 30 Май 2007, 20:38

Преди време направих нещо подобно - смърт.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот archangel_metatron » 30 Май 2007, 20:50

Преди време направих нещо подобно - смърт.

Дам кръвното проклятие води до смърта на жертвата и акое направено качествено много трудно може жертватада се избави от това проклятие, но то има и страшни последствия и за този които го право колкото и да претендират тези които имат опит с кървавите проклятия че няма последствия ако не мислиш че няма да има и т.н. въпреки това в зависимост от степента на професионализъм приложен в направата на кърваво проклятие този които го прави и тои може да последва жертвата си в гроба или да се размине с много много не6тастия и обуркване на живота.
магииите със следните елементи присъстващи в тях са най - силните и страшни а именно:
1 кръв/вино
2 плът/хляб
3 вода от покоиник
4 козина от котка
Cogito ergo summe
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 31 Май 2007, 04:00

но то има и страшни последствия и за този които го право колкото и да претендират тези които имат опит с кървавите проклятия че няма последствия ако не мислиш че няма да има и т.н. въпреки това в зависимост от степента на професионализъм приложен в направата на кърваво проклятие този които го прави и тои може да последва жертвата си в гроба или да се размине с много много не6тастия и обуркване на живота.

Всъщност тук засягаш темата за кармата и причино следствените връзки, а те в никакъв случай не се ограничават само до материята "магия" и правенето на "черна" магия. Какви са последствията за мен, ако сега излезна навънка и завлека някаква стара баба с мен в гората, заколя я и след това заровя в земята?

Колкото до магията и последствията най-често се има в предвид, че ако направиш някаква "черна" магия вселената ще ти го върне на теб. Но всъщност, ако си затормозим малко мозъците и проследим малко по-надълбоко причино следствените връзки, може да излезе, че точно ние-магьосниците със своите "черни" магии внасяме равновесие и баланс във вселената. Как беше - ставаме инструмент за проявление волята на вселената - нещо подобно на приказките на КАТ за неговите астрални разуми.

Пример - правя "черна" магия и някой убивам. Ок - погледнато едностранно е лошо. Но всъщност кой ли знае? Въпросната жертва може в евентуалното си бъдеще да извърши жестоки антихуманни престъпления? Или пък да съм го убил, защото вече е извършил такива.
Или пък както често слушам, замислете над следния въпрос - ако имахте възможност да убиете Хитлер преди да порасне и извърши ...(вие знаете), какво бихте направили??? Бихте ли убили едно беззащитно дете? laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 31 Май 2007, 08:44

много умни мисли...възхищавам се на хора като теб,Марио..на начина ви на разсъждаване и светогледа ви...аз по природа съм си кротка душица и гледам да не вредя много на другите...честно казано обаче е имало моменти в които ми се е искало даден човек да умре,но така и не се престраших да ползвам такова проклятие за смърт..винаги ме е било страх от последствията.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 16:36

archangel_metatron-добре за водата от покоиник зам че с нея се прави магия за смърт!а с козината от котка какво се прави?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 17:41

това не сам го правил!

исках да кажа ,че не сам правил ритуала с вплитането на коса от жертвата.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 31 Май 2007, 19:42

ми то е интересно щото няма проливане на кръв, но пак става и за лоши цели.трябва да се вземе косъм от косата на жертвата,като косата трябва да не е мита и да не е подрязвана през последното пълнолуние( това е лесно щото малко хора ходят редовно на фризура).та този ,който прави магията си вплита косъма на жертвата в собсвената коса ,застанал пред голямо огледало.поставят се две черни свещи(с издълбана пентаграма на всяка свещ) и тамян... при изгасена лампа се запалват свещите и тамяна ,застава се пред огледалото с гребен/четка за коса в ръка и се започва да се разресва онази страна от косата ,където е и чуждия косъм като се нарича нещо от рода на: " по моя воля и със силата на божесвата ти отнемам красотата". главно това заклинание служи за отнемане на красота....най-често жертвата започва да се оплаква че и капела обилно косата...
този който прави магията трябва много да вярва в ефекта и настоятелно да повтаря заклинанието и да си мисли за ефекта му през цялото време...
при мен се получи , гадничко е , но тя си го изпроси....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 19:46

това изглежда много интересно , но немога да го пробвам защото ми е къса косата! :)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 31 Май 2007, 19:51

жалко,защото е един ефикасен начин да си го върнеш на някой ,без да го убиеш.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Май 2007, 20:42

за това си струва да си пусне6 по дулга коса
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 01 Юни 2007, 07:28

това по принцип ес води" женска магия" т.е. праси се предимно от жени,но ако искаш я пробвай.
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 02 Юни 2007, 15:05

изглежда забаена , но едва ли ще я пробвам
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ilusia » 03 Юни 2007, 10:36

alana_lire написа:ми то е интересно щото няма проливане на кръв, но пак става и за лоши цели.трябва да се вземе косъм от косата на жертвата,като косата трябва да не е мита и да не е подрязвана през последното пълнолуние( това е лесно щото малко хора ходят редовно на фризура).та този ,който прави магията си вплита косъма на жертвата в собсвената коса ,застанал пред голямо огледало.поставят се две черни свещи(с издълбана пентаграма на всяка свещ) и тамян... при изгасена лампа се запалват свещите и тамяна ,застава се пред огледалото с гребен/четка за коса в ръка и се започва да се разресва онази страна от косата ,където е и чуждия косъм като се нарича нещо от рода на: " по моя воля и със силата на божесвата ти отнемам красотата". главно това заклинание служи за отнемане на красота....най-често жертвата започва да се оплаква че и капела обилно косата...
този който прави магията трябва много да вярва в ефекта и настоятелно да повтаря заклинанието и да си мисли за ефекта му през цялото време...
при мен се получи , гадничко е , но тя си го изпроси....

Праси се * ?
Забаена ?*
дулга ?*
Този форум отива по дяволите ....

Пс.
Има ли начин да се развали горепосоченото с косъма ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор