Искам го!

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 07:37

Здравейте!СЪвсем нова съм и не знам дали темата ми е на правилното място,но ме мъчи едно нещо и ми трябва помощ!харесвам един мъж и го искам за себе си!Знам,че ако му направя някаква магия той няма да ме обича истински,а ще бъде под въздейсдтвие на това,което съм му направила,но съм го приела и примирила.Знам,че всяка една магия има и свойте рискове и последствия,но и тях съм готова да поема само да го имам!Моля ви кажете нещо,което наистина действа и е достатъчно силно,за да го задържи при мен!Наистина ще съм ви благодарна ако ми помогнете.Ще чакам с нетърпение вашите съвети!
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 27 Авг 2007, 09:08

ох момиче защо просто не се примириш като знаеш мче с магията не е истинско и реално защо тогава си правила,не единствения мъж не е и последния всички сме преживели несподелена любов но сме се оправили така че гледай на пред
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 27 Авг 2007, 09:12

bybka10-Влез на "любовна магия" , там има страшно много ритуали , заклинания и отвари , който биха ти свършили работа!:):):):)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 10:32

Мерси за съвета runner413
И да кажа,че досега никога не съм правила магии на никого и за нищо!И той не е несподелена любов.Той има смпатии към мен.Макар и не чак такива каквито аз искам.За това Ви попитах как бих могла да го накарам да ме погледне с други очи.
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 27 Авг 2007, 12:20

Девойко, ако сама не намериш начин да му привлечеш вниманието като момиче, няма да стане твоята. Има си женски хитринки, погледи, ситуации, докосвания, намеци, натвърдеци, разговори, подмятания и цяла плеяда трикове тип как-да-сваля-въпросния-пич.
Ти какво искаш - от инатлък и мързел да оплетеш живота си, че и неговия? На колко години си, че говориш за любов? Ти знаеш ли какво е любов? Имала ли си желание да родиш деца на някого, да ги отгледате двамата, да се будиш до него всяка сутрин, да си неотлъчно до него? Ти даваш ли си сметка за последиците, които могат да те застигнат, че и него, от такава играчка, а? Не разбираш ли, че любовната магия не прави любов? Я си представи, че развие тумор - още ли ще искаш да си до него? Като ти повръща в ръцете и го боли и нищо не можеш да направиш за него още ли ще искаш да му правиш любовна магия? Като направиш извънматочна бременност и освен аборт ти махнат и матката нацяло още ли ще ти е до любовна магия, а? За любов ли ще си говорим? Можеш ли да отгледаш неговото дете, родено с малформации? Да си жертваш живота, за да гледаш бебе, за което знаеш, че след две години ще умре можеш ли? Седнала да търси любовна магия - давай, пет любовни магии си направи. Но бъди готова да си носиш последствията, а те могат да са и непредсказуеми. Плащай си цената, щом ти стиска! Но осъзнай какво правиш и каква отговорност поемаш.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 27 Авг 2007, 13:45

За Бога galina_dim!Ти разби разбиранията на момичето за любов с тези тумори , малформации и повръщане!А я си представи че не стане така, а че живеят дълго , щастливо и си имат хубави здрави деца.Ти изтъкна само лошите страни на любовта!А си мислех , че аз съм песимист!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот ilusia » 27 Авг 2007, 14:10

Galina
Евалата душа !
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 27 Авг 2007, 14:43

runner няма само хубави страни даже и на любовта. Всичките еднодневки увлечения и всеки се хвърля в дълбокото, защото обичал. И какъв вид е това обичане, да искаш да притежаваш? 'Искам да е мой'-това не в любов. Това си е чиста форма 'искам да влядея'. Искаш да вържеш човека, който 'обичаш', за да не е човек вече, а да е твоето кученце. А след две седмици като видиш по-хубав ще кажеш пак-аз не искам вече тоя, който имам, искам другия. После третия и после 'Ах, колко съм нещастна/нещастен горкия/горката аз.'

И bybka10, защо мислиш, че след като никога не си правила никакво заклинание за нещо, ако сега направиш ще има изобщо някакъв успех. И се надяваш дори, че ще е желания. Не мисля, че ще се случи.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 27 Авг 2007, 14:59

Уф,я оставете за малко метлите,какво сте ги яхнали посред бял ден :)
bubka10 разгледай околните теми и си избери някой ритуал.След като за пръв път ще го правиш,не очаквай 100% да подейства,но има шанс :)
А относно моралните приказки дето ги изприказваха "колегите" по горе,знай че избора си е изцяло твой.Както и отговорноста за последствията.Успех с начинанията
*специално към Galina -брей,ти описа мъжете като безмозъчна плячка,има случай в който целия набор от намеквания и натвърдвания не върши работа,само защото човека отсреща просто наистина не иска
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 15:00

galina_dim оценявам това,което ми каза и той е наистина с голямо значение,но съм готова и искам да бъда с него.Дори и да има тумор или да лежи болен в ръцете ми,аз пак искам да съм там и той да ме обича.Дори и това с децата пак бих го понесла.Съвета ти е наистина мн ценен за мен,но няма да се съобразя с него и пак бих помолила да ми кажете заклинание или някаква магия.А доколкото за успеха скъпа ми Lanukio ще е 100%,защото вярвам,а вярата ми е силна.Нима един успешен ритуал не е 80% вяра,от този който се извършва.Ако наистина искате да ми помогнете кажте ми какво да правя,а не защо да не го правя.Благодаря за мненията и съветите.
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 27 Авг 2007, 15:10

Мила bybka10, ти изобщо прегледа ли раздела за любовните магии, където не само са дадени толкова много и толкова видове, а и има достатъчно коментари кое как що и що не работи. По темата какво да правиш-не е ли ясно? Нека е 100% щом казваш, но дали ще е това, което искаш, така както го искаш?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Child Of Nature » 27 Авг 2007, 15:53

Галина, това беше най-потресаващото конско, което бях чел до сега. Мисля, че много добре си го каза, и че това момиче повече няма да си и помисли за магия... Хах

Bybka10, ти добре си говориш, че би приела всички последици, но си нямаш представа какво би те сполетяло. Галина изреди малко стряскащи последици, но наистина възможни. Освен това л'бовната магия би накарало този мъж да се побърка по тебе, да не те оставя на мира, толкова да е обсебен, че дори да те нарани физически. Ще е като зомби.
Ще те посъветвам да се вслушаш в това, което казват другте тука и да го приемеш като факт и да продължиш с пътя си напред.
Не се инати и не се дърпай, за да не стоиш по средата на житейския си път без никакъв прогреш, а повярвай това никак няма да ти хареса.
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 15:57

Lanukio,обръщам се лично към теб,защото видях до сега,че си запозната добре с тематиката на нещата и знаеш точто как и какво правиш.Иам конкретен въпрос към теб и мн бих се радвала ако ми позволиш дат и го задам.Но искам да го направя на личн разговор,защото не мисля,че ще е уместно да го споделя тук.Мн би ме зарадвала ако решиш да ме потърсиш на скайпа ми bybka10 или icq номера ми 322-432-799 или E-mail адреса ми bybka10@abv.bg Надявам се да го направиш.Ще ти бъда мн признателна както и на всички,които имат някакви предложения.Благодаря ви предварително.
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 27 Авг 2007, 16:00

Последиците които е Галина е изредила са напълно възможни и без любовна магия!!!!!!!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 16:03

Child Of Nature благодаря,че и ти се включи се в разговора.Но не се инатя и съм наистина готова да поема всичко.Моля ви от дъното на душата си да ми кажете някаква магия.Осъзнавам,че ще е обсебен от мен и за това съм помислила.Не се опитвайте да ме откажете,моля Ви.просто ми помогнете!Магиите и заклинанията са създадени с някаква цел-да убиеш,нараниш,прелъстиш,задържиш някой.Е моята цел гози мъж да бъде само за мен.И то по най-добрия начин.Знам,че е опасно.Пак казвам,че приемам нещата реално и съм напълно убедена,че искам това.
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот new_mag » 27 Авг 2007, 16:20

На bybka10 искам да кажа ВНИМАВАЙ!Всичко,което направиш може да се обарне срещу теб и наистина ли си сигурна,че това е мъжът на живота ти?Знаеш ли изобщо какво е любов?Ако мойеш да отговориш на тези вапроси с 100% да давай,но ако не можеш нерискувай!
А на всички останали искам да кажа май достатъчно я съдихме,а? нека сега и помогнем...
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bybka10 » 27 Авг 2007, 16:40

благодаря за предупреждението new_mag.Наясно съм с риска,който поемам.и съм убедена,че това е мъжа!Моля ви просто кажете как да го направя правилно и то с нещо,което ще подейства. Днес по темата получих само упреци и съвети как да се откажа,но аз няма да го направя,защото вярвам.Това е моят живт и съм избрала как да го живея.Вас ви моля да ми кажете как най-правилно да го изпълня и да проработи.Не ме съседете повече,а просто ми помогнете!Моля Ви!!!
Аватар
bybka10
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 27 Авг 2007, 18:38

добре бе а щом това е твоя живот и ти искаш да си го живееш както ти е кеф защо тогава не го оставиш и него да си живее живота я ще му правиш магия в този случай ти си просто един егоист който мисли за себе си и не му пука за човека отсреща,ако наистина толкова много го обичаше нямаше да искаш да го "държиш в плен" ок прави каквото искаш но помисли преди да го направиш,не е толкова безубидно за колкото го мислиш,а вместо да ти постваме точна магия тук разгледай форума има всичко от което се нуждаеш
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот nightwalker » 27 Авг 2007, 19:04

Няма смисъл от съвети за морално поведение в тая тема. Така или иначе няма да послуша никого в това настроение, а и не е необходимо. Защо не оставите момичето да се напари само с опитите си, да прецени харесват ли му последствията и не запомни добре опита си...Пък и кой не се е изкушавал да манипулира?
bybka10 стига пита и се моли, никой няма да седне да ти пише глупости ред по ред. Мрежата (а и сайта) е пълна с любовни ритуали и заклинания, има хиляди. Всеки втори, решен да прибегне до магия, търси или магия за любов, или магия за пари. Потърси си, харесай си и действай. Никой не може да ти каже как да го направиш "добре".
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 28 Авг 2007, 08:34

bybka10-до колкото виждам все още не си си направила труда да разгледаш какво има и какво няма в този сайт!Аре вместо да си хабиш времето да пишеш "Моля ви" вземи да се поразровиш малко и в Гугъл!Стига си чакала някой да ти даде това което искаш на тепсия!Я си представи , че магията която ти дадат е непосилна за теб , какво ще правиш тогава!За това най-добре сама потърси малко и си избери нещо което е по силите ти!
Аватар
runner413
Модератор

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор