С приятеля ми сме заедно от 1 година вече, но нещо изобщо не варви.Постоянно се караме и наи вече тои ги създава проблемите.Знам че ме обича както и аз него ,но мн често се разделяме вече и все нещо не се получава.Просто ви моля за някаква магиика която да предотврати тези скандали и да почнем да се разбираме и тои да си показва чувствата по често а не един ден в месеца.Моля ви помогнете ми защото е много тежко така джама човека да се обичат а да не могат да се разбират Просто и аз и тои не можем да издърваме на това и накрая ако продалжава така ще се разделим а не искам.
Смешното е, че хората на тая земя още имат този проблем и той нито може да се оправи с магии, нито е причинен от магии. Като искаш да си гледаш котка си вземи котка, а не си взимай куче и те първа да го учиш да мърка. Същото важи и за приятеля ти и за теб самата.
Просто в началото нямаше такива проблеми а после изведнъж се появиха и то постоянно.По едно време наистина си мислихме че някои ни е направил магия и бяхме се решили да ходим да ни баят, но аз отказах понеже ми се стори че е безмислено.Замислих се сега дали е възмовно някои да ни е направил магия.Но схтом казвате че не е възможно окс, но аз пак си мисля че може би има нещо, защото не мога да си го обясня това изведнъж толкова проблеми.
Lanukio, много добро сравнение Смешно е и забавно=== Малки паленца са. Понякога джавкат наред със свирепата глутница, друг път задават странни въпроси. А ние сме длъжни да предупреждаваме, понеже вече сме го видели. А ако може нещо да научат...било то чрез критика, било чрез усмиване...
Някой ден се разбират и проумяват разни неща...иии ..И!
(със последното всички се занимаваме)