Това са част от мойте заключения върху снимките. Ако имаш още други снимки ще се радвам да ги видя.

Модератор: rain
Sennin написа:Мхм, да ме прощавате, че ще прекъсна оживената дискусия за русалките, но ще обърна темата в друга посока - вампири.
Аз искам да стана вампир и по този повд си търся място със вампири, където да буда ухапан. До колкото разбирам, силата на евентуалния вампир, в които ще се превърна, се определя до голяма степен от силата на съществото което ме ухапе. Затова не искам да буда ухапан от някои незначителен звероподобен представител на расата, би било напълно неприемливо.
Също така не искам да буда брутално наръфан. Та ще се радвам ако някои може да сподели съвет.
Съвсем сериозен съм между другото. Упорито излизам след залес слънце и се мотая из сумотни места, особено по пълнолуние (мдам, вчера имаче пълнолуние, да?)
Sennin написа:От преди 3 месеца е, но след нея имаше само няколко по-нови теми, така че не мисля, че съм се държал неприлично с постването тук. Разбриам ако съм се ровил 10 страници назад да бъда смъмрен, но не - аз съвсем невиноно си постнах в тема от първата страница, която ми се стори подходяща.
По-конкретно, развълнува ме това което някой каза за че вампирите, че са съществували преди 300-400 години, но вече са изчезнали няма. Та интересува ме, на какво се базира това твърдение. Защото според мен е казано наслуки.
Sennin написа:wiesmann, аз не искам да бъда приеман несериозно. Всъщност целият свят не бива да бъде приеман сериозно. Тъй като аз съм част от тори свят, не мога да се надявам дори да бъда възприет на сериозно възприемане от твоя страна.
Впрочем, вярвам, че въпросната "фантастичната насоченост" би била много по-достоверен източник на информация, отколкото може да бъде някой прашен гримоар пренаписван стотици пъти през вековете и изкривяван със всяка следваща интерпретация.
Сериозността по никакъв начин не е източник на достоверност.
Sennin написа:Аз ли съм червейчето?![]()
mandragorko, така или иначе имам склонност да обикалям разни пусти места. Търсенето на вампир не променя много обичайното ми поведение, освен че се оглеждам малко повече.
Освен това, нямам намерение да давям на всеки ненормалник да ме хапе ;p. Съществуват някои.. тестове. Ако бъдат издържани те гарантират автентичността на вампира. Нека кажем, че е доста трудно резултата да бъде фалшифициран и същевременно фалшификаторът да остане жив.
avanabil, не ме интересуват психически вампири, сексуални вампири и всякакви други недоразвити форми на вампиризъм. Интересуват ме вампири които пият кръв. Интересуват ме вампири, които излизат само пощем, защото не могат да понасят жестокото слънце. Интересуват ме вапири, които имат цялото време на света пред себе си, защото веднъж вече са били мъртви и нямат желание пак да се връщат в това състояние.
Човек само трябва да потърси малко по-упорито. Може да ви се струва много буквално моето възприемане на нещата, но така или иначе всеки си избира някакво ниво на общовъзприета невероятност, в което е склонен да вярва - не е ли така? Явно това е моето ниво на общовъзприета невероятност.
Sennin написа:Аз ли съм червейчето?![]()
mandragorko, така или иначе имам склонност да обикалям разни пусти места. Търсенето на вампир не променя много обичайното ми поведение, освен че се оглеждам малко повече.
Освен това, нямам намерение да давям на всеки ненормалник да ме хапе ;p. Съществуват някои.. тестове. Ако бъдат издържани те гарантират автентичността на вампира. Нека кажем, че е доста трудно резултата да бъде фалшифициран и същевременно фалшификаторът да остане жив.
avanabil, не ме интересуват психически вампири, сексуални вампири и всякакви други недоразвити форми на вампиризъм. Интересуват ме вампири които пият кръв. Интересуват ме вампири, които излизат само пощем, защото не могат да понасят жестокото слънце. Интересуват ме вапири, които имат цялото време на света пред себе си, защото веднъж вече са били мъртви и нямат желание пак да се връщат в това състояние.
Човек само трябва да потърси малко по-упорито. Може да ви се струва много буквално моето възприемане на нещата, но така или иначе всеки си избира някакво ниво на общовъзприета невероятност, в което е склонен да вярва - не е ли така? Явно това е моето ниво на общовъзприета невероятност.