Кажетне ритуал за призоваване на истински демон.Какав точно е ефекта.
И за да не пускам нови теми кажете сайтове с информация за демините моля ви!
Модератор: rain
MetalSky написа:Кажетне ритуал за призоваване на истински демон.Какав точно е ефекта.
И за да не пускам нови теми кажете сайтове с информация за демините моля ви!
Ако някой каже, че е започнал да се занимава с окултизъм поради друга причина, а не С.П.С. с радост бих се изсмял
DarkAngel666 написа:Не съм съгласен. Опитай се да промениш гледната си точка относно демони и ще се учудиш колко бързо започват да си вършат всичко както си му е редът. Азатот е "лудият бог". Ктхулу пък е патентован от писателя Лъвкрафт. От това следва, за какъв дявол някои от магьосниците се занимават с тях? Ами поради същия дявол, с който се занимават и с магия. Секс, пари и слава (това пък е патентовано от Ерис). Въобще С.П.С. (секс, пари, слава) е движещ мотив на 99.99% от човечеството. И какво от това? Но това няма значение, може да е първоначална причина, но не и движеща по- нататък. Ако някой каже, че е започнал да се занимава с окултизъм поради друга причина, а не С.П.С. с радост бих се изсмял. Фройд е бил на много прав път (Ерис го е измислила първа, но не го е патентовала, иначе голям бизнес щеше да е, бюрокрация му е майката). ОБАЧЕ.... след развитието на магически АЗ, от време на време магьосникът успява да преодолее С.П.С. (да бе да, в мечтите може би).
alekssi написа:galina_dim имам предвит че много тук казват аз сам правил този ритоал но не описват нищо или пак това го има еди каде си.Да имаго но нали този сайт е за това да обясниават кое как става мисля че спокойно може да дават повече инфо.Аз например самправил ритоал за призоваване но нищо не получих ?
alekssi написа:galina_dim имам предвит че много тук казват аз сам правил този ритоал но не описват нищо или пак това го има еди каде си.Да имаго но нали този сайт е за това да обясниават кое как става мисля че спокойно може да дават повече инфо.Аз например самправил ритоал за призоваване но нищо не получих ?
Ами като ти гледам писането- как да ти дам каквато и да било информация- та ти не можеш да пишеш, камоли да се настроиш правилно за нещо сериозно и то да се получи. А като не се настроиш- как очакваш да има резултат от призоваването? Уупс, момент- нали не си очаквал пълно материализиране?! А "ритоал за призоваване"-то какво беше- ин- или евокация?
Защо си мислиш, че сме длъжни да обясняваме? Не, не сме (ти) длъжни- това е въпрос на собствен избор от страна на всеки- какво и как да сподели с останалите на форума. Влизате и очаквате всичко да ви се изсипе с каруцата на готово- без да сте прочели и една книга, по която да практикувате, без да сте обмислили нещата- така просто "ни стаа"!
sin angel написа:хахах филмчето е якоабе Марио ти щом толкова говориш за тоя черен рицар да не би да си го инвокирал лично
Първо извинявайте за правописа,но в момента съм болен и затова п
иша така.Второ извинявайте всички не искам да се заяждам.Трето Nemezius името на темата е призоваване на демон,мислех че е сериозна тема а не перчене кой по велик.Четвърто никой не ми е длъжен просто поисках по подробна информациа,мисля че това е тема за обсъждане ане за изтъкване и заяждане.Още веднъж извинявайте ако сам обидил някой.НИКОЙ НЕ ПРЕНЕБРЕГВА ЗНАНИЕТО И ОПИТА НА ВЕЛИКИТЕ ТУК ПРОСТО ИСКА ПОВЕЧЕ ИНФО>
По подробна информация можеш да получиш от книгата на Константинос - "Призоваване на духове", можеш да си я поръчаш от всяка онлайн книжарница - knigibg.com и пр.
Но пак ще ти обясня, пътят към успеха е да откриеш СВОЯ начин. За това никой не дава конкретни отговори.