Модератор: rain
Enforcer написа:При мен не се получи. Не видях нищо.
Lord Voldemor написа:Ако ми трябва демон,отивам на подходящото място,чертая защитен кръг,вдигам пръста и го призовавам.
Lord Voldemor написа:При призоваване/привличане- на Каквото и да било,резултатът зависи от МАГНЕТИЧНИТЕ ти способности.Дали за целта ще използваш пръста си или сложен маг.инвентар,според моя опит е без значение.За мен всичко опира до това,да позиционираш съзнанието/волята си на необходимото (точното)енергийно равнище,да постигнеш ,,вибрационна идентичност'' с това,с което искаш да осъществиш връзка.
Специално за Енфорсер ще поясна,че мозъкът ми не се,,пълни с кислород''-докато медитирам(и това не е точната дума,какво да се прави) съм установпл(с изненада)че почти не дишам.Е,ако искаш,сега пък можеш да заключиш,,,че имам странни видения'' следствие недостигът на кислород
Lord Voldemor написа:Преди десетина години,тъкмо се бях хвърлил в ентусиазирано прилагане на ,,Аратронски''ритуали.
Lord Voldemor написа:Силата.
Honor and Blood написа:Абе направих вси4ко което бе нужно за този ритуал......о6те мири6а на сяра все едно съм ходил в ада.А колкото до резултата.....Единственото присъствие на гроби6тата бе6е един Идиот 4ака6т демон с Onyx в раката(аз)а има хора дето само със пръсти призовават.....нямам думи...Само да питам с кои пръст се призовава демон
? Да не земе да се убиди като го викам с някои от петте ми пръста.
Lord Voldemor написа:Енфорсер,за съжаление никога съм нямал дървен меч.Ако искаш да играем заедно,ще трябва да ми услужиш с твоя.
Онър,за призоваване използвам показалеца-не виждам нещо обидно.
Средният пръст обаче го използвам в ДРУГИ случаи.
Lord Njarlathotep написа:Извинявам се за лекото отклонение но да вметна.... лява ръка с изпънат среден пръст и палец се нарича Киш. Използва се в някои ритуали за разрушавне на преградата и отваряне на вратата на Пределната Свера...
Honor and Blood написа:Така вече Ритуала изглежда по добре.Придобива повече образност.Браво Enforcer.Относно до сабличането мисля че заема важна роля в този ритуал.Все пак се призовава Демон а те принадлежат на Сатанинската религия.А тя е Плътска Религия и мисля че голотата играе важна роля.Не случаино като олтар на Сатанинската религия се ползва гола жена.В ритуала описан от Enforcer има много повече логика и шансове да доведе до успех