"Змийски ритуал"-"заместител" на сигилите

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот LordKasaiel » 27 Апр 2010, 18:30

Здравейте! icon_flowerface
Целта на този ритуал е да активира личната енергия в дадена цел/обект.
Нарисувайте пентаграма със цвета на аурата Ви. Запалете свещи с предпочитан от вас цвят/аромат в петте лъча на звездата. Успокойте ума си.
Имате ли любим кристал? Ами представете си го. В началото много отдалечен и неясен като в последствие все по-ярък и различим. "Разградете" се на мъгла с неговия цвят и "вградете" себе си и желанието ви в него. Сега визуализирайте как този кристал бива осветен и забележете, че е око. Изниква още едно и след малко виждате змия(опитайте да я виждате детайлно и да не губите фокуса си върху нея, ако го загубите разтърсете глава и започнете отначало!). Вижте как се огъва и извива. Сега визуализирайте тъмна мъгла с огромна воля, която я заобикаля. Оформете мъглата във вашият силует. Усетете мощта си-светът е ваш и желанията ви са закон. Кажете високо и ясно:
"Dwi Chreawdwr. 'm feddyliau ydy 'r absolwt gwir." - " Аз съм Творец. Моите мисли са абсолютната истина."
Почувствайте го. Вижте как змията насочва глава нанякъде. Кажете:
"'m ddymuniadau ydy chyfraith."-"Моите желания са закон."
Очите на змията започват да светят. Усетете как самият ви живот се концентрира. Произнесете високо и ЯСНО (по-добре и кратко) желанието си. Визуализирайте какво би било, ако вече се е сбъднало; мислете за него като за сбъднато.
Сега оставете змията да се разпадне и плътта и да оформи отново тялото ви. Вдишайте няколко пъти дълбоко и отворете очи.

Бележка: Ритуалът е лично изпробван и за мен действа безотказно. Заклинанията са на Уелски, но ако не ми се доверявате съм приложил и български текст, който можете да направите, на който език си пожелаете!!!

Бележка2: Ритуалът цели да събуди "змията на жизнената Ви енергия" и препоръчвам да се използва САМО, ако наистина сте наясно със себе си и сте сигурни че:
1) НАИСТИНА го искате
2) не сте намерили друг (нормален) начин за постигане на целта Ви.

Благодаря за вниманието! Ако имате забележки, моля, пишете на ЛС, но и тук в поста става. icon_flowerface
'r dywyllwch ardalydd
Аватар
LordKasaiel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StellaMorgana » 28 Апр 2010, 02:43

Въпрос - какво правим с кристала, след като изпълним ритуала?
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот LordKasaiel » 28 Апр 2010, 05:53

Здравей.
Ами както написах кристалът си го представяме. Не използваме материален такъв. И после с разграждането на змията се разгражда и той, за да оформиш тялото си. Ако искаш да използваш и материален кристал за повече сила нарисувай по-малка пентаграма (като олтарче) и остави кристала в центъра. Можеш през няколко дена да палиш благовоние или свещи около него.
...Еми, това е! icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
'r dywyllwch ardalydd
Аватар
LordKasaiel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот StellaMorgana » 28 Апр 2010, 13:21

Извинявам се - беше твърде рано и не съм дочела както трябва. Благодаря за уточнението.
Life is a journey!
Аватар
StellaMorgana
MagicGateBg Приятел

Мнениеот LordKasaiel » 28 Апр 2010, 15:26

Няма защо. Нали затова сме в този форум-за да споделяме опит :wink: icon_flowerface icon_flowerface
'r dywyllwch ardalydd
Аватар
LordKasaiel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор