Модератор: rain
Lord Voldemor написа:Илюминати,сатани-вече нямат власт над Земята и нейните Жители.
sirenaangela написа:Lord Voldemor написа:Илюминати,сатани-вече нямат власт над Земята и нейните Жители.
Може ли малко подкрепящи твърдението обяснения?
Lord Voldemor написа:За момента ще кажа само, през последните дни-и особено на 21-и и 22-и се извърши Окултна работа,която ...реши проблемът.Когато коренът се премахне,само въпрос на време е да изсъхне и останалото.
drakona написа:Емм аз д/г знам някои работи...че извършват сатанински ритуали и също че почитат и Люцифер, но едно не ми е ясно...Нали сатанинската религия води до просветляване(и според мен е така)..и Илюминатите са сатанисти и се смятат за "просветлените
Cath написа:Само да направя уточнението, че сатанизъм без християнство, а още по-малко без библията - няма как да съществува. Странно, но днес вече за трети път ми се налага да го обяснявам. Понятия като "сатана" и "дявол" са характерни за аврамовите религии, като всички сведения за Луцифер, Сатана и Дявол идват именно от Библията и други епиграфски паметници на гореспоменатите аврамови религии (иудаизъм, християнство, ислям). Така че твърдението, че Сатаната бил потъпкван от "християнството и библията" е малко... пресилено. Хубаво е да се направи уточнение и точно за кой сатанизъм става въпрос, тъй като си има разклонения и различни течения.
Същото се отнася и за илюминатите.
21-ви декемви не знам кой си го е "заплюл", но имайки предвид, че обикновено това е датата на зимното слънцестоене - астрономическо явление, при което слънцето спира своя ход по хоризонта за три дни - то трябва да се знае, че то присъства в преобладаващата част от предхристиянските религии и в един по-късен етап е добре усвоено и от самите християни (познатата ни Коледа).