Молба за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ivelinstoianov » 17 Сеп 2013, 17:11

Здравейте, сигурно не съм първия който търси,помощ тук ,но какво да се прави .
Та моята изстория е следна та през 2010 г почина Баба ми и нещата се сгромолясаха при мен и Майка ми тя се разболя от рак сега е на химиотерапия при мен ,нито работа мога да си намеря като хората и от там проблем с парите и то много сериозен ,закасвация яка та така 3 год направо подлудвам вече ,търсил съм помощ от врачки баячки ,но нищо и половина вече не знам какво да правя.Молбата ми е има ли някой който може да ми да де точна информация какво може да се направи ,защото все повече и повече заглъзвам ,а това confused2 никак не е добре .
Благодаря предварително
Аватар
ivelinstoianov

Мнениеот valko » 17 Сеп 2013, 17:58

Абсурд, може да се удължи живота, но за пълното лекуване е едва ли ще му се занимава с накой да поеме тази гадост върху себе си.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ivelinstoianov » 17 Сеп 2013, 18:08

Че гадост има ,има но,идеята е да се оправя а ,дали с чужда помощ защото съм пробвал какво ли не ,но нищо не се случвало .то талисмани ,муски какво ли не съм правил купувал,нищо не става. за това ми е необходима помощ . sad3 sad3
Аватар
ivelinstoianov

Мнениеот hamster » 23 Авг 2014, 18:49

ако някой успее с това да ми пише :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

то ако с един гол ритуал се правеха елементали......

1.-няма сиви бели черни кафяви и други цветове магия
2.-не си губете времето в гадаене
3.-защо да
Не бива да разрешавате на изкуствения елемент да оказва
въздействие върху някой друг човек без неговото изрично
позволение

4.-
Изпълнете "Отварянето на наблюдателната кула"
в това не виждам никакъв смисъл
5.-
След това ,докато издишвате визуализирайте
целия елемент,с който работите,как излиза от вас заедно с дъха ви
и отива в съда между ръцете ви
ЕТО ТУК Е ЦЯЛАТА РАБОТА ДРУГОТО Е ИЗЛИШНО така става и създаването и зареждането с енергия от оператора а за това е необходимо съвсем различно ниво на възприятия и не знам как да го опиша може би ниво на съзнание за да възприемеш това което виждаш който е виждал елементали в природата ще ме разбере чувството е неописуемо с думи
6.-
С настоящето те наричам:___________
дали го наричаш или не значение няма докато го създаваш ти влагаш част от теб елементала знае всичко което си--- """"мислил""""–най точната дума близо до истината--докато си го създавал

кото цяло елементала е част от вас създаден от вашата енергия дали е воден огнен или друг зависи от вас и от това което вие сте вложили в него
Аватар
hamster
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hamster » 27 Авг 2014, 15:11

знам че ритуала е от този форум просто дадох разяснение към него за да не се мъчите
Аватар
hamster
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор