Защо един сатанист търси любовта на бяла

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Vrania Volosia » 23 Фев 2006, 09:10

Е добре де...Някои сатанисти вярват в Сатаната! Ей, дядката! Болг Арианския! Ти пък какво имаш против Дяволопоклониците??? Кой ти каза, че живеем само за да вършим зло? Разликата между сатанист и дяволопоклоник е , че вторите вярват в себе си и съществуването на Господаря, а първите - вярват само в себе си!

Абе...чакай да дам аз пример със самата себе си! Какво си мълча аз тука...Начи, аз съм дяволопоклоник , както дядката ме изкара- от най-лош тип сатанист :mrgreen: ,а моят мъж е Танграист! извинете, но Тангра е Слънцето, начи по логиката , той е "бял"...Обаче...Ние се обичаме ужасно много и на първо място за нас, стои връзката и любовта ни!!!

Някъде бях чела, че противоположностите се привличат и са най -идеалната комбинация, защото така се уравновесяват енергиите на земята...Ами какво повече да говорим тогава? :wink:
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 23 Фев 2006, 10:49

Извинявай но колкото травеститите са жени, колкото скиновете са националсоциалисти или пичовете от Орловия Кръг са индианци...
толкова и ти си сатанистка ,а мъжлето ти танграист...
Само недей да ми казваш ,че става дума за врани волоса puke
,защото и идея си нямаш на какъв смях ще го обърна, понеже цялата бургаска метъл сцена смърди ... А и за теб ще се сетя, ако е така,както предполагам. Ако не съм - прощавай... 'сатаниске'. notworthy violent1
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nac » 23 Фев 2006, 11:06

Vrania Volosia ти са появи ма мадам :)

Относно темата заприличала на сапунената опера,едно може да се каже със сигурност...любовта е изначална и не подбира...бял,черен,пембен...стига наистина да я има,аз не виждам какво толкова има за обсъждане.
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 23 Фев 2006, 11:28

СЕСИЛ!!! Ама ти ли си въпросната 'бяла"??? Пожелавам ти вечно щастие и не ги слушай тия дето ти бъркат в мозъка! Гледайте си кефа и 5 пари да не давате кой какъв е! Помнете , че преди всичко сте хора и се обичате!!!

Ами пуснах темата, защото нещо не ми куца в цялата тази история. Защото напоследък изпитвам твърде силно влечение към него, което има малко общо с любовта по принцип. И започна да ме съмнява, че един вид проектира своите желания в мен, или пък аз ги усещам и реагирам на тях, не изключвам и това.
Последна промяна sesil на 09 Мар 2006, 13:04, променена общо 1 път
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 23 Фев 2006, 12:58

Здрасти, Сесил :)

Струваш ми се объркана. Това, което бих те посъветвал е да изясниш всички яснотии и обърквации :) И недей да се съмняваш, че проектирал това или онова. Просто го попитай и като ти отговори ще разбереш това, което те интересува.. ако пожелаеш разбира се :) Лек ден ! (((:
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 23 Фев 2006, 13:00

sanguinary написа:Извинявай но колкото травеститите са жени, колкото скиновете са националсоциалисти или пичовете от Орловия Кръг са индианци...
толкова и ти си сатанистка ,а мъжлето ти танграист...
Само недей да ми казваш ,че става дума за врани волоса puke
,защото и идея си нямаш на какъв смях ще го обърна, понеже цялата бургаска метъл сцена смърди ... А и за теб ще се сетя, ако е така,както предполагам. Ако не съм - прощавай... 'сатаниске'. notworthy violent1

Ти да не се заяждаш с мен?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дали съм сатанистка или не, го решавам аз!. Аз не принадлежа на никое правило за определяне "сатанист ли си или не" :mrgreen:

Колкото до мъжът ми...Опознай някого първо и тогава го съди! Става ли?

За името ми...Незнаех, че има метълска група в Бургас, която се казва Врани Волоса...Все тая...Моето име е ВранИА ВолосИА...Има разлика.

И последно...

А и за теб ще се сетя, ако е така,както предполагам. Ако не съм - прощавай... 'сатаниске'. notworthy violent1

Мисля, че си се припознал много жестоко...
:mrgreen:
Последна промяна Vrania Volosia на 23 Фев 2006, 18:58, променена общо 8 пъти
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 23 Фев 2006, 13:13

Сесил, аз мисля че просто той те обича...можеби се съмнява и му е странно, но те боича! Мъжете абсолютно винаги ревнуват, когато някой ги обича! Наистина е добре да говорите по въпроса, щом стоят така нещата!

Ей, НАК, айде ся...не се прави, че не обичаш сапунени сериали ;)
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sesil » 23 Фев 2006, 13:42

Благодаря на всички, които взеха отношение по темата!
Последна промяна sesil на 09 Мар 2006, 13:05, променена общо 1 път
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 23 Фев 2006, 14:27

ами то и аз съм на същото мнение. любовта към определен човек, примесена с определени желания (колкото и да не се показват) прави човек уязвим, не ми се изрежда поради кои причини, всеки може да назове поне една за себе си.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ekaya » 23 Фев 2006, 14:36

Май пак ще си приказваме с него и ще установяваме граници.
Не знам кой е по обърканият в случая, защото според него любовта му го прави слаб и затова му е "противопоказна".

а може и да те прави по-силен, защото просто те прави по-човек... ако сте в контакт - говорете... когато нещо отново започне да те притеснява - говорете... пожелавам ти - за теб това да има полза
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 24 Фев 2006, 02:08

Vrania Volosia написа:Ти да не се заяждаш с мен?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Дали съм сатанистка или не, го решавам аз!. Аз не принадлежа на никое правило за определяне "сатанист ли си или не" :mrgreen:

Колкото до мъжът ми...Опознай някого първо и тогава го съди! Става ли?

За името ми...Незнаех, че има метълска група в Бургас, която се казва Врани Волоса...Все тая...Моето име е ВранИА ВолосИА...Има разлика.

Ок, пас съм тогава ,сатанистке :mrgreen:
От думите ти съдя ,че нямаш нищо общо с Лукавия, но дето викаш ти си го решаваш. То такива с лопата да ги ринеш дето си го решават и айде юруш на хорото.
Значи да опозная някого и тогава да го съдя ? icon_eusa_clap
Много насериозно се взимаш, моме... Ама то на тия години си е нормално това, така че няма да обръщам внимание.
Айде със здраве и пази нервите... и силите си. Ще ти трябват.

ekaya написа:а може и да те прави по-силен, защото просто те прави по-човек... ако сте в контакт - говорете... когато нещо отново започне да те притеснява - говорете... пожелавам ти - за теб това да има полза

Не може,ами си е точно така. Любовта е сила, мъдрост и издигане над всичко... Нима влюбеното сърце не твори поезия способна да разплаче всеки себеконтролиращ се човек, нима не твори музика разказваща за красиви светове,които никой не е посетил приживе, нима не рисува картини ,в които взирайки се човек има чуството ,че става по-добър и уравновесен.
Слаб правят човека други неща. Изтощителното препускане по посока на интереси,драпането със зъби и нокти в желанието да промени нещо както му е угодно... тези неща изтощават, но това не е любов.
Тя не е желание ,не е блян, не иска нищо и не очаква нищо в замяна...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Melina » 24 Фев 2006, 09:13

"Тя не е желание ,не е блян, не иска нищо и не очаква нищо в замяна..."
Да, Sanguinary, наистина е така, Тя просто Е.

Сесил, може би мненията тук ще те объркат още повече, а може би търсиш подкрепа. Преди всичко вслушай се в себе си, бъди честна пред теб самата, попитай се какво наистина искаш. Направи го, но без предразсъдъци, почуствай се. Един приятел ми каза, че когато ума и вътрешния глас са в синхрон и говорят едно и също, то решението е ясно и е подкрепено от по - визсшите сили. В противен случай, никой, освен теб самата, няма да вземе това решение.

В една друга тема AryanSun ни примомни Малкия принц :)
"...истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите."

Няма такъв въпрос - "Защо един сатанист търси любовта на една бяла"
Няма нищо странно и нередно в това. Всяко същество се нуждае от любов.
Любовта е безкрайна и неподвластна. Както каза Sanguinary, тя не иска и не очаква нищо. Но ние сме подвластни на любовта.
Аватар
Melina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 24 Фев 2006, 09:50

icon_eusa_clap
Браво, Мелина, Сангвианри...
За цитираното в последния пост сте прави и двамата...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 24 Фев 2006, 11:36

sanguinary, де виждаш да се нервя бе:)

Напълно си прав! Нямам нищо общо с ИСТИНСКИЯ лукав !
А под Сатанист, аз си разбирам мои си неща...не ме интересува какво разбират другите :)
Аз не работя с никой, не членувам в орден и не практикувам ритуали, измислени от друг. Аз си имам своя магия, своя идеология и не се нуждая никой да ме признава какво съм, не се нуждая от това някой да ме "коронова" за "истински сатанист" .

Светът е матрица, а матрицата е виртуална игра...Аз приемам винаги на сериозно компютърните игри...Не задруго, а защото ми е интересно какво ще стане. Ако не приемам играта насериозно, ще й изтърва началото и края...Дошла съм в тая матрица, за да се забавлявам все пак, а не да мързелувам :wink:

Вярно...По-стар си от мен с 9 години, но за Децата на Луцифер, жизнения опит няма никакво значение...В нашите умове има латентна памет и нищо чудно да се окаже, че аз знам повече от теб, но не го осъзнавам все още, защото не е дошло времето...Затова не ми излизай с пра-стария номер за разликата във възрастта:) Аз не се срамувам, че съм на 17, дори се гордея...Остава ми повече време живот, отколкото на 27 годишните...

Разбрахме ли се, най-сетне :wink:
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 24 Фев 2006, 19:35

Хм... Враниа, бих се подписал с две ръце и под твоя пост. Така се прави. И е вярно... ^_^ Бравос за идеологията и това, че я следваш!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 24 Фев 2006, 20:58

Vrania Volosia написа: Аз не се срамувам, че съм на 17, дори се гордея...Остава ми повече време живот, отколкото на 27 годишните...

Разбрахме ли се, най-сетне :wink:

Трудно бихме могли да се разберем враня, тъй като мост няма помежду ни, а и трудно ще е да го изградим на този етап. Разбирам обаче на къде биеш, но това извинявай няма нищо общо със сатанизъм. Сатанисти са поклонниците на сатаната,както християни са поклонниците на Христос и както будистите... продължи си го сама... ще можеш ли?
Разбира се,че годините не са показател, а и чесно да ти кажа не знаех ти на колко си :wink: Съдех от думите ти. А това дали 17 годишните ще живеят повече от 27 няма как да го знаеш, нито аз...
Но все пак признавам ,че малко завиждам на малчуганите, както и на теб. Изграждайте се, творете, грешете и пак продължавайте, пазете се и се грижете за себе си... Пък след време... елате ,споделете възгледите си отново ,а аз ще споделя моите и може и уважение да ви гласувам... За сега просто няма как.
Просто вашите методи и вашия мироглед ,колкото и добре да звучат понякога, не са преминали изпита на времето ,а не че щото аз съм по-дърт и парадирам с това...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 25 Фев 2006, 04:39

Изграждайте се, творете, грешете и пак продължавайте, пазете се и се грижете за себе си...

еми да- какво си го слагаш на сърце толкова в такъв случай. никой не се е родил научен, никой няма и да умре, знаейки всичко. пък и за всеки истината е различна, сигурно и твойта няма да е същата след още 27 години.
нека си запазим правото да си грешим и да се поучаваме от грешките си (ако имаме желание). в това число включвам всички, не само 'аджамиите'. пък тия дет си знаят всичко, предполагам им е време да се пренесат в някой по-добър свят, където може и да са от полза. тук и без това работата е малко 'пей си, Пенке, ле...'
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 25 Фев 2006, 06:05

Явно вашата система е на принципа на това да се правите на бавносхващащи.Може и да работи, знам ли, щом е толкова разпространена. Значи по какво съдим коя система работи.
Когато не се скапва във времето,не ерозира, не се износва и т.н. и т.н.
Вие след две,пет,десет години ще се преживяли толкова несполуки и унижения, толкова задници ще излижете, че тотално ще изгубите себеуважението си. Обратния вариант е да се бунтувате и системата да ви изхвърли. Номера е нито едното ,нито другото... някак си.
Не познавам успели... Ако някъде към 15-16 сами не се прецакат по собствено желание, то живота сам ги принуждава по-натам.
Няма къда да ходите. Да,тука е пей си пенке ле, но ...може пък и да има кои да ми те слуша. То навсякъде е пей си пенке ле...
Нищо не взимам присърце, просто ми се ще някой да финтира системата ,независимо кой и независимо как...
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 25 Фев 2006, 09:26

Уважаеми, sanguinary

Да ти кажа предпочитам да се бонтувам, а системата и без това вече ме е изхвърлила...Може да съм на 17, НО достатъчно "****" изядах и в краткия си живот. Имах няколко преврата в моя "детски" живот, които ме накараха да си мисля , че системата е скапана и че е време някой да започне да я унищожава малко по-малко. На всичкото отгоре видях, че не съм сама в това дело...Ала открих, че има такива,които ще се опитат да ни попречат.

Колкото до това дали аз или ти ще живеем повече...Зависи кой каква мисия има тук...Може много да знаеш, може много да си видял, но да не си част от плана и да бъдеш изритан...Обратното, аз може да съм неука, проста, никоя, а накрая да вдигна света на крака...Ох дано, нямам тази мисия, че по моему света заслужава едно заколение при Ара Магеда, да му дойде акъла в главата. Под "света" разбирам всички онези - алчни, себелюбиви, егоистични твари, които пречат на развитието и идването на Новата Ера. Много се извинявам, но все пак ще има чистка. Света сам ще се самоунищожи, а след това ще дойдат избраните - децата на Просветлителя -и ще си свършат работата...
Ано Сетет!

пп. Ако гледаме религиите, аз наистина НЕ съм сатанистка. Никой долнопробен дивак-сатанист няма да цъфне в тоя форум...
Но аз гледам друго...Определението за "сатанист" е меко казано "бунтар", ето затова наричам така себе си!
Аз не служа на Сатаната от Библията, а на себе си.Библията е 99% лъжи и 1% истина, който да те залъже,че е вярна. Аз вярвам в себе си и Луцифер, а Луцифер е свръх-човек, не някаква абстракция. Знам само че се е родил тук на тази земя със своите войни, за да възвърне правата си върху матрицата...Той не е зъл, не е добър,няма зло и добро...Той е справедливостта и просветлението...

пп2. Не ми трябва твоето уважение или одобрение...Вече незнам за кой път ти го казвам, но имам чувството, че се мислиш за голяма работа...Какво изобщо търсиш в тоя форум? Аз дойдох тук, за да подиря хора като мен, а ти явно си дошъл да гледаш сеир!
Като си толкова висш и знаещ, отивай в magicaura и си приказвай с надутите професори, дето знаят само от книги да учат! Не, уважаеми...знанието е в главите ни, не в книгите!

Толкоз по въпроса...Омръзна ми да споря за глупости... :wink:
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 25 Фев 2006, 09:42

Нищо не взимам присърце, просто ми се ще някой да финтира системата ,независимо кой и независимо как...

Ако под "финтира" разбираш "унищожи", ще те уведомя, че има кой..Само, че ще трябва да почакаш докато дойде времето...Спокойно! Остават едноцифрен брой години...
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор