от Звездичка » 19 Яну 2006, 16:03
Sol niger *, миличка, първо, много съжалявам за това, което е сполетяло теб и майка ти. Единственото, което аз мога да ти препоръчам, е да намериш книгата на Луиз Хей "Излекувай тялото си" , Имам една роднина, която беше болна от рак и майка ми й даде да прочете тази книга. И до ден днешен моята роднина е убедена, че тази книга й е помогна да се пребори с болестта. Самата авторка е преживяла тази болест и се е преборила.
Но книгата не може да направи чудо със здравето на майка ти, както можеш да се досетиш, тя НЕ гарантира успех, в нея не са дадени формули или рецепти за сигурно оздравяване... Но това, което тази книга МОЖЕ да направи, е да стимулира майка ти да се бори, да й предложи мисловни модели, които да засилят волята й, да й покажат как да се справя с борбата. А това е много важно за лечението на рак. Тя трябва да прочете книгата и сама да реши да води битката с болестта. И, разбира се, всичко трябва да върви ръка за ръка с медицинската помощ.
Ако решиш да опиташ, другите алтернативи като книги, ако не можеш да намериш тази, са "Излекувай живота си" и в краен случай - "Силата е в теб". На същата авторка.
Съжалявам, но това е единственото, с което мога да ти помогна, опитай, намери книгата/те и накарай майка ти да я/ги прочете...горещо се надявам да ти помогне и майка ти да се управи.
Пожелавам на майка ти да бъде много силна и да се бори, ти също трябва да бъдеш много силна. Успех...
Iehi Aour.