ПОМОГНЕТЕ НА МАЙКА МИ !!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Sol niger * » 18 Яну 2006, 18:06

Имам нужда от вашата помощ приятели , майка ме е болна от рак на стомаха и от един месец насам взе много да слабее а е само на 43 год ,другото което много ме притеснява, e че тя няма вече сили да се бори с болеста. Нямам идея вече какво да правя изчерпах се от всякаде. Ако някой знае нещо или има желание да помогне ще съм му много благодарна ......
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 18 Яну 2006, 18:29

Много съжалявам Sol niger *, имам огромно желание но просто нямам тази възможност. Тази твоя молба някак си събуди у мен тъга... :roll: .
Щом пишеш във форума за това значи вярваш до някъква степен на хората в него. Нека всеки който може - да помогне, искренно се надявам за майка ти да се оправи, нека има силата и вярата за това :? . А ти я окуражавай за това и я зареждай със сила и вяра в това, покажи и че трябва да се бори за живота си и за тези които обича. Няма нищо по силно о любовта
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 19 Яну 2006, 08:41

Sol niger *, ако майка ти не поиска да й се помогне, колкото и да се напъваме всичките, едва ли ще й помогнем кой знае колко.

Според мен е хубаво да се отиде при специалист, който да види къде е причината и да излекува майка ти. Търси.. и дано намериш. Има немалко случай когато хората са си казвали : Няма да умирам ПЪК ! .. и са се излекували :)

Друг въпрос е, ако тази болест си е нейн избор... дали за да се научи да се излекува сама... или да дари живот на друг... кой знае :)

По-здрави !!
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 19 Яну 2006, 09:57

Друг въпрос е, ако тази болест си е нейн избор... дали за да се научи да се излекува сама... или да дари живот на друг... кой знае

Vendetta става дума за РАК!Как може такова дебелоочие.Прочел си няколко сайта със глупости за чудотворни изцеления и вълшебни методи за самолечение и тръгваш да даваш акъли без да си помислиш че може да нараниш човека насреща.Момичето е отчаяно.Майка му вероятно е обикновен човек а не индийски гуру или рейки майстор.Как може да дрънкаш подобни глупости.Върви да клати6 умно глава и да сипеш житейски мъдрости пред някое от4аяно девой4е дето пла4е 4е любимия му целунал друга.Този пост седи от 2 дни и никой не е написал нищо защото хората са толерантни и при подобно нещастие всеки би предпо4ел да замълчи ако няма с какво да помогне.Психоанализите и поу4енията са за децата дето търсят с магия любов,секс и добри оценки в училище.Тук става дума за болка и философстването ти е най - малкото неуместно,да не казвам неетично и лишено от всякакъв такт.
За съжаление не мога да помогна с нищо, освен с това да кажа на Sol niger * да не се отказва и да се бори до край търсейки всякакви начини и средства за да помогне поне малко на майка си.Мислех да не пиша нищо но не мога да се стърпя когато след подобен отчаян зов за помощ видя такова идиотско изказване като това на Vendetta
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Necromancer » 19 Яну 2006, 13:42

Ами според мен майка и не трябва да се предава на болеста защото откаже ли се да се бори, болеста и ще я събори много бързо трябва да се забавлява и да не гледа черни хроники и смърт по телевизията . Трябват и забавления хубави забавни филми и такива работи. Не казавам че това ще я излекува н поне ще и удължи живота
Аватар
Necromancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Звездичка » 19 Яну 2006, 16:03

Sol niger *, миличка, първо, много съжалявам за това, което е сполетяло теб и майка ти. Единственото, което аз мога да ти препоръчам, е да намериш книгата на Луиз Хей "Излекувай тялото си" , Имам една роднина, която беше болна от рак и майка ми й даде да прочете тази книга. И до ден днешен моята роднина е убедена, че тази книга й е помогна да се пребори с болестта. Самата авторка е преживяла тази болест и се е преборила.
Но книгата не може да направи чудо със здравето на майка ти, както можеш да се досетиш, тя НЕ гарантира успех, в нея не са дадени формули или рецепти за сигурно оздравяване... Но това, което тази книга МОЖЕ да направи, е да стимулира майка ти да се бори, да й предложи мисловни модели, които да засилят волята й, да й покажат как да се справя с борбата. А това е много важно за лечението на рак. Тя трябва да прочете книгата и сама да реши да води битката с болестта. И, разбира се, всичко трябва да върви ръка за ръка с медицинската помощ.
Ако решиш да опиташ, другите алтернативи като книги, ако не можеш да намериш тази, са "Излекувай живота си" и в краен случай - "Силата е в теб". На същата авторка.
Съжалявам, но това е единственото, с което мога да ти помогна, опитай, намери книгата/те и накарай майка ти да я/ги прочете...горещо се надявам да ти помогне и майка ти да се управи.
Пожелавам на майка ти да бъде много силна и да се бори, ти също трябва да бъдеш много силна. Успех...
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lidito » 19 Яну 2006, 20:32

Много съжалявам за майка ти Sol niger * . Сигурна съм че ще има някой който може да я излекува. Нали все пак тук е пълно с магьосници :roll:
Ти не унивай ами я окуражавай и бъди до нея във всеки час. Все пак много хора са се излекували от тази болест:) Аз може и да незнам много за магията, но съм забелязала, че когато силно искам нещо, ама много силно то в повечето случаи става. Така че каквото и да правиш за майка си не трябва да се отказваш.
(извинявам се ако прозвучах нелепо. знам че не аз трябва да поучавам, нали сега се уча, но просто се опитвам да помогна)

Звездичке тези книги, за които каза, наистина ли могат да лекуват болести и могат ли да се купят от книжарниците?
Аватар
lidito

Мнениеот AZA » 21 Яну 2006, 06:36

МРАЗЯ , КОГАТО СЪМ БЕЗСИЛЕН !
Не ми се случва за първи път , но всеки път усещането е АДСКИ ПОДТИСКАЩО ...
СЪЖАЛЯВАМ ! sad11 sad3
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 21 Яну 2006, 17:02

....болестта е в напреднал стадий... трудно е да се въздейства на този етап от болестта... лек за тази болест почти няма....
...бъди колкото можеш повече време до майка си...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Trismegist » 22 Яну 2006, 13:23

Ами наистина за тези неща трябва да се миосли,не когато вече се случат.Мислите на майка ти са най-важното според мен.

Един човек,който страда от този свят,достатъчно,за да го намрази,да ти кажа,малко трудно му се помага.

Но не трабва да се дезертира без бой.Трябва да и се събуди желанието за живот,за мене няма по-надежни или безнадежни болести и,когато става дума за нещо лошо,никога не вярвам във факта,че се е случило или че вероятността да се случи е 99%.

На никой не му е приятно да е безучастен,като гледа страданията на другите.Много често си задавм въпроса,защо съм на тоя скапан свят дето хората умират в страдания и така грозно.
И не смятам,че трябва да се премиряваме с това.
Търси начини да и помогнеш,дай 100% от себе си,за да го направиш и ще успееш.
Майка ти има нужда от смисъл за живота си.Трябва да се занимава с нещо-да твори нещо.Но наистина нещата са придобили и материално
изразяване,което предполага и някакво лечение.
Ако майка ти пожелае да живее и не вярва в болестта,това ще е достатъчно,поне трябва да се опита.

Но пак без разрешението на болния никой,не може да му помогне.
Вярвам,че избора на душата стои в основата на всичко събития.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Sol niger * » 22 Яну 2006, 14:57

Благодаря на всички ,особено на онези които взеха нещата присърце!
Понякога само това, че си споделил те кара да се изправиш и да продължиш да се бориш......... icon_thanks
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mali » 22 Яну 2006, 19:38

2 литра на ден отвара от невен и бял равнец
Аватар
mali

Мнениеот mali » 22 Яну 2006, 19:42

за рак на стомаха добре е описано в книгата на д-р Требен "Здраве от аптеката на господ" по 2 литра на ден отвара от 300гр невен и 300гр бял равнец.3пъти на ден по 1 суп л,шведска горчивка .Също и компреси на корема от шведска горчивка пие се и отвара от хвощ в големи количества
Аватар
mali

Мнениеот erhan » 22 Яну 2006, 21:11

sajeliavam mnogo za maikati Sol niger.Znam kakvo e zashtoto baba mi ia operiraha ot rak.Ne se predavai,badi do maika si i pomni che viarata pravi chudesa.Uspeh. Viarvai che nie vsichki ot foruma sme s teb.
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 22 Яну 2006, 21:42

Ето какво намерих в" Билки и лечение-313 рецепти за 101 болести"
от Петър Дънов :

РАК
1. Когато чувствата на хората станат противоположни на ума, влизат в стълкновение, когато мислите станат егоистични, се образува ракът - индивидуализира се клетката, не се подчинява на общия закон на организма, иска да води самостоятелен живот - това са раковите образувания. Първо трябва да внесете хармония между мислите и чувствата си. Понеже чувствата ви са подтиснати, ще ги освободите първо тях. Ще обикнете хората. Ще им вярвате, ще посещавате болни, ще обиквате чужди деца, като свои.
2. Ще се излагате на слънце, ще правите сутрин слънчеви бани до 11 ч. на обед. Пийте само гореща вода и слънчева вода, т.е. вода топлена на слънце.
3. Да не се яде месо. Ще ядете всеки ден сутрин, обед и вечер печен или суров кромид лук. Суровия лук също и предпазва от рак.
4. Вземат се корени от кукуряк, набождат се в една леко издълбана ябълка и така заедно се изпичат в фурната. След това корените се изваждат от ябълката, варят се и тази отвара да се пие 3 пъти дневно.
5. Дишайте дълбоко.
6. Виолетовият цвят действа лечебно при рака. Ето защо, човек трябва да има в стаята си виолетови цветя и предмети. Например си сложете виолетови завеси, носете виолетов шал, виолетови украшения и т.н.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mert » 23 Яну 2006, 08:02

Билковите отвари и шведската горчивка, наистин действат но лошото при тях е че те трябва да се пият с месеци докато се появи някакъв ефект,но е хубаво да се пият.
Аз незнам как се чувстваш ти като гледаш майка си в това състояние,но знам какво не трябва да вижда тя(говоря от позицията на човек стоящ около година в невидение дали тумора на гърдата му е доброкачествен или не):тя не трябва да вижда отчаяни и предаващи се физиономиии и хора които само седят и я оплякватт.
Ти трябва да стоиш до нея повтаряйки чи нещата ще се оправят и едно от най-важните неща не я третирай като инвалид.И преди всичко акж имате възможност заведи я в някоя частна клиника-защото няма какво да се лъжем тръгнеш ли по кллинични пътеки може да те разкатават доста дълго.
Аватар
mert
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 24 Яну 2006, 16:30

От сигурен източник знам че за такива неща адски много помага алоето.Намери в нета нещо за него и виж как точно се приготвя.Знам че ти е трудно и си чула вече страшно много "съжелявам за майка ти" но искам и аз да ти кажа-бъди до нея борете се заедно до последно, не я изоставяй.Сажелявам 4е не мога да ти помогна много но толкова знам.Както казва Erhan ние всички в този форум сме с тебе.Успех много късмет ще са ти нужни.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 26 Фев 2006, 20:52

първо..свалям ти шапка WANDABLENDA!!това вече е нещо наистина съществено което си написал/а...НЯМА ПО-ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ОТ БЕИНСА ДУНО--ДУХОВНОТО ИМЕ НА ПЕТЪР ДЪНОВ...
второ...учението на Дънов идва от древността--през тамплиерите и розенкройцерите до Богомилите!!а ето това вече е нещо наистина съществено....
3-то...в най-общ план и нетолкова общ--всички в едно семейство са свързани в дълбочинен план---промените в един член на семейството водят до промени и в другите членове..както казва Дънов( в момента станах и пиша прав от почит към него и сълзи бликат от очите ми--ако искате вярвайте...)важное да промените вижданията си за света...тоест ценностната система--да обикнете проявлението на Бог във всяко нещо..в природата...в дървото в птицата..в тревата в цветето...в полъха на вятъра..в изгрева на слънцето..това ще прелее в духовен план към близките ви....много може да се говори но чети Дънов,заедно с Лазарев--първите му 4 книги-"Диагностика на кармата"..може да те шокират отначало..но продължавай смело..те променят духовните структури не само на тебно и на семейството ти....на мен ми отне 8 години да прочета първата книга..после ги изчетах за едно лято всичките..не бях готов...но не се залъгвай тук с магиийки действащи на елементарен физически план или астрален..можеби и малко в етерен план..4е ще ти помогнат..промените трябва да са към последните нива на духовния свят...почти до божествения...а не на някякакво си астрално ниво,където душите се отърсват от плътските си желания..чуствени усещания,вкусови усещания..и така нататак..темата е дълга..просто чети,преживявай нещата,и се моли....на Господ Бог Вседържател и Творец на всичко видимо и невидимо...молитвата "ОТЧЕ НАШ" Е ЕДНАКВА НА ВСИКИ ЕЗИЦИ И Е КОД С КОЙТО СЕ СТИГА НАВЪТРЕ В ДУХОВНИЯ СВЯТ..КЪДЕТО МОЛИТВАТА ТИ АКО Е ОТ СЪРЦЕ--ЩЕ БЪДЕ ЧУТА..10 МИНУТИ СЛЕД КАТО Я ИЗРЕЧЕШ ЩЕ СИ ЧУВАНА ОТ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА...НАУЧИ Я..ОСЪЗНАЙ КЪМ КОГО СЕ ОБРЪЩАШ И СЪС СМЕЛО И СМИРЕНО СЪРЦЕ Я ИЗРЕЧИ..КАТО КАЖЕШ 4Е ЗА КАКВОТО И ДА СЕ МОЛИШ-ВСЕ ПАК "ДА БЪДЕ ВОЛЯТАТА ТИ ГОСПОДИ..НЕ МОЯТЯ А ТВОЯТА ВОЛЯ"...ТОВА Е МНОГО ВАЖНО...ДА ЗНАЕШ...това беше от мен..да бъде волятя Му..амин!!!
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 27 Фев 2006, 00:06

ето рецептата с алое при ракови образувания -
375 гр алое, смляно в машинка /растението да не е по младо от 3-5 год, като преди да се отреже от него, да не се полива 5 дни/, дабавя се 625 гр. майски мед и 675 гр. червено сухо вино. Това се смесва и се слага за 5 дни на тъмно, първите 5 дни се пие 3 пъти на ден по 1 ч.л. 1 час преди ядене. Пие се окколо 2-3 седмици.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот WandaBlenda » 27 Фев 2006, 04:04

xermes извинявай ама ако след свалянето на шапката следва подобна тирада,ша та замоля да си върнеш шапката обратно :roll:
Това че чета Дънов не ме прави фанатизирана негова последователка.
Няма начин да се откажа от пържолите,бирата и двете кутии цигари на ден дето ги пуша.Хосе Силва ми е любим точно защото казва, че ако отказването от нещо ти наметква депресии, тогава не го прави :mrgreen: Не ти пречи да си магьосник и да мааш кюфтета на корем :mrgreen: А що се отнася до представата ми за така наречения от теб господ бог, тя е доста по-различна от твойта.Както и пътя по който да стигна до него със сигурност не минава през "Отче наш"
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор