Ритуал за лечение на заекване

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Malena » 28 Фев 2006, 19:14

Интересува ме някой знае ли ритуали за лечение на заекване.
Става дума също за 4 годишно дете, в случая сина ми.
От всичко, което знам и мога да направя съм пробвала
1.Рейки и още няколо други вида енергийно лечение
2.Леене на восък
3.Леене на куршум
4.маслосвет в църква
5.Заредени енергийно кристали около него
---
Е, няма и няма. Първоначално се появява накакъв резултат, после проблема се връща.
Уверявам ви, ужасно е когато собственото ви дете иска да ви каже нещо и не може.
Търся нещо от светлата страна на магията-например някакъв амулет...Или заклинание...
Жената, при която го водих да му лее куршум каза че е много уплашен от куче, от кола и от човек с бяла престилка.
Восъколеенето му го правих сама. Междувпрочем, восъчната фигурка беше под формата на куче.
Само за статистиката- аз също съм бургазлийка. Така че ще очаквам срещата на групата :)
И предварително благодаря за всякакви идеи.
Ако на някой мога да помогна с това, което аз самата знам и мога- само кажете.
Аватар
Malena

Мнениеот damnameneus » 28 Фев 2006, 22:19

има едно нещо което съм чувал от една баба туркиня, много добра жена, помогнала е на доста хора, значи от седем курбанчета като се колят, се взима езика и се дава на детето, сготвен разбира се дава на детето да го изяде, не е нужно да изяде целият език а да хапне от него. опитайте ако не помогне поне няма да навреди. Освен това още няколко неща които може да опитатеето например едно руско баене на вода:
[align=center]"От първия път, в добрия час идва Божията Майка по златен мост. Накъде ти Божа Майко вървиш? Вървя към /името/ страха да изгоня, езика да избая. Пречиста Майко бъди ми в помощ, моля те изгони го от темето, от челото, от шията, от очите, от ушите, от езика, от подезика, от белите дробове, от черния дроб, от бъбреците, от гърдите, от под гърдите, от сърцето, от стомаха, от ръцете, от нозете, от всички 77 стави. Тук да не стоиш болест, сини жили да нямаш, жълти кости да не ядеш, червена кръв да не бушуваш. Да се спреш страх, да не стреснеш /името/. Бъди в помощ Пречиста Майко!" [/align]

това се бае на вода и с нея се замиват лице, ръце, сърце, коремчето и краката на детето.

Едно страхотно нещо при уплах е и следната молитва, тя е арабска, нямам представа доколко е точна с оригинала но съм я прилагал и помага, молитвата се чете над вода също, чете се 7 пъти като след всяко четене над водата се духва:
[align=center]"Бисмил ляхир рахманир рахим.
Фалемма елкау кале муса маджитум бихисихър. Иннел лахе сеюбтилеху иннел лахе ля юслихуаме лел мюфсидиин. Фе юхик ул лахул хакка би келиматихи. Фе леху керихел мудж ремун. "[/align]

С водата се замива човека и я пие 7 дни.

Освен всичко това е добре да се комбинира и с билки - страшник заедно с малко мащерка. Билките се сваряват във вода от три извора, изнасят се на открито под звездите и се казва: "Която звезда е на /името/ тая нощ здраве да му донесе!"
На сутринта точно на разсъмване вдигнете детето да пийне от отварата . ами от мен засега толкова, сигурен съм че капацитетите в този форум много повече ще ви помогнат и очакваме и техните съвети.
Искрено ви пожелавам Богинята да ви е на помощ и да се оправи детенце.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Malena » 01 Мар 2006, 20:23

И поклон до земя за отговора icon_thanks
Ще приложа още тази седмица и после прилежно ще докладвам.
Междувпрочем, някой правил ли е описаната техника от книгата та Ивелин Иванов "Моята магия- живот за доброто" ?
Значи накратко-рисува се/с химикал/ човече, вертикално/до човечето/ се изписва името на човека, за когото се отнася , а хоризонтално с молив се изписва проблема-например- изчистване на болка в областта на главата. Също с молив върху фигурката се рисува петно /в случая в областта на главата/ След това се концентрирате, и с гумичка отдолу нагоре изтривате първо написания текст, а после и петното.
Може и да ви се вижда смешно, но действа безотказно при главоболие, хрема....такива дребни неразположения. Интересно ми е дали някой е прилагал този...ритуал?И дали би подействал при по-сериозни болести, негативни влияния и т.н.
Благодаря предварително
Аватар
Malena

Мнениеот damnameneus » 02 Мар 2006, 08:45

сетих се за още нещо, има хубава билкова рецепта при заекване.
Стрък върбинка -60 гр.
стрък ефедра - 60 гр
листа волски език - 60 гр.
цвят от бяла акация - 50 гр
шишарки хмел - 80 гр
стръкове комунига - 80 гр
стръкове лавандула - 200 гр
корен валериан - 40 гр.
Смесва се, 2с.л. от билките се заливат с 500 мл вряща вода, кисне един час, прецежда се и се пие по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно.
Тъй като става въпрос за дете и то мъничко, намалете наполовина дозата на билките и на приеманото количество.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот ekaya » 07 Мар 2006, 15:50

Malena
няма да ти предложа конкретен ритуал или рецепта, но ще ти дам този линк http://www.zaekvane-bg.com/ на организацията Сдружение за инициативи по заекването. Там нещата са в социалният им и обществен аспек и съдържа много информация

П.С. Съжалявам, че поста не е с магичен характер, но е с цел помощ
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 07 Мар 2006, 20:10

Ами виж аз не прочетох другите постове,но ще кажа само няколко неща.

Магията е нещо,което така или инъче е намеса във великия план и трябва да се ползва само в крайни случаи-дори в много крайни.

Много ще е глупаво да упражниш въздействие на собственото си дете тъй,като всяка намеса на непосветен човек,води до по-големи усложнения.Защо не приемеш,че духа на сина ти си е избрал това заекване,за да си вземе някой кармичен урок.
Мисля,че колкото и да е лошо да заеква човек,все пак е от нещата,които могат да се изтърпят,без да се прибягва до намеса.

Единият от начините е синът ти да се справи сам с волята си или просто да си го иживее.Всяка некомпетентна намеса влошава нещата.
Приеми малкото зло,защото съдбата все пак се определя от по-мъдри сили,които много добре са балансирали трудностите с волята на потърпевшия.

Аз така отлагам много неща в живота си,защото още не съм готов за тях,но бягството не е решение и рано или късно ще трябва да да се справя с тях-лошото е че се трупат и им се начислява лихва.

Какво да ти кажа,ако поне променяш нещо то го направи с помощтта на висшите сили.Обикновенно това изисква жертва.Не знам точно колко трябва да е голояма тя,но примерно постенето или освобождението от излишни материални придобивки,може да облегчат кармата.Така или инъче кармата е дълг и някой трябва да го възстанови.
Това разбира се си е мое мнение-разсъждение,не поемам отговорност,за неговата правота!
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Malena » 09 Мар 2006, 07:52

Благодаря на ekaya и на Trismegist.Всяко мнение, всяка информация за мен е от изключително значение.
Може би просто трябва да се науча да приемам със смирение това, което ми се поднася свише.
Блягодаря ви още веднъж от цялото си сърце.
Аватар
Malena

Мнениеот kriziq » 02 Авг 2006, 14:50

здравей Малена....понеже и аз имам долу горе същия проблем....и ще те помоля да ми дадеш някакъв съвет или метод който ти си използвала и знаеш че наистина деиства,за да отстраня този проблем....ще очаквам да ми пишеш icon_flowerface
ВяРвАй СаМо И ЕдИнсТвЕнО в СеБе СИ !!!
Аватар
kriziq
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 03 Авг 2006, 16:18

@Malena не приемай всичко смирено, това което е станало със синъ ти може да се оправи. отговора ще го намериш сама.
Само слабитите се отказват и оставят друг да им ръководи съдбата.
Ще потърся нещо по твоя въпрос.
Защо не помолиш Хеката да ти каже какво да направиш.

@Trismegist струва ми се че говориш пълни глупости, какво си бил избрал духа на сина и.
Какви са тия висши сили бе човек, Ти да не си луднал по някоя секта.
Всеки който е избрал да следва пътя на магьосника определя сам своята съдба и сам решава кое е лошо и кое е добро.
Ако можеш да помогнеш на жената, помагай но не пълни темата с проповеди.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 07 Авг 2006, 12:57

Интересува ме някой знае ли ритуали за лечение на заекване.
Става дума също за 4 годишно дете, в случая сина ми.
От всичко, което знам и мога да направя съм пробвала
1.Рейки и още няколо други вида енергийно лечение
2.Леене на восък
3.Леене на куршум
4.маслосвет в църква
5.Заредени енергийно кристали около него
---
Е, няма и няма. Първоначално се появява накакъв резултат, после проблема се връща.
Уверявам ви, ужасно е когато собственото ви дете иска да ви каже нещо и не може.
Търся нещо от светлата страна на магията-например някакъв амулет...Или заклинание...
Жената, при която го водих да му лее куршум каза че е много уплашен от куче, от кола и от човек с бяла престилка.
Восъколеенето му го правих сама. Междувпрочем, восъчната фигурка беше под формата на куче.
Само за статистиката- аз също съм бургазлийка. Така че ще очаквам срещата на групата
И предварително благодаря за всякакви идеи.
Ако на някой мога да помогна с това, което аз самата знам и мога- само кажете.

зависи кои е работил и какво е правил в моята практика сам помагал и на деца и на възрасни при заекване с помоща на восаколеене и на реики и до сега винаги резултата е бил на лице
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 07 Авг 2006, 16:52

Малена-виж-чувал съм нещо-опитай-може да помогне...Наречи му нещо-някоя част от пилето,която да не яде...Например трътка или крило или каквото и да е....Една приятелка така е помогнала на сина си-казала и е една баба преди години...Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор