Няма да наблягам на отношенията си с моята половинка.Когато се запознахме, отидох у тях на гости, и чух някакво тропане.Когато я попитах от къде идва, тя просто каза :"А, това е баба." Разказа ми следната история:
Когато баба и все още била жива, тя кълняла адски много, и т.н...не била добра жена.Когато починала котка влязла в стаята където било тялото и.Минало малко време когато моята приятелка започнала да вижда силуета на баба си из къщата, и то в частите на къщата където тя прекарвала повече от времето си.Когато аз влизах в стаята усещах някаква стена, която изсмукваше цялата ми енергия и се превръщах в безволев човек, чувствах се уморен и отпуснат.ТОгава започнаха проблемите ни, които се създаваха от най-малките караници, докато един ден, пак в същата стая се усетих за какво става въпрос.Поразпитах приятелката ми (не в апартамента където живее) за нейната баба и тя ми каза горните неща, разказа ми и как баба и я е дърпала за краката когато е била в полубудно състояние.МММ много енергия

Един ден когато се прибирах, точно когато излизах от блока усетих НЕВЕРОЯТЕН прилив на енергия. Сякаш...можех да претичам разстоянието от нас до тях (около 6 километра) на един дъх.Опитах се да се концентрирам и да усетя с всяка фибра на тялото си какво се случва.Помислих че може да съм минал през някое място на силата, с подходящата вътрешна настройка, но се колебаех дали тази енергия не е един вид подкуп.Започнах да ходя бавно, но без аз да го искам ходът ми се ускоряваше, без задъхване, без умора.Чувствах се щастлив, и може би тогава беше моментът в който съм се чувствал най-завършен и в перфектен синхрон и хармония със себе си и с природата.Започнах да взимам енергия от дърветата с такава скорост и толкова лакомо, че се поувлякох, защото всичко ставаше адски лесно.Усещането беше неописуемо.След това усещането премина, и аз се прибрах.На другия ден исках да кажа за това на приятелката си в стаята и, за да видя какъв ще бъде ефекта, ако има такъв.Нищо особено не се случи.Започнах да се чудя за отношението на тази жена към мен.Нещата започнаха да стават по сериозни, а на приятелката ми енергията и беше адски малко...Още караници, проблеми и т.н....Наложи се да прибегнем до помощ от някой.Отидохме при една позната на леля ми, ням ада споменавам имена и т.н..Тя не каза на мен почти нищо, може да е заръчала на приятелката ми да не ми казва нищо от това за което са говорили помежду си, но така или иначе, нямаше особен напредък, освен че сложихме пентаграми в стаята.Мисля че правилно реших да ги сложим в ъглите, и там където се концентрира най-много енергията с ниски вибрации.На следващият ден двамата бяхме вкъщи когато изведнъж тя ми каза, че баба и е на двора.Било я страх да влезе в къщата, но била тук.Не ме беше страх, чувствах се защитен.Приятелката ми вече спеше в хола, когато една вечер тя и се явила насън. Казала и че аз съм добър човек но не съм за нея.Оттогава нищо не се е случвало.Минаха около 4 месеца,но напоследък усещам някои неща които са подозрителни.Вчера пак бяхме в къщи, когато приятелката ми каза че усеща нечие присъствие до себе си.Не мислех че това има някакво значение до преди точно 2 минути, когато започнах да пиша.Защото отново усещам същия страх..точно докато пиша тези думи.Но се боря срещу него.Според мен тя е дошла тук, но още няма достатъчно смелост и сила за да започне всичко отначало, мисля че щом мястото е друго и енергията е друга.Кажете , какво мислите по въпроса??