На моята приятелка баба и я дърпаше за краката

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот Air » 06 Мар 2006, 00:10

И така...искам просто да разкажа тази история и да чуя мненията ви.
Няма да наблягам на отношенията си с моята половинка.Когато се запознахме, отидох у тях на гости, и чух някакво тропане.Когато я попитах от къде идва, тя просто каза :"А, това е баба." Разказа ми следната история:
Когато баба и все още била жива, тя кълняла адски много, и т.н...не била добра жена.Когато починала котка влязла в стаята където било тялото и.Минало малко време когато моята приятелка започнала да вижда силуета на баба си из къщата, и то в частите на къщата където тя прекарвала повече от времето си.Когато аз влизах в стаята усещах някаква стена, която изсмукваше цялата ми енергия и се превръщах в безволев човек, чувствах се уморен и отпуснат.ТОгава започнаха проблемите ни, които се създаваха от най-малките караници, докато един ден, пак в същата стая се усетих за какво става въпрос.Поразпитах приятелката ми (не в апартамента където живее) за нейната баба и тя ми каза горните неща, разказа ми и как баба и я е дърпала за краката когато е била в полубудно състояние.МММ много енергия :)Обадих се на леля си, която се занимава с такива неща, и тя ми препоръча да обикаляме стаята със свещ.Опитвахме доста дълго време, но без резултат.Точно тогава изглежда тя започна да се бори, явяваше се много по-често като плашеше приятелката ми, а оттам и мен.Явяваше се в повечето случаи зад мен, даже веднъж дърпаше вратата на тоалетната, когато се опитвах да я затворя. :) Имаше един случай когато приятелката ми видя черна ръка която се прокрадва към врата ми, но аз тогава бях изградил около себе си някакъв щит , който и до сега не мога да си обясня, и нищо не ми се случи.На няколко пъти изпитвах неистов страх за секунди когато бях в асансьора, мислейки си че в един момент движейки се надолу ще видя лицето на тази жена в някой от прозорците му.Но знаех че това са мисли,натрапени в моето съзнание от нея, защото по една или друга причина аз неможех да я видя.Изградих си психическа защита, като материализирах тази ежна само за себе си, и я приемах с насмешка колкото е възможно..кой би се уплашил от една баба която поразмества малко чинии в другата стая :D.Приех че тя съществува независимо дали я виждам или не, и освен това приех че колкото и да иска, не може да ми направи нищо.Опитвахме различни неща, даже реших че ще е добре да изчистя стаята от лошата енергия с фън-шуй, както и направих...но на следващия ден всичко пак беше по старому.
Един ден когато се прибирах, точно когато излизах от блока усетих НЕВЕРОЯТЕН прилив на енергия. Сякаш...можех да претичам разстоянието от нас до тях (около 6 километра) на един дъх.Опитах се да се концентрирам и да усетя с всяка фибра на тялото си какво се случва.Помислих че може да съм минал през някое място на силата, с подходящата вътрешна настройка, но се колебаех дали тази енергия не е един вид подкуп.Започнах да ходя бавно, но без аз да го искам ходът ми се ускоряваше, без задъхване, без умора.Чувствах се щастлив, и може би тогава беше моментът в който съм се чувствал най-завършен и в перфектен синхрон и хармония със себе си и с природата.Започнах да взимам енергия от дърветата с такава скорост и толкова лакомо, че се поувлякох, защото всичко ставаше адски лесно.Усещането беше неописуемо.След това усещането премина, и аз се прибрах.На другия ден исках да кажа за това на приятелката си в стаята и, за да видя какъв ще бъде ефекта, ако има такъв.Нищо особено не се случи.Започнах да се чудя за отношението на тази жена към мен.Нещата започнаха да стават по сериозни, а на приятелката ми енергията и беше адски малко...Още караници, проблеми и т.н....Наложи се да прибегнем до помощ от някой.Отидохме при една позната на леля ми, ням ада споменавам имена и т.н..Тя не каза на мен почти нищо, може да е заръчала на приятелката ми да не ми казва нищо от това за което са говорили помежду си, но така или иначе, нямаше особен напредък, освен че сложихме пентаграми в стаята.Мисля че правилно реших да ги сложим в ъглите, и там където се концентрира най-много енергията с ниски вибрации.На следващият ден двамата бяхме вкъщи когато изведнъж тя ми каза, че баба и е на двора.Било я страх да влезе в къщата, но била тук.Не ме беше страх, чувствах се защитен.Приятелката ми вече спеше в хола, когато една вечер тя и се явила насън. Казала и че аз съм добър човек но не съм за нея.Оттогава нищо не се е случвало.Минаха около 4 месеца,но напоследък усещам някои неща които са подозрителни.Вчера пак бяхме в къщи, когато приятелката ми каза че усеща нечие присъствие до себе си.Не мислех че това има някакво значение до преди точно 2 минути, когато започнах да пиша.Защото отново усещам същия страх..точно докато пиша тези думи.Но се боря срещу него.Според мен тя е дошла тук, но още няма достатъчно смелост и сила за да започне всичко отначало, мисля че щом мястото е друго и енергията е друга.Кажете , какво мислите по въпроса??
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 06 Мар 2006, 00:55

AZA написа:
а за духа - Trismegist го каза .. просто не се страхувай и се опитай да си го представиш/видиш къде е ... от там ... начините за разкарване - от огън ,през заплахи , та до ... виж .. ще го кажа така .. представи си товя символ .. т.е. символът който значи за тебе вяра ..този който отразява твойта вяра ( кръст, пентаграма , везда на Давид ) , "сложи го" под духа , затоври един конус нагоре да не скача/бега и ... си представи , че духът се смалява .. и смалява .. докато не изчезне .. след това , затвори конуса надолу , като капак в/у символа и ... просто затвори и символа .. т.е. махни го ... ;) при мене стана :)

П.П. сори за обърканото мнение , ама винаги когато се опитвам да обясня нещо , което просто чувствам .. става голяма каша :oops:

Ммм не знам дали , ще помогне поради факта, че не е виждаш , но може приятелката ти да пробва, ако смяташ , че ще се справи ... Ако не .. просто някой път като е види , да ти каже точно на кое място е и .. пробвай ти ...
Пак казвам , не знам дали ще има успях , защото става дума за духа на човек ... т.е. малко от малко е по хитър ( дали ? ) от другите по ниски твари.
icon_salut
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 09 Мар 2006, 11:21

Аз не молех за помощ. благодаря все пак че я получих.За мен най-интересният момент от разказа е когато бях изпълнен с енергия...още не мога да си го обясня.Исках да попитам вие какво мислите.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 09 Мар 2006, 12:27

Брей, че интересна история :) Тези усещания за дърпане на краката и вратата на тоалетната силни ли бяха.. в смисъл.. усещахте ли й точно ръката или ?

Относно прилива - ти ако не знаеш кой ше знае :))
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 11 Мар 2006, 20:48

Ами не съм усетил ръката и, но беше факт че тръгнах да затварям вратата а тя дърпаше отвътре.А приятелката ми е усетила ръката и,да.
Нещата сега започват да стават по зле, защото съм абсолютно сигурен че тя вече е вкъщи.Днес сутринта се разболях, компютърът ми се развали, музиката се усилва и се намалява сама и такива работи :) .
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 11 Мар 2006, 21:45

Пречи ли ви ? :) За съжаление не мога да дам добър съвет не съм бил в такава ситуация.. или поне не помня да съм ибл :Д

Даже нз кво бих правил.. бих извикал хора разбиращи да помогнат :) ако много ме дразни бих я унищожил някак си.. :Д простотии... :Р

Успех каквото и да си намислиш, Въздушен !
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 11 Мар 2006, 22:56

а пробвали ли сте да я призовете , щом не е намерила покой сигурно има нещо , което я задържа все още тук и може би има нужда от помощ
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Trismegist » 12 Мар 2006, 15:18

И аз не мога дадам кой знае какъв съвет,но и на мене ми се е случвало и то доста пъти да получавам докосвания в полубудно състояние.Защо в полубудно?
Според мен,между световете има граница,която за да се премине е нужна енергия.Също като преминаването от водно във въздушно пространство и обратното.В полубудно състояние собствената ти мисъл
е връзка между световете,която може да бъде исползвана от някой дух.
Човек,който вярва и се страхува от дадено същество-му помага,като добавя своята енергия от мисълта си,към реалността на явлението.

Духовете добре са се научили как да ползват чуждата енергия за своята си проекция и затова обичат да стряскат хората.

Духа на тази жена,се чувства самотен-това може да се разбере от чисто психологическа гледна точка.Човешкото и низшо съзнание все още е оставило следа в пространството и си съществува самостоятелно-търси внимание и енергия,за да потдържа съществуването си.

Отделно,тази жена има и други нива на съзнание(други тела),които може да натделяват на моменти над низшето проявление,като ви помагат и ви дава съвети.

Аз мисля така-мисълта ти е сила,не по-малка от тази на покойника,но е много по-заспала и впримчена в материята.Именно там може да наблегнеш,утварждавай реалността в която живееш,не мисли толкова за баба и и не се страхувай от нея.Дори се помоли за тази жена,да намери покой-така мисълта ти ще допринесе и затова тя да получи търсеното внимание.Изпрати една мисъл към нейната душа.Оябсни и,че не желаеш да те плаши и да ти се меси в живота,и едновремено с това и дай тласък,да се освободи от низшите нива,които обитава.

Истината е че,е тя не се е плашила от пентаграмите,а от смисъла,който си вложил в тях,от това,което символизират за теб.

Аз на моя дадка така му обясних,че може да си взима храна от мен без да ме пита,защото доколкото знам,мъртвите имат нужда от разрешение,за да си вземат храна.И от тогава непрекъснато ръся храна на всякакви места,но не му се сърдя,каквато и мизерия да е станала сетне :)!
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Air » 14 Мар 2006, 09:27

Да, абсолютно си прав.Но немога да се принизя на нивото да не мисля въобще за нея, ето в момента докато пиша това пак мисля за нея.Знам защо тя се нуждае от моята енергия, и може би постъпвам малко нехуманно, обаче вече гледам да се отнасям пренебрежително към нея, например онзи ден вечерта тя ме дърпаше за ризата докато си седях на стола, но от това не се изплаших,а ми стана смешно :).Ясно ми е например защо дядо ми, който не вярва в нищо такова, даже незнае коя зодия е, може да се разхожда по гробищата през нощта без капка страх, или където и да е.Тактиката ми в момента е да се отнасям пренебрежително, и нищо повече.Леля ми ми обясни как се еотървала от няколко такива същества закачени за нея, точно както каза - просто им е обяснила че не тя е основният източник на енергия, но не със злоба а с много любов, и съжаление.Може би това е следващото нещо което ще опитам, защото ето-в момента съм болен, и се разболях е така от нищото :). Досещам се кой може да е виновен за това.
Относно докосванията - и аз мисля, че точно когато си в полубудно състояние, виждаш неща които по принцип не виждаш,и не усещаш. На мен много често ми се случва мисли,които не са мои да "изплуват" в съзнанието ми точно когато заспивам, или когато се събуждам.

Отделно,тази жена има и други нива на съзнание(други тела),които може да натделяват на моменти над низшето проявление,като ви помагат и ви дава съвети.

Може би говориш за енергията, която получих като подарък, и предполагам че отново си прав.Бях учуден от това че ту се държи лошо , ту се държи добре, но вече мисля че я разбирам.

Не сме се опитвали да я призовем,защото незнаем как....
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 16 Мар 2006, 17:34

Абе защо трябва да я призовавате?Искаш да я питаш за нещо ли?
за какво са ти призовавания,като явнопостоянно се върти около теб.
Просто поискй да ти се яви в съня и да ти каже какво иска и да се разбереш с нея.Наистина аз не мога така да загърбя някого,било то дух на човек.Чувствам съдбата си свързана с всяка душа ,но всеки си има право на избор.

Духовете могат да бъдат добри помощтници и съюзници.
Има една приказка-обгради се с приятели,която е много мъдра.
Е късмет ти пожелавам,дано избереш правилен подход към проблема.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Air » 24 Мар 2006, 08:51

Ами просто не искам да ме плаши. нищо повече. Иначе нямам нищо против да седи до мен и да гледаме някой филм :) Може би ще се разберем наистина, ще опитам това,което казваш.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 21 Апр 2006, 23:35

Еми тя съвсем очевидно просто не иска да съм с внучката и.Бабата сега я няма , защото се е върнала пак при нея.Но днес ще я призова пак, дано ми се яви лице в лице, а не като миналия път - всеедно гледах театър иницииран от нея с цел да ме издразни.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 22 Апр 2006, 06:13

Ето я и моята история - аз също живея с баба си. Само че тя е много странен дух - няма я месец-два, и изведнъж се появи, точно когато имам приятели на гости. Веднъж един мой познат дойде и беше седнал до прозореца, когато баба ми реши, че трябва да оправя пердетата - тя беше от онзи тип0 хора, на които всичко трябва да им е подредено по азбучен ред...
Какво да правя ми кажете - как да я помоля да не стресира приятелите ми?!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Апр 2006, 17:52

много готина бабичка :mrgreen:
моята пра-баба почина преди месец и аз разбрах чак седмица след това. но както и да е, спомням си, че в нощта, когато беше починала чух силен и ясен женски глас в съня си, просто се открояваше на фона на всичко останало. появи се млада жена в забрадка и ми каза само едно изречение-но така и не разбрах какво беше, но беше страшно силно, чак се събудих. това, което ми каза звучеше хем строго, хем покровителствено.
може и да не е била тя, но аз поне така си го обяснявам. може би в последната минута преди смъртта си някак си се е свързала с мен (и може би не само с мен). и ако това беше тя- била е страшно силна и достойна жена. просто някак си е интересно да видиш баба си не като баба си, а както тя вижда себе си, или пък каквато е в действителност.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 22 Апр 2006, 19:35

Ами,когато дядо ми получи мозъчен кръвоизлив,аз си вървях по улицата и виждах пред себе си нещо,като слънчево зайче,Все едно съм гледал слънцето и после това ми е останало пред погледа,само,че не бях гледал слънцето,а и петното не се махаше.Чувствах,че го виждах с духовното си зрение-не точно с физическите си очи.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор