от wolf_kohen » 12 Яну 2007, 13:45
За премахването на конкурент хич не ми се иска да пиша, то си трябва малко израстване за започне някой да елиминира опоненти... Но ще постна едно безобидно ритуалче, което може да ви даде преимущество пред опонент, ако се явявате на интервю примерно ;-)
Взимате една вафла, сядате удобно в леко затъмнена стая и се отпускате, може да си запалите благовоние или свещ както ви харесва... Важното е да се настроите подходящо. Визуализирате опонента, това е най-трудното - трябва да го усетите, да започнете да мислите като него, да влезете в неговия свят (иначе нищо няма да стане). След което хващате вафлата и пренасяте цялата (предполага се успешна визуализация) във вафлата. Следва едно бавно и с удоволствие изяждане на вафлата.
За кофти влиянието в работата. Опитай да изчистиш мястото от разстояние използвайки елемента вода. Ето как може да го направиш ако можеш да визуализираш добре, но нямаш мн практически опит. Предполагам че нямаш олтар и оръжия за него. Правиш следното. Взимаш 4 премета: Запалка, Нож, Чаша, Камък. Слагаш ги пред теб, обръщаш се към Бог такъв какъвто го виждаш и визуализираш лъч бяла светлина от него, която влиза през главата ти и те изпълва целия, молиш го да бъде с теб. Хващаш Запалката и я палиш - казвайки Сили на Огъня, Бъдете с мен и нека аз бъда с вас, Чашата - Сили на Водата Бъдете с мен и нека аз бъда с вас, Ножа са въздуха и камъка за земята. След това сядаш удобно и визуализираш водата, може да намокриш ръцете си. Трябва да станеш вода! Водата е В теб и ти си в нея. Отиваш до мястото в работата си - визуализирайки. Започваш да го чистиш водата която си ти трябва да отмие всичко което видиш като лошо, всичко миеш докато усетиш мястото чисто. След това се връщаш в стаята си. Отново ставаш себе си. Благодариш на всеки елемент по отделно: Сили на Огъня, благодаря, че бяхте с мен и аз бях с вас итн. Благодарите и на Бога. И затваряш ритуала примерно с крачка на зад.
Ако не става дума за някакво мн мощно въздействие правено от вещ в занаяте това трябва да свърши работа.
И съвет направи си пентаграмата веднага след като свършиш с този ритуал и след това направи нещо земно и обикновено, като сандвич например ;-)
Enjoy
IEHVI ADONAI HEILII