Ритуал за премахване на бизнес конкурент?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот zora » 29 Мар 2006, 19:18

Ако някой знае нещо моля да сподели
Аватар
zora

Мнениеот Kotentseto » 31 Мар 2006, 12:16

Хм... според мен не бива да прибягваш така крайно... тоест... не искай да навредиш на някого, поискай да помогнеш на себе си :)
имаше добри ритуали за изпълняване на желание във форума, провери с търсачката (не ти пиша този, който подейства при мен, защото мисля, че го видях тук... ако не намериш нещо подходящо, пиши и ще ти го постна).

успех!
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DaRk_AnGeL » 09 Окт 2006, 00:42

според мен ако си заинтересован да навредиш на даденият човек не само от професионални доводи можеш да направиш някое проклятие ако не можеш да се сетиш аз ще побликувам няколко така той ще е зает със собствените си порблеми и едвали ще му е до работа
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abathor » 06 Яну 2007, 23:41

Тук аз имам един скромен въпрос.
Смятам че на мястото където работя е направено заклинание.
Някой знае ли как бих могъл да го разваля.Ако е възможно амулет или нещо такова за сградата.Идеята е че немога да отида там да правя ритуали защото:постоянно разни хора цъкат навсякъде из сградата(ресторант а на втория етаж е дискотека),на работа немога да се покрия за повече от 5-10 мин без някаква причина..и да се покрия единственото място е тоалетната където мога да се заключа.

причините да мисля че е направена някаква магия са- отида ли там до 30 мин почва главоболие -направя ли си защита да застана в пентаграм влиянието спира.
Доста кавги напоследък с клиенти а и обтегнати отношения между персонала.Бизнеса почна да замира - вярно че има нова дискотека почтио в съседство но чак толкова зле да е...да кажем че имам някакво чувство.
Някоя вечер що отида по рано да се опитам да медитирам в съблекалнята(дано да няма много хора наоколо).

някакви предложения от ваша страна за изход от положението?
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nick » 07 Яну 2007, 09:07

@ какъв ти е точно проблема?

@Abathor не задължителнода е от заклинание.
може и а е от други неща. Силни земни магнитни линии или голяма подводна река да минава от там.
порови се във форума има доста неща по въпроса.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 07 Яну 2007, 17:25

Като изключим магията Walther в главата :mrgreen: :P и един сигил правен в кенефа върши работа.
Последна промяна heress на 09 Яну 2007, 12:34, променена общо 1 път
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abathor » 07 Яну 2007, 20:36

Както споменах там немога да правя ритуали непрекъснато има много хора ходещи наоколо.
тези неща почнаха да се случват преди около месец.Работя там от поне 4-5 месеца никога несъм усещал слабост или влияния преди това.
Малко трудно ще ми е да покрия някакъв зареден предмет там защото всека неделя там се чисти яко дори и ъгълчетата.
така или иначе там неработя през цялата седмица имам си друга работа там взимам някой друг час като охрана петъка и съботата.
Себе си мога да защитя(след пентаграма съм наред) не им дължа нищо несъм длъжен да развалям магии за тях но все пак.
И несъм енциклопедия несъм чак толкова напред с материала.
Agnoscetis Dei, scio ipse
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот wolf_kohen » 12 Яну 2007, 13:45

За премахването на конкурент хич не ми се иска да пиша, то си трябва малко израстване за започне някой да елиминира опоненти... Но ще постна едно безобидно ритуалче, което може да ви даде преимущество пред опонент, ако се явявате на интервю примерно ;-)

Взимате една вафла, сядате удобно в леко затъмнена стая и се отпускате, може да си запалите благовоние или свещ както ви харесва... Важното е да се настроите подходящо. Визуализирате опонента, това е най-трудното - трябва да го усетите, да започнете да мислите като него, да влезете в неговия свят (иначе нищо няма да стане). След което хващате вафлата и пренасяте цялата (предполага се успешна визуализация) във вафлата. Следва едно бавно и с удоволствие изяждане на вафлата.

За кофти влиянието в работата. Опитай да изчистиш мястото от разстояние използвайки елемента вода. Ето как може да го направиш ако можеш да визуализираш добре, но нямаш мн практически опит. Предполагам че нямаш олтар и оръжия за него. Правиш следното. Взимаш 4 премета: Запалка, Нож, Чаша, Камък. Слагаш ги пред теб, обръщаш се към Бог такъв какъвто го виждаш и визуализираш лъч бяла светлина от него, която влиза през главата ти и те изпълва целия, молиш го да бъде с теб. Хващаш Запалката и я палиш - казвайки Сили на Огъня, Бъдете с мен и нека аз бъда с вас, Чашата - Сили на Водата Бъдете с мен и нека аз бъда с вас, Ножа са въздуха и камъка за земята. След това сядаш удобно и визуализираш водата, може да намокриш ръцете си. Трябва да станеш вода! Водата е В теб и ти си в нея. Отиваш до мястото в работата си - визуализирайки. Започваш да го чистиш водата която си ти трябва да отмие всичко което видиш като лошо, всичко миеш докато усетиш мястото чисто. След това се връщаш в стаята си. Отново ставаш себе си. Благодариш на всеки елемент по отделно: Сили на Огъня, благодаря, че бяхте с мен и аз бях с вас итн. Благодарите и на Бога. И затваряш ритуала примерно с крачка на зад.
Ако не става дума за някакво мн мощно въздействие правено от вещ в занаяте това трябва да свърши работа.

И съвет направи си пентаграмата веднага след като свършиш с този ритуал и след това направи нещо земно и обикновено, като сандвич например ;-)

Enjoy
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор