Смятах да не пиша повече...но виждам че пак се "омотавате" нещо...

) моля да ме извините за термина..

)) преди да отговоря ще цитирам следното :
-"Ако имате вяра като едно синапово зранце и кажете на тази планина-вдигне се!Тя ще се вдигне"
-"Дори планини да повдигате без ЛЮБОВ нищо несте"
Сега от мен-каквото и да правите каквито и умения да имате не можете ли да сте снисходителни,да прощавате, да не се мислите над другите--да смегчите егото си--..това не ви прави хора..нямате ли човешкото в себе си на каквито и да се правите-зад каквито и умения да скривате и да развивате заради комплекси, наранено самочуствие, пренебрегнати в личен живот... в работа, недооценени...и така нататак..то само се "омотоавате"...така че "Айде бегайте да си играете".
Само още нещо последно за свети Киприян-много повече е от който и да е тук...така че да се дават квалификации за него, за това което е правил..без да го познаваш е ..просто наивно.

)
Молитвата си има собствен егрегор вече и предпазва и в малка степен дори да не си истински вярващ...но за по-сериозни резултати-само ако си в "системата" на християнството,но не това познато от поповете и от религията и от цьрквитеа истинското езотерично, необременено с религия християнство..!!
Да речем, че Рудолф Щаинер би ви показал Пьтя, както и Беинса Дуно..
Който има уши да слуша..това беше от мен.